Austrumu prognoze nedēļai no 2023. gada 3. līdz 9. jūlijam: dažus var sagaidīt spēcīgas garstāvokļa pārmaiņas un ietekmēt veiksmi

Jūlijs nonāk savās likumīgajās tiesībās. Sākas jauna nedēļa, ko Austrumu prognoze jomas eksperti sauc par nozīmīgu un smagu. Ir pienācis laiks saprast, kāda ir tā nozīme un kādi varētu būt šķēršļi mūsu mērķu sasniegšanai.

Cilvēki jebkurā dzimšanas gadā var kļūt emocionāli nestabili. Garastāvokļa svārstības var mocīt daudzus no mums, un tās ir bijušas kopš pirmdienas. Kāds jau vairākas dienas izjūt šādas problēmas. Šajā sakarā eksperti stingri iesaka attīstīt emocionālo noturību. Tas ir būtiski tiem, kuri vēlas noturēties virs ūdens un nepiedzīvot problēmas ar pārliecību, garastāvokli un veselību.

Žurka (1924., 1936., 1948., 1960., 1972., 1984., 1996., 2008.)

Žurkas ir diezgan emocionāli cilvēki, tāpēc viņiem šonedēļ noteikti vajadzētu pievērst uzmanību garīgām praksēm. Tas jo īpaši attiecas uz meditāciju, lai panāktu mieru un koncentrēšanos. Tas būs ārkārtīgi noderīgi tiem, kuri smagi strādā intelektuāli un vienkārši bieži viņu uzmanību kaut kas novērš. Šīs austrumu zīmes sievietes izjutīs krasu savas pievilcības samazināšanos, taču tā ir tikai ilūzija. Nav jādomā, ka cilvēki ar viņiem nesazinās skaistuma trūkuma dēļ. Atrast izskaidrojumu tam ir ārkārtīgi grūti. Žurku vīriešiem būs problēmas ar fizisko spēku.

Vērsis (1925., 1937., 1949., 1961., 1973., 1985., 1997., 2009.)

Vēršiem vajadzētu pievērst uzmanību pazīmēm, kas liecina, ka viņi stāv uz vietas un zaudē veiksmi. Fakts ir tāds, ka, ja tas patiešām notiek, Visums dos viņiem iespēju to saprast. Ja viss ir kārtībā, tad ir svarīgi turpināt savu ceļu bez bailēm un negatīvām domām. Ja nē, tad ir svarīgi saprast, kas tieši liek jums neko nedarīt un spert nepareizas darbības. Negaidiet, ka Visums būs bez darba. Visums centīsies palīdzēt Vēršiem pārveidot viņu dzīvi, turklāt visredzamākajā veidā – caur dažādām patīkamām sakritībām un veiksmīgiem notikumiem.

Lasi arī: Kā iekarot sievieti saskaņā ar viņas zvaigžņu zīmi. Noderīgi padomi.

Lasi arī: Šķīrējas un plēsējas: visbīstamāko sieviešu vērtējums pēc zvagznāja – pārbaudiet savu apkārtni

Tīģeris (1926., 1938., 1950., 1962., 1974., 1986., 1998., 2010.)

Tīģeri, kuri vēlas mainīt savu dzīvi uz labo pusi, nevar sagaidīt laikapstākļus pie jūras. Ir svarīgi rīkoties, ievērojot svarīgus noteikumus, par kuriem mēs runājām iepriekš. Optimismam un laipnībai vajadzētu dominēt pār negatīvismu un mazdūšību. Tīģeriem ir svarīgi palikt pēc iespējas tuvāk radošiem cilvēkiem ar aktīvu dzīvesveidu. Lai izvairītos no bailēm un nedrošības. Tāpat eksperti šīs Austrumu zīmes pārstāvjiem stingri iesaka neuztvert visu pārāk personiski. Jebkuras bēdas un problēmas arī ir vajadzīgas – mēs tikai vēl nezinām, kāpēc.

Trusis (1939., 1951., 1963., 1975., 1987., 1999., 2011.)

Trušiem, visticamāk, būs smagi jāstrādā un parasti jāveic vairāk darbu ap māju un ap māju. Šajā sakarā viņi zaudēs daudz enerģijas un spēka. Tikai savlaicīga atpūta palīdzēs tos atjaunot. Brīvdienās vari mēģināt doties uz  spēka vietām, lai daudz ātrāk atgrieztu zaudēto enerģiju. Mīlestības radarā var parādīties jauni pretendenti uz otrās pusītes lomu, kas vientuļajiem Zaķiem ir ļoti laba ziņa. Šādiem cilvēkiem steidzami jāapbruņojas ar diplomātiju un optimismu. Nav nevienam jāstāsta par savām problēmām un nepatikšanām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment