Horoskops 2023. gada 17. augustam: dažus sagaida veiksme darbā!

♈ Auns

Diena būs veiksmīga, ja būsi pietiekami savaldīgs, lai nesastrīdētos ar kādu sev tuvu cilvēku. Jūs viegli zaudējat savaldību, atrodat vainas sīkumos. Es gribu, lai mani uzslavē, bet viņi kritizē. Negaidiet nekādu atbalstu, bet koncentrējieties uz saviem ikdienas darbiem. Vakarā var iedzert, apmeklēt kādu interesantu vietu.

👊 izvairies no strīdiem un konfliktiem

👍 Labs laiks biznesa jautājumu risināšanai

🍷 vakarā vari nedaudz iedzert un atpūsties

♉ Vērsis

Ir pienācis laiks lietišķai komunikācijai, veco saišu stiprināšanai un jaunu meklējumiem. Tevi gaida noderīgas iepazīšanās, tikšanās ar cilvēku, kuram var būt nozīmīga loma tavā karjerā. Parādiet spēku. Vakarā var notikt brīnišķīgs romantisks randiņš.

💣 Ieteicams izrādīt iniciatīvu un pārliecību

🖐 tīklu veidošana

❤️ Vakars mīlestībai un attiecībām

Lasi arī: Visnejaukākie un nepatīkamākie zvaigžņu zīmju pārstāvju ieradumi

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos augus nevajag turēt mājās, pretējā gadījumā nepatikšanas, neveiksmes un naudas trūkums būs jūsu patstāvīgie viesi

♊ Dvīņi

Jūsu neaizsargātību un jūtīgumu var izmantot cilvēki, kuri tikai gaidīja vājuma brīdi. Ieteicams sazināties tikai ar tuvu loku. Loģiskā domāšana darbojas labi, ir iespējams atrisināt sarežģītas problēmas.

😀 auglīga diena

🙈 kāds parādīs savu īsto sevi

❌ nezaudē drosmi

♋ Vēzis

Labvēlīga diena mīlestībai un visam, kas saistīts ar personīgo dzīvi. Vientuļie var satikt nākamo partneri. Saņemsi atbalstu no draugiem un radiem. Jūtieties brīvi lūgt palīdzību.

🧐 Interesanta diena

🆘 Grūtos laikos lūdz palīdzību draugiem un ģimenes locekļiem

❤️ Atzīmējiet mīlestības un attiecību dienu

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment