Vecmāmiņa pastāstīja, ka mīkla var palīdzēt mainīt likteni. Tas tiešām strādā!

Kopš seniem laikiem mūsu senči zināja pareizo veidu, kā atbrīvoties no slimībām, izvairīties no nepatikšanām un mainīt savu likteni. Viens no šiem veidiem bija strādāt ar parastu mīklu.

Mūsu senču vidū visizplatītākais veids, kā sakārtot savu dzīvi, bija nauzes – ar rokām darināti amuleti. Mezgli un konditorejas izstrādājumi daudziem cilvēkiem mūsdienās joprojām ir svēti, jo, zinot, kā pareizi strādāt ar mīklu, var daudz ko mainīt jūsu dzīvē uz labo pusi.

Cepšanas enerģija

Ne velti mūsu vecmāmiņas tik godbijīgi izturējās pret pīrāgu mīklas mīcīšanas procesu: no paaudzes paaudzē tiek nodota apziņa, ka mīkla spēj atcerēties tās mīcītāja enerģiju. Enerģijas informācijas lauka nospiedums paliek apstrādātajā mīklā un gatavajā cepšanā.

Tāpēc, cepot pīrāgus, ir ļoti svarīgi būt pareizā stāvoklī un nedomāt par slikto.

Mūsu senči izmantoja mīklu, lai diagnosticētu lāstus un ļaunu aci: ja bija aizdomas, ka cilvēkam ir lāsti, viņam bija jāmīca mīkla ar savām rokām un jācep maize. ja bija lāsts uz nāvi, tā vai nu uzreiz sadega, vai arī iztecēja kā lipīga skābās mīklas peļķe. Ļaunā acs izpaudās ar caurumiem gatavajā klaipā un apdegušajām malām.

Kā mainīt likteni ar mīklu

Ja tavā dzīvē ir iestājusies tā sauktā “melnā līnija”, viss krīt no rokām vai slimības uzvarējušas, mīkla var palīdzēt no tām atbrīvoties un pievilināt laimi un veiksmi. Lai to izdarītu, jums jāievēro daži noteikumi.

Dilstošs mēness. Šī ceremonija jāveic dilstošā mēnesī. Tā enerģija palīdzēs jums atbrīvoties no nepatikšanām un nelaimēm.

Būt vienam. Mīkla ir ārkārtīgi enerģētiski jutīga masa: ja kopā ar jums telpā atrodas citi cilvēki, tad mīcot rituālo maizi, mīkla var uzsūkt viņu enerģijas nospiedumus un “nobīdīt” uz viņiem jūsu nepatikšanas.

Lasi arī: Atveram naudas kanālu: buramvārdi, rituāli, ekstrasensu metodes

Lasi arī: Trīs sieviešu tēli, kas kaitē enerģijai un nes neveiksmi

Jums precīzi jāzina, no kā vēlaties atbrīvoties. Nenoteiktība var likt jums pārbaudīt tikai daļu no savām problēmām vai sajaukt tajās priekus un sasniegumus. Tādējādi jūs pat varat nejauši sabojāt sevi.

Vakarā dilstošā mēness laikā ir jāsavāc visi rituālajai maizei nepieciešamie komponenti:

    • milti
    • olas
    • sāls
    • ūdens
    • šķipsniņa kaltētas vērmeles

Mīciet mīklu, domājot par visu slikto, kas ar jums noticis. Ja gribi raudāt – raudi, lai arī tavas asaras birst mīklā. Kad tā ir gatava, izveidojiet zemu klaipu, vienlaikus sakot:

“Visas sāpes, visas bēdas, visas asaras, visi kliedzieni, izlējas un iemīcas mīklā. Paliec tur, traucē, cepies, prom no manis, no visām četrām pusēm! Kad kļūsi par maizi, atstāj mani uz visiem laikiem! Kamēr barošu putnus ar maizi, es atņemšu sev visas nepatikšanas! Patiesi!”

Izrunājiet šos buramvārdus trīs reizes, sitiet klaipu ar plaukstu un lieciet to cepties. Kad maize gatava, to atdzesē un sadrupina putniem. Tiklīdz viņi apēs pēdējās drupatas, jūsu dzīve sāks uzlaboties.

Efektīvi buramvārdi no ilgām var arī palīdzēt atbrīvoties no jūtām un skumjām.

Mēs vēlamies, lai katra diena jums sagādā tikai prieku un smaidu.

Leave a Comment