Vai jums vajadzētu dzemdēt piecdesmit gadu vecumā, ja jūs patiešām vēlaties bērnu?

Otrais bērns ģimenē ir milzīga atbildība, un ar to saistītas daudzas grūtības. Tāpēc daudziem ir pilnīgi neskaidrs, kāpēc sievietes viņu vispār vēlas? Galu galā viens jau ir, kāpēc dzemdēt otru? Šādas vēlmes iemesli ir dziļi, un ne visi tos var redzēt. Bet ir svarīgi tos saprast, ja nevēlaties būt viens no tiem, kas visus vērtē bez izšķirības, pat neizprotot situāciju.

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Vērsim jābūt aktīvākam, Skorpionu sagaida spraiga nedēļa!

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Dvīņi jutīsies noslogoti, Mežāzim mīlestībā smaidīs laime!

Otrais bērns ģimenē

Mūsdienu tendences bērnu audzināšanā ir tādas, ka cilvēki cenšas radīt bērnus diezgan nobriedušā vecumā, kad dzīve ir sakārtota un ir pietiekami daudz līdzekļu. Tāpēc viņas bieži dzemdē 45 un pat 50. Manuprāt, tas ir brīnišķīgi, jo šajā gadījumā bērns noteikti būs gaidīts un neprātīgi mīlēts. Un sievietes nenožēlos savu lēmumu dzemdēt, un varēs pilnībā izbaudīt savu mātes stāvokli.

Daudzi cilvēki ļoti agri dzemdē savu pirmo bērnu un to nožēlo. Ne tāpēc, ka viņi nemīl savus bērnus. Bet tikai tāpēc, ka jaunām aizņemtām māmiņām, kuras vēl tikai veido savu dzīvi, ir pārāk maz laika. Viņiem nepietiek pat visvienkāršākajām vajadzībām, nemaz nerunājot par bērnu. Būtu laiks viņu paņemt no bērnudārza pa ceļam no darba… Pēc daudziem gadiem māmiņas nožēlo, ka tik maz laika pavadījušas ar mazuļiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment