Spēka dienas 2023. gada novembrī: izmantojiet, lai gūtu panākumus vēlamajā jomā!

Jebkurā mēnesī ir bīstamas un labvēlīgas dienas. Šajā rakstā mēs runāsim tieši par pozitīvajām dienām, kad apkārtējās telpas enerģija ir pozitīva un radoša.

Mēs jau runājām par  bīstamām dienām, no kurām būs tikai divas. Būs daudz labvēlīgāku, tāpēc nezaudējiet drosmi un gaidiet daudz pozitīvas lietas.

Lasi arī: Jekaterina Rižikova: kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas

Lasi arī: Jūsu vēlmju saraksts — sāciet īstenot savus sapņus jau tagad!

3. novembris – Saules opozīcija ar Jupiteru un Venēra ar Neptūnu

Konfrontācija un pat dubultkonfrontācija ir ļoti laba. Ļoti lielu ieguldījumu mūsu veiksmes veidošanā 3. novembrī dos Saules un Jupitera konfrontācija. Šī būs ieskatu, intelektuālās attīstības diena. Mūsu atmiņa, uzmanība un inteliģence tiks saasināti no rīta. Venera un Neptūns veidos daudzas patīkamas sakritības, kas lieliski papildinās Saules un Jupitera duetu.

4. novembris ir Saturna atbrīvošanās no retrograda

4. novembris ir ļoti patīkamas un laipnas komunikācijas diena. Saturns tiešajā fāzē būs ļoti labvēlīgs. Ja kāds jūs pagātnē ir nodevis, viņš šajā dienā var lūgt piedošanu. Nelielas pagātnes nepatikšanas šajā dienā pārvērtīsies tavā priekšrocībā vai sniegs nepieciešamo gudrības līmeni nākotnei. Šādās dienās cilvēki nereti saprot ko ārkārtīgi svarīgu.

8. novembris — Venēra pāriet Svaru zīmē

8. novembrī Venera beidzot kļūs spēcīga. Tev un man būs lieliski panākumi mīlestībā un attiecību attīstībā. Šajā dienā vairāk komunicējiet un esiet mazāk skumji. Venera mums dos arī daudz spēka un enerģijas darbam, biznesam, sportam un jauniem sākumiem.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment