Naudas Mēness kalendārs 2023. gada novembrim

Naudas kalendārs palīdzēs novembrī sastādīt finanšu un darba plānus. Šī gada rudens beigas var izrādīties ārkārtīgi noslogotas, tāpēc centies nedzenāt vieglu naudu.

Maijs solās būt diezgan veiksmīgs mēnesis finansiālai darbībai, tāpēc šajā laikā vēlams ievērot pievilkšanās likumu, ticēt sev un nenovelt savu atbildību uz citiem. Šie ir universālie veiksmes noteikumi nākamajā mēnesī.

1. novembris : Pēdējais rudens mēnesis sāksies ar dilstošu Mēnesi Dvīņu zīmē. Šī nav labākā diena, lai meklētu jaunas finansiālās iespējas vai veiktu svarīgus pirkumus. Veiksme sekos tiem, kas prot veidot dialogu un nesaspiež cilvēkus zem sevis. Šajā dienā vēlams būt atvērtākam un atcerēties savus pienākumus.

2., 3. novembris : Vēzī turpināsies Mēness dilšana. Šis ir lielisks laiks finansiālām aktivitātēm. Turklāt šī būs darba nedēļas beigas, tāpēc noteikti nevajadzētu izvairīties no darba un darīšanās. Lieli pirkumi būs ļoti noderīgi.

Lasi arī: 2 bīstamākās dienas 2023. gada novembrī: esiet ļoti uzmanīgi šajās dienās!

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada novembrī: izmantojiet, lai gūtu panākumus vēlamajā jomā!

4., 5., 6. novembris : Mēness novecošana Lauvā — trīs bīstamas dienas. Zvaigžņu eksperti iesaka šajā periodā mazāk uztraukties par sīkumiem un biežāk pievērsties svarīgām darba lietām. Šis ir periods, kurā labāk netērēt daudz naudas bez mērķa.

7., 8. novembris : Mēness dilšana Jaunavā vienmēr ir laba. Mūsdienās daļu no pieejamajiem līdzekļiem varat tērēt sava mājokļa pārveidošanai, jaunas frizūras vai apģērba iegādei. Svarīgi ir ieguldīt naudu tajā, kas sagādās vislielāko prieku. Šis ir arī lielisks laiks jebkura rakstura darbiem.

9., 10., 11. novembris : Kamēr Mēness dilst Svaru zīmē, būs grūti sarunāties ar cilvēkiem, tāpēc labāk centies nesaasināt situāciju ar strīdiem. Arī šajā laikā labāk nebūt mantkārīgam. Dāsnums ir galvenais veids, kā kļūt laimīgākam.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment