Interjera krāsas var daudz ko pastāstīt par mājas īpašniekiem

Krāsas mājas interjeram mēs izvēlamies ne tikai pēc gaumes. Patiesībā toņu izvēle var daudz ko pastāstīt par mūsu raksturu un pasaules uzskatu.

Par to, kā mājas interjera krāsa var raksturot tās īpašnieku, – lasiet materiālā.

Siltie toņi

Ja jūsu mājokļa interjerā pārsvarā izmantoti silti toņi, piemēram, dzeltena, persiku, oranža – tas nozīmē, ka esat pozitīvs un enerģisks cilvēks. Jums biežāk ir lielisks garastāvoklis un jūs visā saskatāt tikai labo.

Lai līdzsvarotu “saulaino” interjeru, ir jāpievieno nedaudz zaļas un pelēkas krāsas.

Neitrālas, praktiskas krāsas

Tādas krāsas kā bēšs, brūns, balts nekad neizies no modes. Šādu krāsu gammu interjerā galvenokārt izvēlas nosvērti cilvēki ar praktisku pieeju dzīvei. Viņi nekad neseko līdzi modes tendencēm un zina, ko vēlas dzīvē.

Maigi, pasteļtoņi

Pasteļtoņi interjerā ir diezgan izplatīti. Tiek uzskatīts, ka, ja mājoklī dominē maigi zaļi, aprikožu un zili toņi, – tas nozīmē, ka mājas īpašnieks, visticamāk, ir kluss un pieticīgs cilvēks. Turklāt šādi cilvēki mīl dabu, un viņu mājā vienmēr var redzēt istabas augus.

Lasi vēl: 5 paņēmieni, kā nomierināties pirms svarīga notikuma

Piesātinātas un spilgtas krāsas

Radoši cilvēki vienkārši dievina piesātinātas un spilgtas krāsas. Praktiskās krāsas viņiem šķiet garlaicīgas un banālas.

Ja cilvēka interjerā dominē piesātināti toņi, piemēram, sarkana, zila, bordo, tumši zaļa, tad saimnieks ir neparasta, radoša un jutekliska personība. Šādiem cilvēkiem ir neparasta pieeja dzīvei un viņi spēj atrast izeju no jebkuras situācijas.

 

Leave a Comment