Laimīgākais zvaigžņu zīmes pārstāvis – kas viņš ir?

Katrs, kā zināms, ir savas laimes arhitekts, jo laime ir stāvoklis, nevis apstāklis. Un šodien mūsu Burvju bumba stāsta, kurai no zvaigžņu zīmēm ir viegli būt laimīgam jebkurā situācijā. Varbūt tev?

Daži cilvēki visu mūžu cīnās ar jautājumu, kā kļūt laimīgam, savukārt citi izbauda katru savas dzīves mirkli un bez piepūles. Un tas viss tāpēc, ka zvaigznes kādam deva iespēju justies laimīgam. Kas viņš ir, laimīgākā zvaigžņu zīme?

12. vieta – Skorpions

Godpilnā pirmā vieta no beigām tiek Skorpioniem, kuru raksturs ir smags kā lakta, un viņu tieksme uz pārdomām un paškritiku deg ar mūžīgu, neremdināmu uguni, tāpēc Skorpioni gandrīz nekad nav laimīgi. Tas ir, visiem šķiet, ka tāpēc. Bet patiesībā Skorpioni vienkārši cītīgi izvairās no laimes, jo tas slikti ietekmē hitīnu: laimīgs Skorpions ir maigs, mīksts un neaizsargāts radījums, un neaizsargāts Skorpions, protams, ir nelaimīgs Skorpions. Tāds ir paradokss. Tāpēc jums nevajadzētu žēlot Skorpionu, ka viņš nav laimīgākā zvaigžņu zīme – tā ir viņa un vienīgā viņa izvēle.

11. vieta – Jaunava

Otro vietu no beigām ieņem Jaunavas – cilvēki, kuri spēj uzpūst kara ziloņu baru pilnā uniformā no mušas, kas mierīgi nomira paleozoja laikā. Tāpēc Jaunavas gandrīz nekad nesasniedz laimi šī vārda pilnā nozīmē: darbā viņas cieš no viltvāržu sindroma un burtiski ar palielināmo stiklu meklē paši savus sašutumus, jautrības stundās sagaida gaidāmo atmaksu par dīkdienu vai maldināšanu, un viņu personīgajā dzīvē… Nē, nu, ko, saki man, varbūt tā ir laime, ja šis nelietis nekad neaizver savu zobu pastas tūbiņu, vai ne? Iespējams, šāds perfekcionists būs apmierināts ar vienas no neveiksmīgākajām zīmēm, jo ​​Jaunava nevar ielauzties laimīgākajās zvaigžņu zīmēs.

Lasi arī: Tuvojas šī gada spēcīgākais spoguļa datums, izmantojiet tā spēku maksimāli

Lasi arī: Jaunkundze man tik ļoti sagrozīja galvu, ka es uzreiz pametu ģimeni un sāku dzīvot kopā ar viņu, bet pasaka beidzās pēc diviem mēnešiem

10. vieta – Strēlnieks

Kā zināms, kamielim ir divi kupri, jo dzīve ir cīņa: Šai apšaubāmajai patiesībai ticēja Strēlnieki, atzītie zvaigžņu veiksminieki un debesu amata palīgi. Strēlnieki mantoja no viņas apbrīnojamo optimismu, neticamo veiksmi un spēju izpatikt visiem kā sakāmvārdu červonets. Pats interesantākais ir tas, ka Strēlnieki to labi apzinās un pilnībā izmanto šīs īpašības visā savā dzīves ceļā, kas, kā likums, ir veltīts tieši šīs Patiesās Laimes meklējumiem. Kuru, protams, nekad nevajadzētu atrast, piemēram, Svēto Grālu. Ja jūs to atradīsit, ko jūs darīsit līdz mūža galam? Tas ir tas pats. Taču, ja paskatās no otras puses, tad Strēlnieki ir laimīgākās zvaigžņu zīmes gan sievietes, gan vīrieši: galu galā arī nebeidzamā tiekšanās pēc laimes ir laimes veids.

9. vieta – Vērsis

Vērsim vienmēr vajag mazliet vairāk, lai viņš būtu pilnīgi laimīgs: nedaudz naudas, nedaudz laika, nedaudz miera un gribas. Tajā pašā laikā Vērši ir stingri pārliecināti, ka viņiem nevajag daudz, lai viņi būtu laimīgi, taču ļaunais liktenis nemitīgi cenšas pasniegt šo sīkumu ar mušu: ja Vērsim pēkšņi klājas labi, tas nozīmē, ka kaut kāds universāls. aphedrons nāk, un, ja tas nenāk, tas nozīmē, ka šajā ļoti “labajā” noteikti ir paslēpts loms, un, ja loms nav, tad tas nozīmē, ka Vērsis izskatās slikti, kā rezultātā aphedrons kļūst neizbēgams. Vispār jau laimīgākā diena tiem, kas dzimuši zem Vērša zvaigžņu zīmes, nekad nepienāks – un, ja tā pienāks, Vērsim izdosies visus pārliecināt, ka patiesībā viņš ir pavisam nelaimīgs. Visa būtība, protams, ir tāda, ka Vērši ir pārāk pasaulīgi cilvēki, lai ticētu kaut kādai iekšējai laimei, kas nav atkarīga no ārējiem apstākļiem. Jā, protams! Pastāsti arī, ka vienradži eksistē!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment