Spēka dienas 2024. gada februārī: nepalaidiet garām šos izdevīgos momentus!

Februārī diemžēl būs tikai divas spēka dienas. Protams, tas nav iemesls atkāpties sevī un pārstāt būt aktīvam. Kopumā mēnesis paliks pozitīvs, jo planētas tikai nedaudz zaudēs savu radošo spēku.

2. februāris – spoguļdatums

Mēneša pirmā pozitīvā diena ir spoguļa datuma diena. Kad pasauli pārvalda Divi, biznesā viss ir kārtībā. Cilvēki kļūst stiprāki, un vēl jo vairāk individuāli. Iespēja pārvarēt visas grūtības un kļūt veiksmīgākam kādās finanšu vai darba lietās būs daudz lielāka nekā parasti. Šī ir piemērota diena biznesa braucieniem, iepirkšanās veikšanai, mēģinājumam uzsākt ko jaunu vai kaut ko ļoti svarīgu pabeigt. Būsim motivēti, spēcīgi, pārliecināti.

Lasi arī: Visdrosmīgākie zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas nebaidās ne no kā!

Lasi arī: Lietu enerģija: kas pievelk nelaimi un kas nes veiksmi

6. februāris — Merkurs pāriet Ūdensvīra zīmē

Merkurs Ūdensvīrā ir neticami labvēlīgs laiks darbam, iepirkšanās, komunikācijai, ceļošanai, atpūtai un jaunu hobiju meklēšanai. Kas attiecas uz pašu 6.februāri, tad šajā dienā zvaigžņu eksperti stingri iesaka nebūt slinkiem un censties darīt to, kas patīk un kas jāpabeidz pēc iespējas ātrāk. Bagātākie, veiksmīgākie un produktīvākie cilvēki 6. datumā būs atbildīgi un drosmīgi cilvēki.

Protams, jums un man būs zināmas grūtības, ņemot vērā, ka 2024. gada februārī ir pat  astoņas potenciāli negatīvas dienas. Zvaigžņu eksperti iesaka nezaudēt drosmi, jo ar atbilstošu atbildības un piesardzības līmeni viss būs stabili un labi. Nekam kritiskam nevajadzētu notikt. Novēlam veiksmi un savaldību. Lai veiksme nenovēršas no jums visgrūtākajos brīžos, bet lai augstāk aprakstītajās dienās tā nāk dubultā.

Leave a Comment