Kā redzēt pravietisku sapni?

Cilvēks vienu trešdaļu savas dzīves pavada guļot. Daudzi uzskata, ka tas ir daudz, jo mūsu dzīve jau tā ir īsa, un tās tērēšana bezjēdzīgai izklaidei ir neiedomājama zaimošana!

Lai kā arī būtu, miegs ir cilvēka dzīves neatņemama sastāvdaļa. Pirmkārt, cilvēki nevar dzīvot bez miega. Otrkārt, sapņi var palīdzēt mums atrast pareizo risinājumu, atklāt nākotnes noslēpumu un dot mājienus par nākotnes izmaiņām.

Diemžēl ne visi sapņo. Un pravietiski sapņi ir ļoti reti. Kā konfigurēt savu ķermeni, lai redzētu pravietiskus sapņus?

Pirmkārt, jums vajadzētu saprast “sapņa” fenomena izpratni. Zinātnieki vēl nav atrisinājuši cilvēka sapņu noslēpumu. Daži apgalvo, ka miegam nav nekādas nozīmes.

Citi saka, ka sapņi ir mūsu iekšējās pasaules, mūsu vēlmju, nākotnes un pagātnes notikumu atslēga.

Lasi vēl: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 13. līdz 19. maijam: laime mīsies ar problēmām!

Dažādos laikos zinātnieki un gaišreģi atšķirīgi interpretēja miega būtību. Piemēram, Freida sapņu grāmatā teikts, ka mūsu nakts redzējumu pamatā ir seksuālā vēlme un neapmierinātība.

Pašlaik ir daudz sapņu grāmatu, kas spēj interpretēt sapni un atšķetināt tā nozīmi.

Lai redzētu pravietisku sapni, jums ir jāsagatavojas šim procesam. Parasti pravietiski sapņi pie mums nāk no rīta, no pulksten 5 līdz 8.

Tāpēc ir jāpieliek visas pūles, lai jūs mierīgi gulētu un neviens jums netraucētu.

Telpai, kurā jūs gulējat, jābūt labi vēdinātai. Gultai jābūt mājīgai un mīkstai. Pirms gulētiešanas varat iedegt sveci vai aromlampu. Nekas nedrīkst novērst jūsu uzmanību vai radīt diskomfortu.

Ejot gulēt, atceries visus notikumus, kas tevī izraisīja spēcīgas emocijas. Tām vajadzētu būt gan labām, gan sliktajām atmiņām.

Pēc tam jums garīgi jāuzdod jautājums, kas jūs interesē, jāpārdomā visi problēmas risināšanas veidi un jānosaka, kāda veida mājiens jums ir nepieciešams, lai atrisinātu problēmu.

Lasi vēl: Būsi stiprāks par jebkuru zīlnieku: 10 padomi, kā attīstīt intuīciju

Pēc pamošanās pienāk vissvarīgākais un izšķirīgākais brīdis. Ir nepieciešams ātri, vēlams vissīkākajā detaļā, pierakstīt visu, ko redzējāt sapnī, kā arī sajūtas un domas, kas jūs apmeklēja.

Katrai mazai lietai ir nozīme. Vēlāk varēsi vilkt paralēles ar saviem nakts sapņiem un realitāti.

Zvaigžņu eksperti ir aprēķinājuši laimīgās dienas, kurās pravietiski sapņi mūs apmeklē visbiežāk. Šīs dienas ir tieši atkarīgas no mēness fāzēm.

Miegam jaunā mēness laikā nevajadzētu piešķirt lielu nozīmi. Pilnmēness laikā mums parasti ir visspilgtākie un pārsteidzošākie sapņi. Tomēr arī šajā periodā nevajadzētu pievērst īpašu uzmanību sapņiem.

Uz dilstoša mēness mums ir sapņi, kas saistīti ar mūsu pagātni. Bet uz augoša mēness ir pilnīgi iespējams redzēt pravietisku sapni. Viņš paredzēs nākotnes notikumus un pateiks pareizo problēmas risinājumu.

Leave a Comment