Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 13. līdz 19. maijam: laime mīsies ar problēmām!

Cilvēks ir veidots tā, ka viņš vēlas visu zināt iepriekš. Zvaigžņu prognoze laika posmam no 13. līdz 19. datumam nākotni neprognozē, bet runā par to, kā tas varētu būt un kā vajadzētu uzvesties tuvākajā nedēļā, lai viss mainītos uz labo pusi.

Drīz mūs sagaida pārmaiņas, jo trešdien Merkurs mainīs dzīvesvietas zīmi. Bīstamas dienas būs arī 13. un 18. maijs, kurā starp nakts gaismekļiem gadīsies nelabvēlīgi aspekti.

Pretēji subjektīvajām cerībām, neskatoties uz negatīvajām izmaiņām, būs iespējamas arī pozitīvas pārmaiņas. Lai zinātu, ka pārskatāmā nākotnē jūs gaida kaut kas patīkams, atcerieties signālus no Visuma, kas var nākt pie mums, neskatoties uz grūtībām un pieaugošajām problēmām.

Auns

Aunu galvenā priekšrocība ir viņu stingrība. Tieši viņa palīdzēs viņiem noturēties virs ūdens šajā grūtajā laikā. Zvaigžņu eksperti iesaka pieturēties pie plāniem un sākt meklēt sevi jaunās jomās.

Radoša attieksme parādīs pareizo ceļu mīlestībā. Nav jābaidās ģimenes dzīvē vai biznesā ienest ko jaunu, taču labāk to darīt uzmanīgi. Jums var nākties bieži iziet cauri ugunij un ūdenim, tāpēc neaizmirstiet par veselo saprātu.

Vērsis

Eksperti iesaka Vērsim pieturēties pie saviem principiem un ievērot morāles likumus. Labi darīt nenozīmē palikt svešam it visā un vienmēr.

Rīkoties saskaņā ar sirdsapziņu, tas ir spēcīgu cilvēku liktenis, kuri tic taisnīgumam. Nebūs iespējams izvairīties no nepatikšanām, ja Vērsis meklēs konfliktus. Varat mēģināt dot priekšroku atpūtai un darbam vientulībā.

Lasi vēl: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 13. līdz 19. maijam: būs jāiesaistās cīņā par savu laimi!

Dvīņi

Zvaigžņu eksperti iesaka Dvīņiem izvirzīt sev tikai īstenojamus uzdevumus. Nekur nav jādzen zirgi. Ir svarīgi būt nedaudz vairāk pacietības.

Turoties pie plāna, Dvīņi var padarīt paredzamo nākotni mazāk neparedzamu. Kas attiecas uz darbu, viss būs kārtībā, līdz šīs zīmes pārstāvji nesāks slinkot vai novelt atbildību uz citiem cilvēkiem.

Vēzis

Vēži no 13. līdz 19. maijam nevar ignorēt loģiku. Rīkojoties pēc iegribas, šīs zīmes cilvēki neatbrīvosies no problēmām, bet gan radīs sev jaunas grūtības ceļā.

Sestā maņa noderēs, taču tikai pašās kritiskākajās situācijās. Intuīcija cietīs neveiksmi tikai tad, ja Vēži uzliks tai visu atbildību.

Šī ir slikta nedēļa iepirkšanās veikšanai. Visu nepieciešamo vēlams iegādāties līdz trešdienai.

Lauva

Runājot par saziņu ar cilvēkiem, Lauvām nav nepieciešams viņus turēt sev tuvumā. Jums ir jādod saviem draugiem, ģimenei un citām svarīgām personām brīvība.

Iespējams, būs grūti pretoties pirkumu veikšanai, tāpēc ar savu naudu būs jārīkojas uzmanīgāk un uzmanīgāk. Ja Lauvas ir meklējumos, tad viņiem ir jāiepazīstas un jādara lietas, ko viņi iepriekš sev neatļāvās.

Šis ir laiks, kad jūs varat likt ikvienam sevī iemīlēties, bet tikai tad, ja jūs nesasteidzat lietas.

Jaunava

Jaunavas šonedēļ nereti būs vīlušās un apvainojušās, taču nevajag steigties cilvēkus pēc kārtas iekļaut melnajā sarakstā. Tāpēc Jaunavas riskē palikt pilnīgi vienas.

Gluži otrādi, jābūt aktīvam un diplomātiskākam. Ir svarīgi palīdzēt cilvēkiem, lai viņi vēlāk varētu palīdzēt Jaunavām. Ikvienam, kurš atrodas mīlestības meklējumu stadijā, jāatceras, ka izredzes atrast mīlestību tagad ir daudz mazākas nekā parasti.

Svari

Svariem it visā būs jābūt ļoti piesardzīgiem. Jums nevajadzētu aizņemties naudu vai ņemt kredītus. Ja kaut kas neizdodas, tas būs signāls, ka jums ir jāstrādā vairāk un jāpaplašina redzesloks.

No 13. līdz 19. maijam šīs zīmes cilvēki var zaudēt pārliecību. Baiļu un kompleksu radītās grūtības kaitēs jūsu lepnumam un maciņam.

Skorpions

Venera dos Skorpioniem spēku un enerģiju, bet Merkura negatīvisma dēļ šīs zīmes cilvēkiem sarežģītās situācijās var pietrūkt mazliet veiksmes.

Iespējams, no 13. līdz 19. maijam viņi mēģinās apmānīt Skorpionus. Visvairāk jābaidās no maldināšanas. Tāpat zvaigžņu eksperti iesaka pašiem Skorpioniem peļņas nolūkos neķerties pie trikiem. Šī pieeja izraisīs melnas svītras parādīšanos.

Lasi vēl: Laimes rats aizvedīs jūs pašā virsotnē: no 10. maija veiksmes sērijā ieies 2 zvaigžņu zīmju pārstāvji – tā zvaigznes sakārtojās

Strēlnieks

Strēlniekiem īslaicīgi labāk izvairīties no apkārtējās vides maiņas un ceļošanas. Uzturēšanās mājās tagad ļoti labvēlīgi ietekmēs viņu enerģiju.

Tagad Strēlnieks var izstarot nedaudz vairāk pārliecības nekā visas citas zīmes, tāpēc iespēja kļūt veiksmīgākam būs lielāka. Viņus gaida ļoti nozīmīgs laiks, kura laikā būs jāpieņem lēmumi un jāveic dārgi pirkumi.

Mežāzis

Mežāžiem noteikti nevajadzētu atteikties no atbalsta, īpaši tik grūtā periodā kā nedēļa no 13. līdz 19. datumam. Šī nedēļa ir ideāla jauna darba meklējumiem.

Planētas radīs diezgan polārus apstākļus. Merkurs pretosies mēģinājumiem uzsākt kādu jaunu biznesu, kā arī veicinās parastās dzīves izjaukšanu. Venera dos jums daudz enerģijas, lai pārvarētu visas likstas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram visu nedēļu labāk veltīt lietām – mājsaimniecībai, darbam. Mīlestībā, tāpat kā darbā vai biznesā, būs svarīgi pareizi novērtēt situāciju un noteikt prioritātes.

Būs ļoti grūti apgūt valodas, sazināties ar svešiniekiem, strādāt komandā. Strīdos labāk izrādīt atturību, pretējā gadījumā var uzklupt bīstamam un ārkārtīgi nepatīkamam cilvēkam.

Zivis

Tagad Zivīm labāk neatdot visu. Zvaigžņu eksperti iesaka vienkārši atpūsties. Venera mēģinās aizlāpīt visas Merkura radītās enerģijas bedres.

Var rasties viedokļu konfrontācija ar citiem cilvēkiem, kas negatīvi ietekmēs Zivju noskaņojumu. Šīs zīmes cilvēkiem jāatceras, ka, ja apstākļus nevar mainīt, labāk ir mainīt attieksmi pret viņiem. Tam vajadzētu palīdzēt.

Neskatoties uz grūtībām un kopumā potenciāli bīstamo laiku, daudzi no mums šonedēļ varēs atrast savu aicinājumu vai pietuvoties tā izpratnei. Novēlam veiksmi un sirdsmieru. Lai visas nepatikšanas jums paiet garām.

Leave a Comment