Kabači “Boulandžers” no Parīzes virtuves spīdekļiem: neparasti gards kabaču sacepums

Jauni kabači cepeškrāsnī. Tas pat izklausās kaut kā garšīgi. Tagad ir vasara – laiks izmantot visu svaigo, dārzeņi ir piepildīti ar sauli, enerģiju un vitamīniem.

Kāda skaistums! Nu, protams, karstajās dienās jūs īpaši nevēlaties ēst kaut ko smagu. Es gribu kaut ko maigu.

Es piedāvāju franču recepti kabaču cepšanai cepeškrāsnī ar pienu un sieru. Ātri, garšīgi un skaisti. Kā mīļa meitene vieglā kleitā, kas plīvo vējā.

Piedodiet mums par šādu romantisku metaforu. Pagatavosim?

Kabači ir populārs un veselīgs dārzenis, kas piedāvā daudzveidīgas uzturvielas, vienlaikus būdami zemu kaloriju produkts.

Tie ir lielisks papildinājums jebkurai diētai, īpaši, ja vēlaties uzlabot savu veselību un uzturēt svaru.

Uzturvērtība (uz 100 gramiem svaigu kabaču)

Kalorijas: 17 kcal

Olbaltumvielas: 1,2 g

Tauki: 0,3 g

Ogļhidrāti: 3,1 g

Cukuri: 2,5 g

Šķiedrvielas: 1,0 g

Vitamīni

A vitamīns: 200 IU (4% no dienas normas)

C vitamīns: 17,9 mg (30% no dienas normas)

K vitamīns: 4,3 µg (5% no dienas normas)

Folāti: 24 µg (6% no dienas normas)

B6 vitamīns: 0,163 mg (8% no dienas normas)

Minerālvielas

Kālijs: 261 mg (7% no dienas normas)

Mangāns: 0,177 mg (9% no dienas normas)

Magnijs: 18 mg (5% no dienas normas)

Fosfors: 38 mg (4% no dienas normas)

Kalcijs: 16 mg (2% no dienas normas)

Dzelzs: 0,37 mg (2% no dienas normas)

Citas sastāvdaļas

Ūdens: 94,6 g

Jauni kabači cepeškrāsnī

Klīst baumas, ka šādi kabačus gatavo Francijā, un ēdienu sauc par Boulanger jeb Boulandžers. Mēs nezinām, kā to pareizi izrunāt, bet mēs nezinām, kā to pareizi ēst.

Lasi vēl: Katru nedēļas nogali cepu šokolādes kūku “Šokolādes kārums”: brīnišķīgi garda un viegla, veikalā esošās pat nestāv klāt!

Atveriet ledusskapi un apskatiet, kas jums ir. Atzīmējiet visas sastāvdaļas, lai jūs neko neaizmirstu.

Jums būs nepieciešams

500 g jauno kabaču

1 glāze piena

2 sīpoli

1 glāze rīvēta cietā siera

30 g sviesta

1 saišķis pētersīļu

sāls un pipari pēc garšas

Šķir nākošo lapu un iepazīsiet ar pagatavošanas soļiem….

Leave a Comment