Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 19. līdz 25. augustam: nelaidiet garām jaunas iespējas, jo tās var būt daudzsološas!

Ja vēlies nākamo nedēļu nodzīvot ar pozitīvām domām un veiksmi kabatā, iesakām iepazīties ar mūsu prognozi. Tas palīdzēs jums iemācīties uzvesties dažādās situācijās, lai saglabātu un palielinātu savu efektivitāti.

Nedēļas grūtākā diena ir 19. augusts, bet ne tāpēc, ka ir pirmdiena. Šajā dienā būs Saules un Merkura konjunkcija.

Atlikušajās dienās enerģijai būs tendence uzlaboties, pateicoties tam, ka Merkura retro tuvojas beigām. Kopumā nedēļa būs diezgan patīkama, taču nedomājiet, ka viss ritēs kā pulkstenis.

Auns

Aunam veiksies mīlas sfērā, īpaši šīs nedēļas beigās. Ir pienācis laiks atbrīvoties no stereotipiem, mest malā aizspriedumus un kļūt drosmīgākam.

Mīlestība mīl drosmīgus un dinamiskus cilvēkus. Iespējams, šonedēļ izdosies atdzīvināt senas attiecības, kas beigušās pirms vairākiem mēnešiem vai gadiem.

Naudas un veiksmes jomā labāk paļauties tikai uz sevi.

Vērsis

Šonedēļ būs pārejas periods no vecā uz jauno, kas ļaus Vērsim izbaudīt iepriekš padarītā darba rezultātus.

Šonedēļ varēsi viegli atrisināt pat sarežģītus uzdevumus, kas iepriekš bija gaisā un traucēja dzīvot.

Šīs Zīmes pārstāvji saņems gan uzmundrinājumus, gan pateicības vārdus, gan likteņa dāvanas – gan garīgas, gan materiālas.

Dvīņi

Dvīņiem joprojām vajadzētu izvairīties no saskarsmes ar ļauniem un nepatīkamiem cilvēkiem, jo ​​veiksme būs gandrīz tieši atkarīga no vides izvēles.

Lai sevi uzmundrinātu, biežāk varat satikties ar saviem mīļajiem un draugiem. Kopumā tagad šīs Zīmes cilvēkiem būs jāparāda pašpietiekamība.

Mīlestībā un biznesā lielākais veiksmes ienaidnieks būs rutīna un izmisums.

Lasi vēl: Venēra pateiks: kuru zvaigžņu zīmju vīrieši par sievām visbiežāk izvēlas brunetes

Vēzis

Vēži nedrīkst pieļaut, ka viņu otrajai pusei un mīļajiem tiek atņemta uzmanība. Labs laiks dāvanām, romantiskām tikšanām un spilgtām izdarībām.

Finanšu sfērā Vēžiem veiksies mazāk, taču lielas briesmas nav paredzamas.

No 19. līdz 25. augustam jācenšas darīt pēc iespējas vairāk lietas ap māju vai darbā. Sēdēt dīkā šobrīd noteikti nav labākais risinājums.

Lauva

Ne vienmēr Lauvai viss ir gludi un labi visās dzīves jomās. Tiem, kuri šobrīd piedzīvo slikto sēriju, ir pienācis laiks mainīt savu dzīvi, un vislabākais laiks tam būs nedēļas vidus. 19. augusts būs nelabvēlīga diena.

Sestdien var būt labs garastāvoklis ar spontānu vēlmi paveikt ko spilgtu un svarīgu. Mīlestībā noderēs iniciatīva, labestība un optimisms.

Jaunava

Biznesa sfērā Jaunavām būs nepieciešams radošums. Paredzams, ka šīs zīmes radošie cilvēki piedzīvos lielu uzvaru periodu biznesa un mīlestības frontēs.

Šonedēļ tiks iztērēts milzīgs daudzums spēka un enerģijas, tāpēc labāk uzraudzīt savu diētu un neizturēties pret savu veselību ar vieglu roku.

Neesiet sarūgtināts, ja jums jāstrādā nedēļas nogalēs. Darbs būs ļoti produktīvs un var nest labu atlīdzību.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment