Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 26. augusta līdz 1. septembrim: tie, kas ieklausīsies savā sirds balsī, šajā nedēļā būs veiksminieki!

Finanšu lietas šajās septiņās dienās var attīstīties ne vislabākajā veidā. Tas lielā mērā ir atkarīgs no zvaigžņu noskaņojuma. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kā šonedēļ būs katras Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem.

Šonedēļ pirmdiena, otrdiena un trešdiena daudziem no mums būs grūtas, jo šajās dienās Venēra un Merkurs būs negatīvas. Trešdien Merkurs atbrīvosies no retrograda, savukārt ceturtdien Venēra kļūs neticami radoša, pārejot uz Svariem.

Izmantojiet ikdienas rituālus finanšu piesaistei, lai nedēļas sākumā veiksme pie jums nāktu biežāk. Pirms rudens sākuma gaidām spēka un enerģijas pieplūdumu.

Auns

Aunam jau iepriekš jācenšas sevi ieprogrammēt panākumiem, jo ​​nedēļas pirmā puse būs ārkārtīgi smaga. Šaubas un bailes var pasliktināties un atgrūst šos cilvēkus.

Negatīvā attieksme smagi sitīs jūsu maku, pašcieņu un radošumu.

Mums jācenšas izvairīties no tiem, kas domā stereotipiski vai pesimistiski. Šis ir labs periods biznesa veicināšanai un reklāmas kampaņas uzsākšanai.

Vērsis

Visiem Vēršiem ir jārīkojas. Iespējams, ka ne tikai nedēļas sākumā, bet arī beigās šiem cilvēkiem darbā un biznesā viss noies greizi.

Šajā gadījumā zvaigžņu eksperti iesaka nesteigties ar lēmumiem un dusmu lēkmē nepamest iesāktos darbus.

Ir jāpaliek iesaistītiem visos jautājumos, mierīgi turpinot savas aktivitātes. Neatlaidība tiks atalgota.

Dvīņi

Dvīņi ir cilvēki, kuri smagi strādā, bet dažreiz nesaņem pelnīto cieņu un atzinību. Šonedēļ viss mainīsies, bet ne uzreiz.

Varas iestādes pievērsīs uzmanību viņu nopelniem un viņu darbu nozīmīgumam. Šī ir ļoti labvēlīga nedēļa dārgiem pirkumiem un dāvanu iegādei mīļajiem.

Var tērēt naudu arī apģērbam, mainot izskatu, taču tikai no ceturtdienas. Jums nevajadzētu to darīt iepriekš.

Lasi vēl: Ideālā diļļu kombinācija un gudras saimnieces nepievieno kinzu šiem ēdieniem

Vēzis

Vēži ir pārliecināti cilvēki, un šonedēļ, pateicoties enerģētiskajam Venēras pacēlumam, šī svarīgā sajūta var atgriezties. Zvaigžņu eksperti arī iesaka Vēžiem veidot sev apkārt pareizo vidi.

Jums jāpārtrauc sazināties ar cilvēkiem, kuri vienmēr ir ar kaut ko neapmierināti. Ar tiem risks pieļaut finansiālu kļūdu būs lielāks.

Nedēļas beigās tevi sagaida patīkama vizīte vai tikšanās. Vēži varēs saprast kaut ko būtisku naudas jomā.

Lauva

Zvaigznes un planētas nedēļas sākumā var sabojāt Lauvas noskaņojumu. Lai saglabātu finansiālos panākumus, šiem cilvēkiem vajadzētu iemācīties domāt pozitīvi.

Pat ja kaut kas noiet greizi, labāk negrimst pesimismā. Tas neizbēgami ietekmēs finanšu sektoru un darbu. Lauvas kļūs par paraugiem, cilvēki sāks tuvoties viņiem.

Tas ļoti ietekmēs cilvēku finansiālos panākumus tādās profesijās kā pārdevēji konsultanti, skolotāji, psihologi un ārsti.

Jaunava

Lai vairotu finansiālos panākumus un piesaistītu naudu, Jaunavām ar uzkopšanu jārada mājā labvēlīga atmosfēra. Tas būs īpaši svarīgi tiem, kas strādā savās sienās.

Nedēļas beigās varēsi atvērt jaunu biznesu, veikt dārgus pirkumus un meklēt jaunu darbu.

Labāk nepazust nostalģijā līdz trešdienai. Ir jādomā par nākotni un tagadni. Pagātne tagad nav tik svarīga.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment