Novecojušas tendences, no kurām jums jāatbrīvojas 2024.–2025. gada rudenī un ziemā

Mode vienmēr mainās, un katrs rudens un ziema nes sev līdzi jaunas tendences, izspiežot novecojušās. Dizaineri piedāvā svaigas idejas, un modes kritiķi norāda uz tiem garderobes elementiem, kas vairs nav aktuāli.

Arī rudens-ziemas 2024./25. sezonai ir savas antitendences, no kurām labāk atbrīvoties, lai neizskatītos vecmodīgi. Tajā pašā laikā, kā vienmēr, ir svarīgi atcerēties individualitāti un neaizmirst par savu stilu.

Rakstā mēs piedāvājam sarakstu ar lietām, kuras modesistiem vajadzētu izņemt no drēbju skapjiem.

No kurām 7 lietām šajā sezonā nekavējoties jāatbrīvojas?

1. “Neglītas” kurpes

Apjomīgas kedas, zābaki ar ģeometriskiem purngaliem un neglīti apavi, ko tik aktīvi reklamē zīmols Balenciaga, beidzot pamet modes podiumus. Šie masīvie un spilgtie apavu elementi dod vietu lakoniskākām un elegantākām iespējām.

Tos nomaina klasiski modeļi ar glītiem siluetiem: zābaki ar smailu vai strupu purngalu, minimālistiski puszābaki ar plāniem papēžiem.

Tiem, kam patīk kedas, izvēlieties stila ikonas, piemēram, Adidas Samba vai New Balance un Miu Miu kopdarbus, kam raksturīga gluda zamšādas estētika.

2. Spalvas

Modeļi ar spalvām jau ilgu laiku rotā kleitas, jakas un pat džinsus. Tā bija tendence, kas dominēja svētku kolekcijās, taču tagad tās pārpilnība ir radījusi nogurumu.

Spalvas izgaist fonā, un to vietu ieņem apakšveļas stila priekšmeti – zīda krekli, slīdkleitas un blūzes ar mežģīņu apdari.

Šie gabali piešķir izskatam izsmalcinātību, vienlaikus saglabājot eleganci.

3. Zābaki ar traktora zolēm

Rupji apavi ar masīvām traktora zolēm ir modē jau vairākas sezonas pēc kārtas, bet 2024./25. tas dod vietu sievišķīgākām iespējām.

Par jaunu favorītu kļuvuši cauruļu zābaki vai žokejzābaki ar glītu platformu un kaķēnu papēdi.

Šie modeļi ne tikai vizuāli slaidina jūsu kājas, bet arī piešķir vieglumu un izsmalcinātību jebkuram izskatam.

4. Liela izmēra jeb oversize

Lielizmēra izstrādājumi, kas savulaik bija iekarojuši visas modes telpas, sāk piekāpties vairāk pielāgotiem un skaidrākiem siluetiem. Maisveida apģērbi iziet no modes, un jaunajā sezonā tiek izvēlēti apģērbi, kas glaimo jūsu figūrai, vienlaikus saglabājot komfortu.

Taču pilnībā atteikties no ērtām lietām nevajadzētu – izvēlieties atvieglinātas taisna piegriezuma iespējas, kas nodrošinās kustību brīvību un izskatīsies stilīgi.

5. Mikro somiņas

Miniatūras somas, kuras populāras ir ar zīmolu Jacquemus, zaudē savu aktualitāti. 2024./25. gada rudens-ziemas sezonā mode tiecas pēc praktiskiem un funkcionāliem aksesuāriem.

Lasi vēl: Naudas mēness kalendārs 2024. gada oktobrim

Mīkstas, lielas somas, kas izgatavotas no īstas ādas vai zamšādas tumšās šokolādes toņos, ir tas, kas būs tendence. Tie ir ne tikai ērti valkājami, bet arī piešķir jebkuram izskatam pilnīgumu un stilu.

6. Kargo bikses ar lielām kabatām

Modes rindas pamet arī kādreiz tik populārās platās kargo bikses ar masīvām kabatām. Tos nomaina klasiskie bikšu modeļi ar augstu jostasvietu.

Šīs bikses saglabā brīvības elementus, taču izskatās izsmalcinātāk un elegantāk, nepārslogojot tēlu ar nevajadzīgām detaļām.

7. Kurpes ar masīvām zolēm

Arī kurpes ar masīvām zolēm kļūst par pagātni, dodot vietu glītākiem un elegantākiem modeļiem.

Kurpes ar nelielu platformu vai papēdi ir lielisks aizstājējs. Šīs apavu iespējas nodrošinās jūsu komfortu, taču piešķirs jūsu izskatam vieglumu un izsmalcinātību, padarot jūsu kājas slaidākas.

Leave a Comment