Katrs brīvdienu rīts ir gardākie svētki, par šo brokastu sastāvdaļu daudzi cilvēki pat nenojauš


Šos īsos melleņu krējuma siera pīrādziņus pagatavo ar veikalā nopērkamu kārtainās mīklas izstrādājumu – tos var ātri pasniegt brokastīs.

Melleņu krējuma siera smalkmaizītes vienmēr ir vienas no pirmajām maiznīcu brokastu veikalā, un tam ir pamatots iemesls. Pateicoties mīklas, krējuma siera pamatnes un saldo melleņu saturošajai garšai, tas ir lieliski sabalansēts konditorejas izstrādājums, kas izskatās glītāk nekā vidējais kruasāns – jo īpaši, ja to pasniedz viesiem uz nakti.


Mūsu iecienītākā sastāvdaļa

Ātrajiem pavāriem iesakām izmantot saldētas kārtainās mīklas, kas ir viena no galvenajām sastāvdaļām, kas vienmēr jābūt pa rokai. Tā ir daudzpusīga, sākot no pikantiem kumosiņiem un beidzot ar maigi saldiem variantiem. Šoreiz mēs apvienojam klasisku duetu – mellenes un krējuma sieru -, lai pagatavotu cepšanas cienīgus šedevrus, kas patiks visiem.

Lai gan tie izskatās iespaidīgi, mēs garantējam, ka šīs melleņu krējuma siera smalkmaizītes būs gatavas mazāk nekā stundas laikā. Pasniedziet siltus, ar saldinātu putukrējumu.

Sastāvdaļas

8 vienību iepakojums mīkstināta krējuma siera
⅓ tases cukura
1 tējkarote citrona sulas
1 tējkarote vaniļas
1 glāze svaigu vai saldētu melleņu
½ glāzes melleņu konservu
1 iepakojums saldētas kārtainās mīklas loksnes (2 loksnes), atkausētas
1 ola
1 ēdamkarote ūdens

Pirmais pagatavošanas solis:

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 400 ° grādiem. Izklājiet divas lielas cepešpannas ar pergamenta papīru; visu atlieciet malā.

Otrais pagatavošanas solis:

Vidēji lielā bļodā ar elektrisko mikseri vidējā ātrumā sakuliet krējuma sieru līdz gludai masai. Pievienojiet cukuru, citronu sulu un vaniļu. Samaisiet, līdz labi viss sajaucas; atlieciet malā.

Lasi vēl: Smalkas nianses, kuras būtu jāzina, lai pagatavotu perfektu slaveno Alla karbonara

Nelielā bļodiņā samaisiet mellenes un melleņu ievārījumu, nolieciet malā.

Trešais pagatavošanas solis:

Katru atkausētās kārtainās mīklas loksni uz viegli miltiem paberzētas virsmas izvelciet 10 cm kvadrātā. Katru kvadrātu sagrieziet sešos taisnstūros (katrs aptuveni 5×3 1/2 cm). Pārvietojiet taisnstūrus uz sagatavotajām cepamajām loksnēm. Ar dakšiņu ieduriet katra taisnstūra centrā, atstājot 1/2 cm neaiztiktas malas. Nelielā bļodiņā ar dakšiņu saputojiet olu un ūdeni. Taisnstūrīšus apsmērējiet ar olu.

Uz katra taisnstūra centra uzlieciet labi noapaļotu ēdamkaroti krējuma siera maisījuma, atstājot 1/2 cm brīvas malas. Katram no tiem virsū uzlieciet 2 noapaļotas tējkarotes melleņu maisījuma, vienmērīgi uzklājot uz krējuma siera maisījuma.

Ceturtais pagatavošanas solis:

Cepiet 15 līdz 18 minūtes vai līdz zeltaini brūnai krāsai. Pārvietojiet uz stiepļu režģa šo gardo brokastu maltīti, lai to pilnībā atdzesētu.

 

Leave a Comment