Kāda planēta valda pār katru Zodiaka zīmi

Katrai zodiaka zīmei ir savs patrons, konkrēta planēta, kas sniedz tai enerģiju. Zodiaka zīmes planēta nosaka cilvēka pamatīpašību, piešķir spējas un talantus.

Lai piesaistītu planētas aizsardzību, ir nepieciešams, pirmkārt, ir jāzina tās funkcijas, un, otrkārt, sekot saviem principiem. Uzziniet, kura planēta ir tavs patrons, ņemot vērā tavu horoskopa zīmi.

Lasīt arī: No 2018.gada 23. marta līdz14. aprīlim retrograda Merkūrs: ietekme uz Zodiaka zīmēm

Marss

Šī planēta ir Auna un Skorpiona patrons. Mars simbolizē spēku, aktivitāti, drosmi, vīrišķību. Auna un Skorpiona zīmju pārstāvjiem bieži vien nav ierobežojuma un iekšējā miera – tas ir arī Marsa ietekmes rezultāts. Lai izmantotu patrona planētas labvēlīgo ietekmi, ir jāapgūst gara spēks, pārliecība un apņēmība.

Venēra

Venera aizsargā Vērsi un Svarus. Šī planēta simbolizē mīlestību, ģimeni, harmoniju, skaistumu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir jāattīsta sava garīguma pakāpe, jātiecas pēc skaistuma un estētikas, mīlas mākslas un jāpievērš lielāka uzmanība viņu personīgajai dzīvei, tad arī citās dzīves sfērās viņi to arī saņems pareizi.

Merkūrs

Merkūru uzskata par Jaunavas un Dvīņu patronu. Planēta dod lieliskus intelektuālos dotumus, komunikācijas prasmes, elastīgu prātu, talantu tirdzniecībā, labas oratoriskas spējas. Šo Zodiaka zīmju pārstāvju spēks ir spēja sazināties, runāt, atrast kopīgu valodu. Izmantojot komunikāciju, viņi var daudz sasniegt.

Mēness

Mēness ir Vēža un Zivju valdnieks. Viņš, pirmkārt, dod bagātu iekšējo pasauli, radošus talantus un spēju izjust līdzjūtību. Vēzis un Zivis nedrīkst aizmirst viņu spēcīgo pusi – spēju palīdzēt, radīt un attīstīt.

Saule

Saule ir Lauvu patrons. Saule pārstāv šī Zodiaka zīmes radīšanas enerģiju, radošos talantus, spilgtumu, skaistumu. Lauvām vienmēr jābūt uzmanības centrā un jākoncentrē sev noderīgi cilvēki, lai piesaistītu Saules labvēlību.

Plutons

Plutons ir Skorpiona un Auna patrons. Šī planēta ir apveltīta ar ieskatu un asu intuīciju. Lai sasniegtu veiksmi dzīvē, Skorpionam bieži vien jāieklausās viņu iekšējā balsī un jāspēj lasīt likteņa zīmes.

Lasīt arī: Ar kādas vērīgas iedzīvotājas palīdzību notverti trīs pilsētas vandaļi

Jupiters

Jupiters pasargā Strēlnieku. Tas dod biznesa īpašības un veiksmi. Un šī veiksme vienmēr ir šī zvaigznājā esošo cilvēku pusē, viņiem ir jāievēro viņu dzīves principi, neatkāpjoties no viņu idejām un mērķiem.

Saturns

Saturns valda pār Mežāzi un Ūdensvīru. Planēta nav ļoti labvēlīga dzīves attīstībai. Tas simbolizē ierobežojumus, filozofiju, iekšējos likumus. Līdz ar to cilvēks kļūst par indivīdu un personu. Nebūt līdzīgam citiem, ir Saturna galvenā prasība.

Urāns

Urāns pasargā Ūdensvīru. Sniedz nestandarta domāšanu, radošumu, gaišredzību. Urāns ir pionieris un novators. Lai piesaistītu šīs planētas veiksmi, pietiek tikai, pabeigt lietas un sākt realizēt savas idejas.

Neptūns

Neptūns aizsargā Zivis, simbolizē harmoniju, radošumu, dabu, jutīgumu un mīlestību dzīvē. Lai atrastu harmoniju un iegūt atbalstu no Neptūna, Zivīm vajadzētu dzīvot vienotībā ar pasauli, lai realizētu daļu no tā, bieži priecīgs būt dabā un pat rodas pozitīvs noskaņojums.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment