Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Astrologu prognoze martam palīdzēs jums veiksmīgi plānot nākotni un produktīvi pavada pavasara pirmo mēnesi. Martā var notikt daudzi interesanti notikumi, tāpēc ir vērts sagatavoties interesantai spēlei.

Astrologi saka, ka martā planētas būs ļoti aktīvas. Tas radīs dramatiskas izmaiņas visās dzīves jomās. Lielākā daļa Zodiaka zīmju nebūs jāuztraucas par problēmām, jo ​​tās vai nu izlems ātri, vai arī iemācīs jums kaut ko noderīgu. Tas ir nozīmīgu garīgo atklājumu un dinamikas periods. Ir jābaidās no enerģijas izsīkuma.

Auns

Aunam marts dos daudz pozitīvu emociju. Tas būs lielisks laiks jebkuram biznesam. Ir vērts pievērst uzmanību trim svarīgiem periodiem: no 13. līdz 16. martam, no 21. līdz 31. martam. No 13. līdz 16. martam planētas un zvaigznes būs visradošākās. Šajās četrās dienās jūs varat droši atrisināt svarīgus jautājumus, satikt cilvēkus, sākt vai beigt attiecības, mainīt darbavietas vai doties garos ceļojumos.

Mēneša beigas no 21. marta būs ļoti intensīvas un emocionālas. Nogurums neietekmēs vispārējo noskaņojumu. Astrologi un eksperti iesaka Aunam meklēt viņu patieso mērķi dzīvē. Ļoti svarīga diena ir 31. marts. Mēneša pēdējā dienā var notikt kaut kas ļoti interesants un patīkams, tāpēc nezaudējiet neko.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada martam

Vērsis

Astrologi iesaka Vērsim saglabāt humora izjūtu un pozitīvu attieksmi pret visu, kas notiek. Mēnesis sāksies ar nelielu vilcināšanos un nelielām problēmām, bet pēc tam līdz 16. martam planētu un zvaigžņu enerģija būs pēc iespējas radošāka un harmoniskāka.

Tad būs stabilitātes periods, kas ir piemērots iepirkšanās, darba, romantikas un klusa laika pavadīšanai. Astrologi iesaka palielināt darbību no 26. marta, jo to prasīs planētas. Vērsis, kas iet uz priekšu un meklē savu, iegūs reālu prieku no dzīves.

Dvīņi

Dvīņiem astrologi iesaka iztīrīt negatīvo enerģiju. Tas palīdzēs atbrīvoties no problēmām un neveiksmēm, jo ​​martā Dvīņiem būs ļoti neparedzams mēnesis. Kopumā zvaigznes un planētas būs vājas un vienaldzīgas, bet dažās dienās viņu enerģija pieaugs līdz debesīm un pēc tam atkal līdz minimumam.

Šādos apstākļos būs grūti koncentrēties uz darbu vai mīlestības dzīves sfēru. Jums būs pastāvīgi jātiek galā ar bailēm un kompleksiem. No 12. līdz 19. jums jāievēro piesardzība pret negatīvām emocijām, konfliktiem, strīdiem un tukšiem solījumiem. Iespējams, ka tiks aktivizēti Dvīņu ienaidnieki, kas vēlēsies atņemt pārstāvjiem no šīs zīmes, panākumu atslēgu, atņemot tev visus laurus. Jums būs jācīnās par vietu saulē.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment