Astroprognoze 2019. gada martam – dramatiskas izmaiņas visās dzīves sfērās!

Vēzis

Kopumā planētas un zvaigznes pozitīvi ietekmēs Vēža dzīvi un to noskaņojumu. Pirms 16. marta ir jārisina visas steidzamākās un visgrūtākās problēmas. Mēneša otrajā pusē astrologi konsultē šīs zīmes pārstāvjus, samazināt savu darbību un izvairītos no piedzīvojumiem un riskiem. Vēzim būs nepieciešama veselais saprāts un jābūt ļoti piesardzīgiem.

Šīs zīmēs pārstāvjiem pavasara sākums būs jaunu iespēju, jaunu emociju avots. Marta beigās, gluži pretēji, ir iespējama negatīvisma pieplūdums un ticības zaudēšana sevī. Vajadzēs radinieku, draugu un otrās puses palīdzību. Jums būs nepieciešams vairāk laika pavadīt ar jaukiem cilvēkiem. Ieteicams biežāk iesaistīties jautājumos, kas iedvesmo.

LASI ARĪ: Sargieties: šīs 5 Zodiaka zīmes ņem daudz vairāk, nekā tās dod!

Lauva

Pirmais pavasara mēnesis ir piemērots, lai meklētu iedvesmu, jaunas paziņas, veiktu svarīgus pirkumus. Lauvas enerģētika prasīs aizsardzību ne tikai no 24. marta, kad planētas krasi mainīs savu noskaņojumu. Aizsardzība būs nepieciešama ārkārtīgi izdevīgos laikos pirms 24. marta, jo panākumi vienmēr piesaista skauģus.

Lauvas būs laimīgas mīlestībā un darbos. Lauvas intelektuālās spējas dramatiski palielināsies, to asums būs virsū, kā arī humora izjūta, intuīcija. Tas viss palīdzēs Lauvām būt īpaši pievilcīgām pretējā dzimuma acīs. Ikviens, kurš jau atrodas attiecībās, otrajai pusei var rasties greizsirdība. Vienkārša uzmanība kļūs par panaceju viņai – jums ir nepieciešams tērēt tik daudz brīvā laika jūsu mīļotā kompānijā, cik iespējams.

Jaunava

Jaunavām jāuztraucas par savu autoritāti. Draugu, radinieku un kolēģu acīs jums ir jāizskatās vislabāk, lai viņiem nebūtu iemesla kritizēt. Par patiesi veiksmīgākajām mēneša dienām var saukt tikai par periodu no 28. līdz 31. martam. Šajā laikā var notikt daudzi labvēlīgi notikumi mīlestībā, finansēs un darbā.

Pavasara sākumā jums būs jācīnās ar nogurumu, nepārtrauktām garastāvokļa svārstībām un vēlmi atteikties no visa un noslēpties no nepatikšanām pilnīgā vientulībā. Jaunavām tagad ir daudz svarīgu lietu, kas nekavējoties jārisina, netērējot laiku šaubām un bailēm. Marts būs ļoti energoietilpīgs laiks, tāpēc Jaunavām būs jāmeklē veidi, kā ātri atjaunot savu spēku un enerģiju.

Svari

Marta pēdējās divas dienas ir visbīstamākās šī Zodiaka pārstāvjiem. Bet pavasara sākums būs Svariem ļoti simbolisks laiks, kurā var notikt daudzi interesanti notikumi. Svariem būs jāiemācās uzticēties iekšējai balsij, kas ne tikai glābs viņus no mīlestības, finanšu un darba fiasko. Tas ir ļoti produktīvs laiks, lai meklētu otro pusi.

Martā astrologi atzīmē tendenci atbrīvoties no stereotipiskas domāšanas, greizsirdības, alkatības. Svari var kļūt labāki un pamanīt to pašu. Šiem cilvēkiem var būt jauni centieni, iedvesma. Jūs varat droši iesaistīties pašanalīzē, veltīt kādu laiku garīgajai meklēšanai un praksei, lūgšanām, meditācijām.

LASI ARĪ: Zodiaka zīmes, kuras gaida nopietnas pārmaiņas 2019. gadā

Skorpions

Skorpioniem būs jānes, cik vien daudz iespējams, labais pasaulē. Tas ir vienīgais stāvoklis planētām un zvaigznēm, kas ir stingri jāievēro. 6.martā, planētu enerģētika kļūs mazāk pozitīva, 24. martā situācija pasliktināsies. Vislabākais sagaidāms tuvāk 31. martam – šajā dienā notiks enerģisks radošās enerģijas pieaugums.

Skorpioniem ir jāievēro viņu dzīves principi, lai saglabātu savu veiksmi pie viņiem. Kopumā mēnesis nebūs viegls, bet tas nenozīmē, ka panākumi būs neiespējami. Tas nozīmē tikai to, ka jums būs jāsaskaras ar grūtībām, kuras ir viegli pārvarēt ar ticību sev. Videi ir arī svarīga loma, tāpēc ir nepieciešams mazāk sazināties ar negatīviem cilvēkiem.

Strēlnieks

Martā Strēlniekiem var būt jauni vaļasprieki un intereses. Astrologi iesaka vērot ārējo pasauli un nebaidīties izdarīt secinājumus. Planētu enerģija martā būs ļoti nestabila, bet Strēlniekam viss būs prognozējams un saprotams. To var izmantot jūsu pašu vajadzībām: strauji orientējoties grūtā situācijā, Strēlnieks varēs nodrošināt savu karjeras panākumus.

Visumu padarīs Strēlnieku jūtas mierīgas un stabilas, bet jums nevajadzētu sagaidīt nekādu palīdzību no cilvēkiem. Ikviens vēlas iegūt savu martā, tāpēc Strēlnieks var būt vīlies. Nevajag priekšlaicīgi izdarīt secinājumus un pārtraukt draudzīgas vai mīlošas attiecības pie mazākajiem pārkāpumiem.

Mežāzis

Jau 6. martā planētu enerģija vājinās un mainīs to raksturu. Pavasaris sāksies ar emociju pieplūdumu. Galvenais – neņemiet visu, kas notiek, tuvu pie sirds. Aizdomas un pārmetumi var radīt nopietnas problēmas mīlestībā vai darbā.

Pamatojoties uz greizsirdību un dusmām, Mežāzis var zaudēt savu līdzsvaru, noskaņot veselas cilvēku grupas pret sevi. Ja tas netiek novērsts, tad vismaz nebūs jāparāda šīs jūtas. Šajā gadījumā Mežāžu dzīve turpināsies diezgan labvēlīgā ceļā. Daudzas pozitīvas izmaiņas notiks nepamanītas.

LASI ARĪ: 3 Visuma vēstules katrai Zodiaka zīmei, kas dos īpašu veiksmi dzīvē

Ūdensvīrs

Ūdensvīram jākoncentrējas uz mājas vidi. Mēneša sākumā viņiem jāveic tīrīšana saskaņā ar Fen Šui noteikumiem, izmetiet papildus mājas atkritumus. Jums ir jāpārdomā un jāizveido sociālais aplis. Ikvienam, kuram vairs nav nekādas saistības ar Ūdensvīra dzīvi, ir jāatstāj. Nav nekādas cerības, ilūzijas. Cilvēki mēdz nākt un iet – jums ir jāpieņem šī patiesība pēc iespējas ātrāk.

Mājās būs vieglāk pieņemt svarīgus lēmumus, strādāt, atpūsties. Klusā un mājīgā vide ir vissvarīgākā Ūdensvīram. Atpūtas pasākumi var būt noderīgi.

Zivis

Visums sniegs veiksmi Zivīm mēneša pirmajā pusē, pavasara sākumā. Šajā laikā Zivju enerģijas potenciāls palielināsies, kā arī psiholoģiskā un fiziskā izturība. Viņiem būs vieglāk sākt svarīgas lietas, kā arī pārliecināties par mīlestības sfēru. Planētas atrodas viņu pusē, lai jūs varētu riskēt un mainīt situāciju ap jums.

Mēneša vidū jums ir jāiestata jauns iespējamais uzdevums. Tas pavērs finanšu plūsmas un palīdzēs Zivīm turpināt finanšu uzvaru sēriju. Panākumi darbā un biznesā ir nodrošināti visiem, kas ir nolēmuši iet uz saviem mērķiem.

avots: dailyhoro

Leave a Comment