Kā rīkoties ar naudu, lai iegūtu vairāk

Ir tik daudz naudas ticējumu. Gudri cilvēki saka, ka nauda mīl skaitu un klusumu, kas nozīmē, ka ir jārīkojas ļoti rūpīgi, ievērojot konkrētus likumus un noteikumus.

Naudas likumi tika izveidoti daudzu gadsimtu gaitā, tie jau sen ir izteikti ar ticējumiem, kas faktiski darbojas, un nav svarīgi, vai cilvēki viņiem tic vai nē.

LASI ARĪ: Kā ātri ienest naudu savā dzīvē

Šodien mēs vēlamies dalīties ar jums monetāros noteikumus, kas palīdzēs jums ne tikai saglabāt jūsu grūti nopelnīto naudu, bet arī to palielināt.

Naudas likumi

1. Nesteidzieties atvadīties no naudas

Nauda piepilda māju ar pozitīvu enerģiju, piesaista bagātību, tādēļ, ja jūs glabāsiet savu naudu bankā, pārliecinieties, ka daļa tās tiek ievietota mājā un glabāta īpašā vietā.

Kad jums atgriež parādu vai esat saņēmis algu, tad nesteidzieties šķirties no saņemtās naudas. Atved viņus mājās, ļaujiet viņai pavadīt nakti pazīstamā vietā vismaz vienu nakti, un tikai tad jūs varat to tērēt. Šī rīcība ir jāveic, lai piepildītu māju ar naudas enerģiju.

Ja jums ir jāiegādājas kaut kas, jāmaksā rēķini par komunālajiem pakalpojumiem vai citiem izdevumiem, tad ņemiet tieši to summu, kas jums nepieciešama. Jums nav ieteicams ņemt līdzi daudz naudas. Sekojot šim vienkāršajam noteikumam, jūs varat pasargāt sevi no nevajadzīgiem izdevumiem, un, starp citu, neatstāt savu māju bez naudas enerģijas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment