Abigja Anand visus pārsteidza ar jaunu prognozi, 2024. gads būs īsts pārbaudījums

Vēl viens gads tuvojas beigām. Slaveni zvaigžņu eksperti un gaišreģi savas prognozes Pūķa gadam veido, pamatojoties uz zvaigznēm. Prognozes par 2024. gadu pasaulei ir ļoti līdzīgas dažādu zinošu cilvēku vidū. Viņi visi redz lielas pārmaiņas, kas pilnībā mainīs pasaules kārtību uz zemes.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju eņģeļi un dēmoni: kas sēž uz tava pleca

Lasi arī: Tautas zīmes iesaka to nedarīt šajās dienās, lai nepaliktu pie tukšas siles

Es uzgāju interesantu Indijas zīlnieka Anandas pareģojumu. Un vēlos dalīties ar jums šajā pareģojumā, lai jūs precīzi zinātu, kas mūs sagaida Koka pūķa gadā. Ananda tiek uzskatīts par vienu no jaunākajiem prognozētājiem līdz šim. Bet viņa prognozes vienmēr ir precīzas, un tās var viegli pārbaudīt ar notikumiem, kas jau notikuši pasaulē. Piemēram, indiešu zēns brīdināja par jaunu vīrusu, kas prasīs daudzas dzīvības. Tagad mēs zinām, kas bija šis vīruss.

Prognozes pasaulei 2024. gadam

Bet atgriezīsimies pie nākotnes, ko Ananda redz savos sapņos. Viņa prognozes 2024. gadam pasaulei ļauj cerēt uz labestības un patiesības triumfu. Visi šie notikumi ir saistīti ar planētu parādi, kas notika 2023. gadā. Pateicoties šai parādei, ir mainījies visu valstu un tautu ģeopolitiskais attīstības vektors. Šāda parāde notiek reizi 400 gados, un mums bija paveicies būt daļai no lielām pārmaiņām pasaulē. Ananda prognozēja Ukrainai lielisku uzvaru pār Krieviju.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment