Tautas zīmes iesaka to nedarīt šajās dienās, lai nepaliktu pie tukšas siles

Ir daudz pazīmju un brīdinājumu, kas var palīdzēt izvairīties no nepatikšanām. Katra nedēļas diena nesīs veiksmi, ja sekosi tautas gudrībām un neignorēsi brīdinājuma zīmes.

Pastāv uzskats, ka katra nedēļas diena ir piemērota noteiktām lietām. Eksperti iesaka iepazīties ar zīmēm, lai precīzi saprastu, kādas darbības jums nevajadzētu veikt, lai izvairītos no nepatikšanām. Pateicoties mūsu senču gudrībām, ikviens varēs pasargāt sevi un savus tuviniekus no problēmām.

Lasi arī: Kopš sāku labi pelnīt, attiecībās ar vīriešiem nav klājies labi, nevaru ciest kungus, kuri neko nav sasnieguši

Lasi arī: Stilisti nosauca vairākas lietas, kas tieši kliedz par sievietes vecumu; ir pienācis laiks no tām atvadīties

Pazīmes pirmdienai

Pirmdiena tiek saukta par grūtu dienu kāda iemesla dēļ, un ne tikai tāpēc, ka sākas darba nedēļa. Šajā laikā varas grožus pārņem šīs dienas patronese Mēness, tāpēc cilvēki bieži kļūdās nepārdomātu soļu dēļ. Zīmes palīdzēs izvairīties no nepatikšanām.

  • Pirmdien nevar sākt jaunas lietas, jo tās būs lemtas neveiksmei. Nedēļas sākums nav piemērots biznesa līgumiem un svarīgiem finanšu darījumiem. Pazīmes liecina, ka šajā dienā jebkuri mēģinājumi mainīt savu dzīvi sastopas ar nepārvaramām grūtībām vai kļūst par virkni nevēlamu notikumu.
  • Pirmdien nevar skumt un strīdēties, pretējā gadījumā negatīvas emocijas pavadīs līdz pat svētdienai, apgrūtinot koncentrēšanos darbam un dzīves baudīšanu. Cilvēki teica, ka nedēļas sākums ir vissvarīgākais laiks, tāpēc šajā dienā ir svarīgi sekot līdzi savām emocijām un neļaut tām aizēnot saprāta balsi.
  • Saskaņā ar leģendu, pirmdien jūs nevarat uzaicināt vai uzņemt nevēlamus viesus, pretējā gadījumā visas nedēļas garumā jums būs jāsazinās ar cilvēkiem, kurus nevēlaties redzēt.

Pazīmes otrdienai

Nedēļas otrā diena tiek uzskatīta par labvēlīgu, jo tās patrons ir Marss, planēta, kas atbalsta drosmīgus centienus. Neskatoties uz to, ka otrdien var droši ķerties pie grandioziem projektiem, ir lietas, kuras nevajadzētu pabeigt. Tie var izraisīt nepatīkamas sekas.

  • Otrdien viņi neaizņemas un neaizdod. Saskaņā ar uzskatiem, šie finanšu darījumi radīs problēmas, un cilvēks riskē tikt sabojāts.
  • Tiek uzskatīts, ka otrdien nevajadzētu veikt pirkumus, īpaši spontānus. Ja ir tāda nepieciešamība, ir vērts veikt nepieciešamos pirkumus tā, lai nepaliktu nekādas izmaiņas. Tas palīdzēs izvairīties no nepatikšanām.
  • Otrdien jūs nevarat atteikties no ienesīgajiem piedāvājumiem, pretējā gadījumā jūsu veiksme beigsies. Mūsu senči uzskatīja, ka labāk ir izmēģināt sevi jaunā biznesā, nevis baidīties no atbildības vai grūtībām.

Pazīmes trešdienai

Vidi pārvalda Merkurs, komunikāciju planēta. Tās enerģija dod priekšroku tiem, kas nolemj uzņemties saprātīgu risku. Trešdien, visticamāk, veiksme, taču ir lietas, kuras vislabāk atlikt, lai turpmāk izvairītos no nepatikšanām.

  • Trešdienas mānība ir tā, ka uzņemtajām saistībām būs neparedzams iznākums, tāpēc mūsu senči šajā nedēļas dienā centās neko nesākt.
  • Šī diena nav piemērota pārvākšanās, īpaši, ja cilvēks plāno ilgstoši uzturēties jaunā vietā. Saskaņā ar zīmi trešdien pārcelšanās būs īslaicīga, un drīzumā cilvēks būs spiests meklēt jaunu dzīvesvietu.
  • Tiek uzskatīts, ka trešdien nevajadzētu pieņemt jaunus darbiniekus: sadarbība, visticamāk, nebūs veiksmīga.
  • Trešdien saskaņā ar zīmi nevajadzētu ieņemt jaunu amatu: tas izrādīsies nepiemērots un neizdevīgs. Tāpat pēc nodarbinātības šajā dienā var rasties grūtības kolektīvā vai sazinoties ar priekšniecību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment