Zvaigžņu zīmju eņģeļi un dēmoni: kas sēž uz tava pleca

Katrā cilvēkā mīt labais un ļaunais, eņģelis un dēmons, kuri cenšas iekarot dvēseli savā pusē. Interesanti, ka saskaņā ar zvaigznēm katram no mums ir savi eņģeļi un dēmoni, kas mums seko visu mūžu.

Auns

Aiz Auna stāv naida dēmons un sirsnības un atklātības eņģelis. Auna rakstura tumšā puse pasaulē izplūst ar niknumu, nepiekāpību, nevēlēšanos atzīt savas kļūdas, bezceremonitāti un nepārdomātību. Eņģeļa izpausme ir atvērtība, godīgums, aktivitāte un optimisms.

Vērsis

Vērsi dzīvē pavada dusmu un skopuma dēmons un lojalitātes un labas dabas eņģelis. Dēmons pamāca Vērsim materiālo vērtību, naudas ceļā, pieprasot aizmirst par garīgo. Uzticības eņģelis, gluži pretēji, stāsta Vērsim, ka vissvarīgākās lietas ir draudzība, mīlestība un ģimene.

Lasi arī: Kopš sāku labi pelnīt, attiecībās ar vīriešiem nav klājies labi, nevaru ciest kungus, kuri neko nav sasnieguši

Lasi arī: Stilisti nosauca vairākas lietas, kas tieši kliedz par sievietes vecumu; ir pienācis laiks no tām atvadīties

Dvīņi

Dvīņus uzvar viltības dēmons un dzīvespriecības eņģelis. Klausoties savā Dēmonā, Dvīņi sāk melot, būt liekulīgiem un glaimot, lai gūtu peļņu. Un dzīvespriecības eņģelis vienmēr ir gatavs palīdzēt pārvarēt grūtības un iedvest pārliecību par sevi, jums tikai jāgriežas gaismā.

Vēzis

Vēzi ietekmē Melu dēmons un Jūtu eņģelis. Pielaižot savu Dēmonu tuvāk, Vēzis kļūst par īstu manipulatoru. Viņš tiecas iedvest cilvēkos vainas sajūtu, ar savām asarām un histēriju celt tuvus cilvēkus pie kājām, tādējādi sasniedzot savu mērķi. Eņģelis dod Vēzim spēju izrādīt žēlastību un līdzjūtību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment