Zieds Sieviešu laime: kam tā nes labklājību

Spathiphyllum ziedu tautā sauc par sieviešu laimi. Jau sen tiek uzskatīts, ka tā izskats mājā rada pozitīvas izmaiņas. Saskaņā ar zīmi šis istabas augs savam īpašniekam var piesaistīt labklājību, mīlestību un prieku.

Zieds Sieviešu laime, pirmkārt, daiļā dzimuma pārstāvēm piesaista mīlestību un ģimenes labklājību. Vientuļās dāmas atrod savus dvēseles radiniekus, precētas sievietes – harmoniju ģimenē, sievietes bez bērniem – mātes prieku.

Tiek uzskatīts, ka visspēcīgākā enerģija ir spathiphyllum, ko sieviete saņem kā dāvanu no mīļotā cilvēka. Bet kāpēc gan nedāvināt sev šādu dāvanu?

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju eņģeļi un dēmoni: kas sēž uz tava pleca

Lasi arī: Pakariet šo savā istabā, lai vienmēr būtu nauda

Kad parādās šī auga maģiskās īpašības? Pēc zīmēm pozitīvas pārmaiņas Sievišķās Laimes īpašnieces dzīvē notiek brīdī, kad zieds sāk ziedēt. Bet, lai tas notiktu, ir nepieciešama īpaša piesardzība.

Zieds Sieviešu laime: pareiza aprūpe

Telpas augu maģiskais spēks ir ļoti trausls – ja par augu nerūpēsies, tas savas pozitīvās enerģijas tev nedāvinās. Tas pats attiecas uz ziedu Sieviešu laime. Rūpes par to palīdzēs izveidot enerģisku saikni un piesaistīt veiksmi.

Lai Sieviešu laime labi ziedētu, ir svarīgi, lai augs atrastos gaišā telpā. Šis zieds mīl saules gaismu, tāpēc to nedrīkst novietot ēnā. Bet jums arī nav nepieciešams to pakļaut tiešiem saules stariem.

Šis augs mīl mitrumu. Tāpēc netaupiet ar laistīšanu. Sieviešu laimi arī vajag apsmidzināt ar ūdeni. Ziedēšanas periodā laistīšanai un izsmidzināšanai jābūt regulārai.

Ja sievišķās laimes lapas vai ziedi sāk kļūt melni vai dzelteni, tā nav laba zīme, kas nozīmē, ka jūs nepievēršat pietiekami lielu uzmanību savam laimes augam. Un tas, pēc zīmes, neliecina par labu jūsu personīgajai dzīvei. Galu galā, stādot šo augu ar cerību, ka, pateicoties tā pozitīvajai aurai, jūs iegūsit laimi, jūs izveidojat ar to enerģētisku saikni. Tātad jebkura auga stāvokļa pasliktināšanās var ietekmēt jūsu labsajūtu.

Neaizmirstiet  par pareizu attieksmi pret šo ziedu. To vajag ne tikai pieskatīt un laistīt, bet arī komunicēt. Pastāstiet viņam par savām problēmām, ļaujiet viņam pārveidot jūsu negatīvo enerģiju pozitīvā!

Leave a Comment