Aizbēgs no jums vienā mirklī: ko jums nevajadzētu dāvināt savam vīram Ziemassvētkos

Ziemassvētku priekšvakarā daudzas sievietes sāk plānot, ko viņas dos saviem mīļajiem. Jo īpaši saviem vīriem. Eksperti ir pastāstījuši, kādas lietas nekādā gadījumā nevajadzētu dāvināt.

Ir jāsaprot, ka dāvanai Ziemassvētkos ir jāatbilst jūsu motivācijai. Ir vērts rūpīgi pārdomāt, kāds ir dāvināšanas mērķis. Piemēram, ar dažādu pārsteigumu palīdzību sievietes bieži cenšas vienkārši iepriecināt vīrieti vai pat piepildīt viņa sen lolotu sapni.

Tomēr ir lietas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu dāvināt.

Pirmā lieta, par ko vajadzētu uzreiz aizmirst, ir nevajadzīgas dāvanas. Tas ne tikai sarūgtinās dāvanas saņēmēju, bet arī izrādīsies nelietderīga naudas izšķiešana. Līdzīga situācija ir ar sporta zāles abonementu. Tas nav fakts, ka vīrietis spēs pielāgot savu darba grafiku pareizajiem datumiem. Turklāt tas var ievainot viņa jūtas un kļūt par mājienu liekajam svaram.

Lasi vēl: Neizmetiet sīpolu mizas: lūk, kam šis “atkritums” ir paredzēts pirms Ziemassvētku vakara

Arī grādīgos dzērienus nevajadzētu dāvināt kā dāvanu. Svētku laikā šī pudele ātri pazudīs, un vīrietim par dāvanu nepaliks nekādas atmiņas.

Arī no apģērba ir vērts atteikties. Džemperi ar ziemeļbriežiem un tamlīdzīgi var izraisīt tikai garlaicību. Turklāt pastāv risks, ka šādas dāvanas netiks saprastas.

Mājsaimniecības sīkumus vai darbarīkus dāvināt arī nevajadzētu. Pirmais drīzāk kalpos kā pārmetums, bet otrais var nebūt vispār vajadzīgs.

Galvenais, par ko vajadzētu aizmirst, – pārāk dārgas dāvanas. Dāvanās dzimšanas dienā labāk dāvināt klēpjdatorus, viedtālruņus un rotaslietas. Ziemassvētkos dāvināt kaut ko tādu būs nepiemēroti. Turklāt ģimenes budžets var ievērojami ciest.

Leave a Comment