Aizsardzība no negatīvisma bez amuletiem un rituāliem: 6 noderīgi padomi

Pārstāj uztraukties par citu viedokli

Mēs jau esam runājuši par saskarsmi ar toksiskiem cilvēkiem, bet dažreiz mēs saņemam padomu un dzirdam nepatīkamu kritiku no nejaušiem cilvēkiem vai tiem, kurus nevar izmest no dzīves. Nepievērsiet uzmanību šādiem vārdiem. Jā, ir grūti nedomāt par dzirdēto, bet mēģiniet atgādināt sev, ka jums nav jāievēro citu cilvēku padomi vai jāattaisno citu cilvēku cerības. Cilvēku vidū bieži ir enerģētiskie vampīri, kuri sniedz apzināti nepatiesu informāciju vai mēģina jūs nokaitināt ar nemotivētu kritiku.

Cīnies ar skaudību

Šī sajūta var būt ļoti spēcīgs negatīvisma avots, no kura nevar izglābt neviens amulets un neviens rituāls, ja pats nemēģināsi ar to cīnīties. Atcerieties, ka katram cilvēkam ir savs dzīves ceļš, bet jūs pats varat to mainīt. Šis ir pirmais noderīgais padoms, kā tikt galā ar skaudību.

Lasi arī: Trīs zvaigžņu zīmes, kuras satiks savu mīlestību līdz 2023. gada beigām

Otrais padoms: nesalīdzini sevi ar citiem cilvēkiem. Visvairāk jūs varat salīdzināt sevi no pagātnes. Centieties būt labāks par sevi, nevis labāks par citiem cilvēkiem. Tas būs vieglāk, bet galvenais – daudzkārt efektīvāk.

Iemācieties piedot

Tas ir ne mazāk svarīgi kā pārtraukt būt greizsirdīgam. Sūdzības, kas uzkrājas mūsu dvēselē, bieži izpaužas neveiksmju, problēmu, izmisuma, pašļaunuma veidā. Turklāt nespējas piedot dēļ daudzi sāk atriebties likumpārkāpējiem, kas no karmas viedokļa ir pilnīgi nepareizs gājiens. Kā liecina novērojumi, cilvēki, kuri piedod saviem likumpārkāpējiem un dodas tālāk, ir par lielumu laimīgāki nekā tie, kuri uzskata, ka niknums ir daļa no savas dzīves kredo.

Tāpat speciālisti iesaka tikt galā ar trauksmi. Ir seši veidi, kā ātri uzveikt šo destruktīvo prāta un enerģijas stāvokli, kurus vajadzētu izmantot biežāk. Lai jūsu ceļā ir tikai patīkami cilvēki un notikumi. Vēlam veiksmi it visā.

Leave a Comment