Aizsardzība no negatīvisma bez amuletiem un rituāliem: 6 noderīgi padomi

Paļaušanās tikai uz talismaniem un rituāliem nebūt nav labākais veids, kā tikt galā ar nepatikšanām. Ir daži padomi, kas palīdzēs izvairīties no problēmām, un, visticamāk, nekā to sniedz maģija un ezotērika.

Neļaujiet negatīviem cilvēkiem ienākt savā dzīvē

Ja esat ielaidis kādu sliktu savā sociālajā lokā vai nevarat norobežoties no saziņas ar viņu ģimenes saišu vai darba pienākumu dēļ, tad jums ir jānosaka robežas. Neļaujiet šai personai inficēt jūs ar negatīvu enerģiju. Jums var nākties pārtraukt jebkādu dialogu ar viņu — vai tas būtu darbs, finanses, mīlestība vai kas cits.

Ja ir iespējams pārtraukt saziņu ar šādu personu, nosūtot viņu uz “melno sarakstu”, jums tas jādara nekavējoties. Jūsu labās manieres vai žēlums var iznīcināt jūs pašu. Izvairieties no kontakta ar tiem, kuri ar savām sarunām vai rīcību inficē jūs ar agresiju, izmisumu un apātiju.

Esiet godīgi un dariet labu

Tas ir nepieciešams, lai uzturētu labu karmas līmeni. Fakts ir tāds, ka, kad karma pasliktinās, mēs sākam saskarties ar vairākām problēmām. Tas ārkārtīgi negatīvi ietekmē mūsu garastāvokli un enerģiju, jo neviens nekad nav izbaudījis melnu svītru.

Lasi arī: Plutona laikmeta maiņa 2023. gada 23. martā: kas mūs sagaida nākamajos divdesmit gados

Turklāt, darot kaut ko jauku otra cilvēka labā, jūs uzlabojat savu garastāvokli. Dažreiz ir patīkami redzēt, ka otra cilvēka sejā parādās smaids. Tā ir lieliska sajūta, ko gribas piedzīvot atkal un atkal. Tas dod mums pozitīvu un palīdz piedzīvot nepatīkamus brīžus dažādās dzīves jomās. Jo vairāk laba tu ienesīsi šajā pasaulē, jo retāk tavā dzīvē notiek kas slikts. Talismani un piekariņi ar rituāliem ir bezjēdzīgi, ja jūs darāt sliktas lietas apkārtējiem cilvēkiem.

Atrisiniet problēmas, nedomājot par tām

Piemēram, jūs kaut kādu iemeslu dēļ izšķīrāties ar mīļoto, bet jums ļoti nepieciešama mīlestība. Daudzi šādās situācijās sāk satraukties un domā, ka viss ir slikti. Citi cilvēki rīkojas, turpinot dzīvot un meklēt dvēseles palīgu. Pieredze un novērojumi liecina, ka tad, kad cilvēks koncentrējas uz mērķu sasniegšanas procesu, viņš pārstāj būt piepildīts ar negatīvu enerģiju un domām.

Nodarbiniet savu galvu, meklējot risinājumus problēmām, nevis pašām problēmām. Uzreiz to izdarīt nebūs viegli, taču laika gaitā jūs noteikti to iemācīsities. Pietiek tikai vēlēties un mēģināt praktizēt šo pieeju pēc iespējas biežāk. No tā, ka jūs domājat par problēmu, mocīt sevi ar sliktām domām, problēma netiks atrisināta. Viņai kļūs sliktāk.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment