Vīrietis piespieda dēlu pie sevis un raudāja, mazulis nesaprata, kas notiek, un meklēja māti

“Tagad es esmu vientuļš tētis!” – Valdis tik tikko dzirdami ierunājās un piespieda dēlu sev klāt. Divgadīgais Sandis nesaprata, kāpēc tētis raud, un ar acīm meklēja mammu: kopš vakardienas nebija viņu redzējis un ļoti pietrūka. Tikai mamma nekur nebija atrodama. Vecmāmiņa klusējot piegāja pie viņiem, paņēma mazuli rokās un aizveda uz citu istabu.

Valdim vakar piezvanīja no slimnīcas, kur viņš aizveda sievu grūtnieci. Dīvaina balss pavēstīja šausmīgas ziņas: Katei pēkšņi sabojājās nieres, ārsti nespēja glābt ne māti, ne mazuli. Vientuļais tētis sēdēja un neizpratnē skatījās telefonā. Valdis nezināja, kā dzīvot bez mīļotās Kates. Jaunais vīrietis nespēja noticēt, ka viņu vairs nav: ne sievas, ne meitas, kas vēl nebija piedzimusi.

Lasi arī: Tu šo brīnumaino šķīdumu vieglprātīgi lej izlietnē, bet es daru savādāk, tagad parādīšu

Lasi arī: Kā ieprogrammēt cilvēka enerģiju panākumiem

Kate bija stāvoklī ar savu otro bērnu, tas bija devītais mēnesis. Pirmās dzemdības bija veiksmīgas, taču šoreiz viņai sākās problēmas ar nierēm. Ārsti mierināja, ka sievietes jaunais ķermenis tiks galā ar radušajām veselības problēmām, jo ​​viņai esot tikai divdesmit gadu. Bet vakar Katei kļuva nedaudz sliktāk, un viņai vajadzēja būt pastāvīgā medicīniskā uzraudzībā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment