Amuleti: 10 labākie varianti un priekšmeti pret ļauno aci

Amuleti ir lieliska aizsardzība pret ļauno aci. Ikviens var kļūt par ļaunās acs upuri. Tas ir negatīvās enerģijas plūsmas nosaukums, kas var radīt nelaimi un nodarīt kaitējumu. Uzziniet, kāds amulets ir iekļauts labākajos amuletos un kā to radīt pašrocīgi.

Amuleti

Labākie no ļaunās acs amuleti ir īpaši priekšmeti, kurus uzlādē ar pozitīvu enerģiju. Viņu mērķis ir pretoties ļaunajiem nodomiem, kas vērsti pret šāda amuleta īpašnieku. Turklāt tiem ir labvēlīga ietekme uz viņu saimnieka dzīvi, panākumiem, laimi un veiksmi. Daudzi aizsargājoši amuleti var tikt izgatavoti pašrocīgi.

 

Amuleti – Aizsargs pret ļaunu aci ir sarkans pavediens.

Šis amulets tiek uzskatīts par vienu no visefektīvākajiem un populārākajiem aizsardzības līdzekļiem no ļaunuma. Lai tas sāktu darboties, ap kreiso roku ir jāapsien sarkanās krāsas vilnas pavedien. Ķermeņa kreisā puse ir atbildīga par enerģijas saņemšanu no ārpuses, tādēļ, kad ap kreiso rokas plaukstu parādās sarkans pavediens, tādējādi tiek bloķēta visa negatīvā ietekme uz ķermeni.

Lasi arī: Labākie amuleti mājās: pret ļauno aci un nepatikšanām ģimenē

Neaizmirstiet iesiet septiņus mezglus, no kuriem katrs simbolizē Dieva aizstāvību katrā cilvēka dzīves periodā.

Amuleti

 

Labākie amuleti pret ļauno aci bērnam.

Amuletu sauc par burvju piespraudi, palīdzēs atvairīt postu no bērna un neļauj viņiem ciest no ļaunas acs. Uzlādē piespraudi, skaitot Tēvreizi, pārmet krustu tam un piesprauž apģērba iekšpusē. Tādējādi tas kļūs par labāko amuleti.

 

Labākie amuleti grūtniecēm pret ļauno aci 

Jebkurā laikā grūtnieces mēģināja novērst ļaunu cilvēku uzbrukumu savai enerģijai, jo tas var kaitēt gan mātei, gan mazulim. Mūsdienās problēma nav zaudējusi savu nozīmi, kā arī senču padomu. Grūtniecēm labākais garderobē no ļaunas acs būs mazs spogulis. Novietojiet objektu krūšu kabatā. Tagad, ja jūs mēģinās noskaust, negatīvs atgriezīsies atpakaļ tam, kas to nosūtīja.

 

Akmens talismans pret ļauno aci

Tiek uzskatīts, ka katrai Zodiaka zīmei ir savs akmens. Bet jūs varat izveidot savu individuālo amuletu. Šim nolūkam labāk ir lietot pusdārgakmeņus. Dārgakmeņiem ir lieliskas aizsargājošas īpašības, bet pirms tam akmens-amuletu ir jātīra un jāuzrunā. Paliek minerālu zem tekoša ūdens piecas minūtes, pēc tam noslaukiet to sausā drānā un novietojiet to uz palodzes saulītē. Pēc tam, akmeni atstāj uz palodzes naktī, tāpēc viņš būs piesātināts ar Mēness enerģiju. Tagad labākais amulets ir gatavs tieši jums.

Amuleti

Spēcīgs sargs pret lāstu un ļaunu aci. Par šādu priekšmetu var kalpot parasta sāls, ja tas pareizi tiek uzrunāts. Uzber šķipsniņu sāls uz pannas, pannu liek uz uguns, tad skaita, “No kurienes nāca, tur arī aizgāja”, un ieber papīra maisiņā. Ievietojiet somiņā, savā kabatā vai somā kopā ar jums. Tagad sāls absorbēs visus negatīvos, kas vērst pret tevi. Pēc sešiem mēnešiem amuletu jāaizstāj ar jaunu amuletu.

Slāvu amulets pret ļauno aci. Kopš seniem laikiem vislabākais aizsargs bija parasta monēta, kas pēc noteiktā rituāla vienmēr bija kopā ar cilvēku. Šāda rituāla laikā tika uzskatīts, ka viņš atpērkas no nešķīstā gara. Ja jūs vēlaties izmantot slāvu senču pieredzi, rīkojieties šādi: ņemiet monētu un metiet to pār kreiso plecu, kur ticēja, ka sēž dēmons-kārdinātājs. Pēc tam ņemiet to un turiet to uz karstas cepamās pannas uz dažām minūtēm, lai metāls uzkarsa. Tādējādi tas kļūs par uzticamu šķērsli ļaunuma viļņu ceļam. Vienmēr nēsājiet monētu ar jums.

Labākie amuleti pret ļauno aci mājai. Labākais amulets mājas aizsardzībai no negatīvās enerģijas iebrukuma ir adatas un adatu krusti. Ir nepieciešams salikt divas adatas krustā un stingri sasiet to ar diegu. Tad paslēpiet krustu pie sliekšņa ar vārdiem “Adata ļaunu aizvedīs, manā mājā neienāks. Amen.”

Aizsargs pret ļaunu aci un lāstu var būt tetovējums. Kopš seniem laikiem cilvēki ir uzklājuši saviem ķermeņiem simboliskus rasējumus, kas atvaira ļaunos garus. Šodien tetovējumi pilda labāko amuletu lomu, taču, pirms apmeklēt tetovētāju, jums rūpīgi jānoskaidro tā nozīme. Starp citu, nav nepieciešams veikt īstu tetovējumu uz sevis. Tetovēšana var tikt veikta ar hennu vai, ja vēlaties, uzzīmējiet ar visparastāko pildspalvu. Šajā gadījumā rūnas ir ideālas.

Aproces-amulets. To nav grūti pagatavot ar savām rokām. Nepieciešams sarkans, zaļš un zils pavediens. Sarkans ir bagātības un veiksmes simbols, zaļš ir nauda un optimisms, zils ir Vese***ai un labklājībai. Sapiniet bizītē un iesieniet dažus mezglus, lai viss tas paliek pie jums.

Lasi arī: Amulets pret finansiālām problēmām, kuru var pagatavot ar savām rokām

 

Baznīcas aizsargs pret ļaunu aci. Par to var kļūt jebkurš priekšmets, nopirkts baznīcā – svecītes vai ikonas. Tiek uzskatīts, ka vislielākais aizsardzības spēks ir lietām, kas atvestas no svētceļojumiem. Gadījumā, ja jūs esat iegādājies lietas baznīcā, jūs varat papildus uzlādēt tās: uzkaisiet sāli uz šķīvja, nolieciet sveces vai ikonu un paturiet to uz laiku. Pēc tam, kad sāls atdod aizsargājošo spēku, to nedrīkst lietot pārtikā, labāk to izbērt uz ielas.

 

Arī interesanti: Sarkans vilnas diegs ap roku – viens no senākajiem un spēcīgākajiem amuletiem! SPIED ŠEIT! 

Piešūta poga kā aizsargs: 11 veidi, kā kļūt laimīgākai. Sapņi piepildās! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Par vienu no spēcīgākajiem talismaniem kopš senseniem laikiem tiek uzskatīta laimes poga! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment