Andžela Pērla devās ēterā un pastāstīja, kāds būs jūnijs visām zodiaka zīmēm

Kādas dāvanas un brīdinājumus zvaigznes mums ir sagatavojušas pirmajam vasaras mēnesim?

Andžela Pērla runā ar pastāvīgu optimismu: horoskops 2024. gada jūnijam kļūs par īstu ceļvedi turpmākajām 30 dienām.

Kam būs jāpiedzīvo salds romantisks piedzīvojums, bet kurš par padarīto darbu sagrābs zelta kalnu, lasi tālāk.

ANDŽELA PĒRLA: HOROSKOPS JŪNIJAM–2024. GADAM

Auns

4. jūnijā satiec Merkuru savas zīmes trešajā mājā – sakaru sektorā. Mēneša pirmajā pusē tas jūs spēcīgi ietekmēs. Jūs gaida īsi ceļojumi un tikšanās ar radiem.

Labākais laiks automašīnas iegādei ir jauns mēness 6. jūnijā.

Mēneša sākums ir lielisks sevis izzināšanai un sevis reklamēšanai. No 10. jūnija Marss ienāk naudas sektorā.

Tas sola jaunu darbu, vairāk klientu un naudu. 18. jūnijā Venēras un Merkura enerģijas vedīs Aunu uz dzimto krastu, uz mājām.

Mājokļa iegāde, viesu uzņemšana, pārvākšanās vai ciemos pie mammas. 21. jūnijā tuvinieki tevi apņems ar īpašu uzmanību svarīgu ziņu dēļ.

Pilnmēness 22. jūnijā noskaidros darba jautājumus un pieliks pēdējos punktus. Šeit iespējama nopietna saruna ar priekšnieku, paaugstināšana amatā vai atlaišana.

Pirmie darba augļi ceļā uz mērķi. Vai arī pilnīga virziena maiņa.

Vērsis

Merkurs ienākumu sektorā sola labas ziņas pēc 4. jūnija saistībā ar peļņu, karjeras izaugsmi un jauniem līgumiem.

Jauns mēness 6. jūnijā runā par jaunu ienākumu avotu, darbu, sadarbību un mājokļa iegādi. Vai par jaunu dzīves skatījumu iegūšanu.

Laika posms no 10. jūnija līdz 21. jūlijam tiks pavadīts kustībā, vai tas būtu aktīvs sports vai ceļojumi. No 18. jūnija tevi pārņems komunikācijas slāpes.

Daudz zvanu, tikšanos, ceļojumu un kontaktu. Daudzi Vērši iesaistīsies tuvinieku dzīvē – viņiem būs nepieciešama tava palīdzība.

Pilnmēness 22. jūnijā zvaigznes sola satikt cilvēku, kurš mainīs tavu skatījumu uz pasauli. Jūs varat saņemt pasi, vīzu vai doties uz ārzemēm.

Pilnmēness ieviesīs skaidrību neskaidrā situācijā un izcels tavas patiesās vērtības un dzīves motivāciju.

Dvīņi

4. jūnijs ir jaunu iepazīšanos, draudzīgu tikšanos un svarīgas informācijas diena. Labs laiks aprīkojuma iegādei. Vai tu esi dzimis 6. jūnijā?

Šajā dienā tavā dzīvē ienāks gaišs cilvēks. Vai arī tuvākā gada laikā parādīsies kas jauns: partneris, bērns, jauns darbs vai dzīvesvieta.

Spēcīgākais periods jauniem sākumiem ir no 6. līdz 10. jūnijam. Uzņemieties risku, esiet aktīvs un drosmīgs, dodieties ceļā.

No 18. jūnija astroloģe prognozē peļņu. Tev būs jauni klienti, idejas naudas pelnīšanai vai darba piedāvājumi.

21. jūnijā redzēsi jaunas finansiālās iespējas. Sapratīsi, kur vari likt lietā savus talantus, prasmes un harizmu.

Pilnmēness laikā nauda pie jums nonāks no citiem avotiem: pabalstiem, apdrošināšanas maksājumiem, mantojuma vai radinieku palīdzības.

Vēži

Mēneša sākumā velti laiku sev. Plānojiet ceļojumu uz valsti, atvaļinājumu, dabu vai kūrortu. Jauns mēness 6. jūnijā dos impulsu jauniem centieniem.

Vecās attiecības var atgriezties jūsu dzīvē. Mājokli iespējams iegādāties tālās zemēs – vietās, kur esi audzis, vai ārzemēs. Jūs saņemsiet dāvanu vai jaunumus no tālienes.

10. jūnijā Marss ienāk sociālo sakaru namā. Viņš ir arī atbildīgs par medijiem un sociālajiem tīkliem. Darbs tiešsaistē prasīs vairāk uzmanības un pūļu.

Iespējams, organizēsi vai piedalīsies kādā lielā pasākumā. 18. jūnijs ir laiks kļūt skaistākam. Piemērots pretnovecošanas procedūrām, skaistu lietu iegādei, stila maiņai uz elegantāku.

No 21. līdz 23. jūnijam dzimušie vēži pilnmēness spēku īpaši izjutīs 22. datumā. Jūs esat gatavs darījumam, biznesa partnerībai, laulībai vai attiecību beigām.

Lauva

Mēneša pirmajās dienās saņemsi paveiktā darba rezultātus: naudu, atzinību, atlīdzību vai karjeras izaugsmi.

Tā varētu būt ilgi gaidītā tikšanās, aizpildīti dokumenti vai darījuma pabeigšana. 10. jūnijā tu sajutīsi spēku veikt izrāvienu savā darbā.

Iespējams, jums radīsies biznesa ideja, vai arī jūs uzaicināsiet savu priekšnieku apsvērt jaunu projektu. Nepārspīlējiet ar spiedienu: pastāv liela iespējamība, ka radīsies strīdi ar kolēģiem, vecākiem vai priekšniekiem.

18. datumā ļaujiet sev ienirt atkāpšanās un vientulībā. Gaidiet paku, dāvanu vai naudas pārskaitījumu no ārzemēm. Pilnmēness 22. jūnijā noskaidros darba jautājumus.

Var tikt uzaicināts uz interviju.

Šajā dienā ieklausies sevī: vai viss ir kārtībā, vai arī jāsamazina slodze. Jūs varat pārtraukt zāļu lietošanu vai, gluži pretēji, sākt ārstēšanu.

Lasi vēl: Kas jādara Vērsim, Vēzim, Lauvai, Jaunavai un Strēlniekam, lai gūtu finansiālu veiksmi laika posmā no 4. līdz 15. jūnijam

Jaunavām

3. jūnijā daudzas Jaunavas piedzīvos mērogošanas iespējas. Kā pāreja uz paralēlo realitāti. Ieskaties tuvāk un izvērtē situāciju: jauna iepazīšanās vai priekšlikums var novest līdz nebijušām virsotnēm.

Gaidiet labas darba ziņas 4. jūnijā. Tas varētu būt daudzsološs projekts, jauns klients, svarīgas ziņas.

Jauns mēness 6. jūnijā pareģo jauna amata, darba vai mērķa ierašanos. Jūtieties brīvi uzsākt jaunu biznesu.

espējama statusa maiņa: grūtniecība, pensionēšanās vai studenta ceļojuma uzsākšana. No 10. jūnija Marss mudinās doties atvaļinājumā.

Planēta sniegs palīdzību vīzas, pases, pilsonības vai pastāvīgās dzīvesvietas iegūšanai.

Mēneša otrā puse būs komunikācijas pilna. Pilnmēness laikā Visums jums pateiks, kā īstenot jūsu loloto sapni.

Varbūt jūs apmeklēsiet vokālās vai deju nodarbības un pārvērtīsit savu hobiju darbā. Un vēl – var doties atvaļinājumā, uz teātri vai romantiskām vakariņām restorānā.

Svari

4. jūnijā Merkurs ienāks ceļojumu un redzesloka paplašināšanas sektorā. Varat doties ceļojumā, lai izpētītu jaunas vietas.

Vai arī tu dosies mācīties. 6. jūnijā dosies garīgās izaugsmes ceļā un satiksi savu skolotāju. Mēneša pirmā nedēļa ir piepildīta ar jūsu vēlmēm.

10. jūnijā tavs Marss stiprinās svešas naudas sfēru. Jūs nokārtosiet mantojumu, apdrošināšanu vai aizdevumu. Planētas agresivitāte var novest arī pie īpašuma sadalīšanas.

Esi uzmanīgs ar naudu. Rūpīgi pārbaudiet investīciju projektus un mēģiniet kontrolēt izdevumus.

Peļņa naudas, atlīdzības vai uzslavas veidā jūs gaida 18. jūnijā. Darba vidē ierodas patīkama iepazīšanās. Tas varētu būt jauns priekšnieks vai kolēģis.

Pilnmēness iezīmēs ar mammu saistītas problēmas. Viņa var nākt ciemos vai sagaidīt, ka jūs ciemos. Vai nu pārdosi vai atjaunosi mammas īpašumu.

Skorpions

4. jūnijā Skorpionu dzīvē ienāks jauns cilvēks ar romantisku piedāvājumu. Jaunajā mēnesī 6. jūnijā Saule un Mēness savienosies naudas sektorā.

Tas sola jaunas finansiālas perspektīvas. Jūs saņemsiet ziņas par dzīvesbiedra darbu, jaunu klientu vai sadarbības piedāvājumu. Finanses ienāks no 6. līdz 22. jūnijam.

Tas varētu būt mantojums, apdrošināšanas maksājumi, izglītības pabalsti vai valsts palīdzība.

No 10. jūnija līdz 21. jūlijam Skorpioni aktīvi izpaudīsies sabiedriskajā dzīvē. Ceļojumi, komunikācija un liela klientu plūsma: jums patiks būt aizņemtam.

Marss sūtīs agresīvas vibrācijas. Centieties būt mierīgāks strīdos.

18. jūnijā Venēras un Merkura tandēms nesīs dāvanas, ceļojumus, atpūtu un mīlestību. Kaut kas piesaistīs visu jūsu uzmanību un paplašinās jūsu redzesloku.

22. jūnijā jūs gaida īss un īss ceļojums. Jūsu dzīvē ienāks jauni cilvēki vai arī uzzināsiet vairāk par savu apkārtni.

Strēlnieks

Ja tava sirds ilgojas pēc mīlestības vai galva ilgojas pēc jauniem lietišķiem kontaktiem, tavs sapnis piepildīsies 4. jūnijā. “Tā” persona ienāks tavā dzīvē.

Vai arī jums ir jānoslēdz jauna biznesa sadarbība vai jāveic pirkšanas un pārdošanas darījums.

10. jūnijā tevi pārņems vēlme darboties. Iespējams, strādāsi ar jauniem pasūtījumiem un klientiem, dosies komandējumos vai pārkārtosi savu māju.

Klausieties, kā jūtaties, atrodiet līdzsvaru starp darbu un atpūtu: šajā dienā pastāv plānotas operācijas vai iekaisuma risks.

Pēc 18. jūnija jūs saņemsiet naudas atlīdzību. 22. datumā pilnmēness rādīs, kā situācija būtu jāpabeidz.

Jūs varat pamest darbu, kas jums nepatīk, jo esat atradis jaunu. Jūsu finansiālais stāvoklis mainīsies. Jūs arī redzēsiet, cik augstu vērtējat sevi un kā jūs novērtē citi cilvēki.

Mežāzis

4. jūnijā gaidāmi darba jaunumi: jauns biznesa piedāvājums, intervija vai priekšnieka maiņa. Jaunā mēness laikā pie jums nāks jauni klienti, darbinieki vai idejas.

Ja vēlaties atmest sliktos ieradumus, atteikties no kafijas vai cukura, vislabāk ir sākt 6. datumā.

10.jūnijs ir kustību diena! Laiks doties ceļojumā, atvaļinājumā, restorānā vai teātrī. Marss mudinās iesaistīties aktīvā jaunradē – piemēram, iemācīsies dejot.

Tas arī piesaista dzīvē mīlestību. Bet ar mīlas trīsstūru risku!

Ideāls laiks randiņiem un mīlestībai ir 18. jūnijs. Tavā vidē parādīsies līdzīgi domājoši cilvēki. Pilnmēness 22. datumā būsi uzmanības centrā un varēsi spīdēt.

Pilnmēness spēku visspēcīgāk izjutīs Mežāži, kuri savu dzimšanas dienu svin 22.–24.decembrī.

Ūdensvīrs

4.jūnijs – jaunumi, jaunā mēnesī 6.jūnijs – jauna radošā projekta sākums. Var iegūt informāciju par mīļotā bērniem, partneriem un slepenām lietām. 10. jūnijā Marsa iespaidā vēlēsies ceļot.

Plānojiet to ar maksimālu komfortu. Tās varētu būt ērtas, dārgas biļetes vai labas viesnīcas rezervēšana.

No 18. jūnija sagaidiet jaunu klientu vai darbinieku pieplūdumu. Ieplānotā intervija noritēs labi. 21. jūnijā Saules iespaidā mirdzēsi prožektoru gaismā un sajutīsi spēka pieplūdumu.

Nākamās dienas pilnmēness ir labs atpūtai, atsakoties no cukura un kafijas. Laika posmā no 29. jūnija līdz 15. novembrim būs jāpārskata ienākumu avoti, jāveic to audits, pārvērtētas vērtības.

Zivis

4. jūnijā sagaidiet jaunumus, kas saistīti ar ģimeni un mājām. Viesi var ierasties pie jums, vai arī jūs pats apmeklēsit. 6. jūnijs sola atjaunošanos mājokļu un ģimenes jomā.

Iespējams, īrēsiet citu dzīvokli, pulcēsiet ģimeni uz ģimenes svētkiem vai iepazīsiet kaimiņus.

10. diena ir piemērota ceļojumiem, transporta iegādei un pašreklāmai. Līdz jūlija vidum nāksies daudz komunicēt. Taču Marsa ietekme var izraisīt konfliktus ar tuviniekiem.

Radošuma kaislība uzliesmos 18. jūnijā. Var būt ziņas par grūtniecību vai bērnu panākumiem.

No 21. jūnija tavs bizness uzņems apgriezienus, un 22. datumā tu skaidrāk redzēsi, vai ej pareizajā virzienā uz savu sapni.

Šajā laikā ir lieliska iespēja novākt iepriekš paveikto darbu. Var būt attālums no mīļajiem viņu pārvietošanas dēļ.

Laika posmā no 29. jūnija līdz 15. novembrim Saturna retrogrāda iespaidā nāksies pārdomāt un optimizēt personiskās un lietišķās attiecības.

Andžela Pērla mūs iepriecināja ar šādām astroloģiskajām ziņām: horoskops 2024. gada jūnijam bija mūsu redaktoru gaumē. Kā jums? Dalieties ar mums komentāros!

Leave a Comment