Šāds grims sievietēm pēc 50 gadiem uzreiz “atņems” 10 gadus: pat vasaras karstums nesabojās jūsu skaistumu

Tieši siltajā gadalaikā tu vari vizuāli paslēpt savu vecumu, pateicoties veiksmīgam grimam.

Grims var ne tikai izcelt sievietes skaistumu, bet arī vizuāli atjaunot. Taču vasarā, kad kļūst karsti, ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo un veiksmīgo kosmētikas “triku”, lai ne tikai “noņemtu” 10 gadus, bet arī neapgrūtinātu savu tēlu ar liekiem akcentiem. Kā sievietēm pēc 50 gadu vecuma izskatīties jaunām, kā arī kāds ir vasaras grima noslēpums, lasiet tālāk.

Atjaunojošs grims – sāciet ar ādu

Ādas kopšana ir galvenais skaistuma un jaunības noslēpums. Vasarā neaizmirstiet par aizsardzību pret saules stariem. Lietojiet arī mitrinošu tonālo krēmu, ja pamanāt sausumu.

Sievietēm pēc 40 un 50 gadu vecuma labāk izvēlēties vieglus produktus, piemēram, BB krēmu. Tie “neaizsprostos” poras un karstumā nesāks “kust”. Ja pamanāt kādas nelielas nepilnības – nosedziet tās ar korektoru, vēlams mitru, nevis sausu.

Lūpas

Galvenais vasaras grima noteikums ir aizsargāt un mitrināt. Un tas attiecas ne tikai uz ādu. Izvēlieties lūpu krāsu ar mitrinošu efektu un SPF. Neaizmirstiet arī par viegliem skrubjiem.

Sievietēm gados nevajadzētu izvēlēties pārāk spilgtas lūpu krāsas. Labākais variants būs neitrāls tonis, kas tikai izlīdzinās toni un atsvaidzinās lūpas. Sarkanas un tumšas lūpu krāsas vasarā nav piemērotas.

Uzacis

Sievietēm vecumā vajadzētu atteikties no eksperimentiem ar uzacu formu. Skaistumu un jaunību atgriezīs dabiskā forma, ko var atjaunot ar parastu zīmuli. Taču ir ļoti svarīgi izvēlēties noturīgu un pareizas krāsas produktu.

Sievietēm pēc 45 gadu vecuma uzacu grimam jābūt tikko pamanāmam. Izvēlieties zīmuli vai želeju uzacīm, kas pēc iespējas tuvāks jūsu matu krāsai. Ja jums ir sirmi mati, izmēģiniet maigus un pieklusinātus toņus. Galvenais – iezīmējiet uzacu matiņus, nevis izkrāsojiet visu formu vienā biezā līnijā.

Izceliet acis

Tieši siltajā gadalaikā jūs varat vizuāli paslēpt savu vecumu, pateicoties veiksmīgam grimam. Lieta tāda, ka pareizs acu akcents var pārvērst jūs par šīs vasaras galveno skaistuli.

Šim nolūkam izvēlieties maigus un dabiskus ēnu toņus. Perfektas ir persiku un krēmkrāsas krāsas. Atsakieties no “dūmakainiem” toņiem, acis vajadzētu iekrāsot tikai ar neblīvu zīmuli un ļoti uzmanīgi. Neaizmirstiet, ka vasarā ēnas var “noslīdēt”, tāpēc izvēlieties krēmīgus un stabilus produktus.

Vaigu sārtums

Grims būtu jāpapildina ar sārtumu vai bronzeri. Taču šeit ir daži svarīgi punkti. Nelietojiet rozā un sarkanu sārtumu uz vaigu kauliem, tā jūs tikai piešķirsiet sev vecumu.

Un bronzeri drīkst izmantot tikai tam paredzētajam mērķim, nevis konturēšanai. Grimu jums palīdzēs nostiprināt vai nu minerālpulveris, vai arī viegla mirdzuma aerosols.

 

 

 

Leave a Comment