Andžela Pērla pastāstīja, ko dzimšanas zvaigžņu kartē nozīmē Mēness Zvaigžņu zīmēs

Lauva

Mēness Lauvā rada vajadzību pēc uzmanības sev, izcilu gaumi un uzpūstas prasības. Spēja pieiet problēmām ar radošumu, vadīt, iekarot auditoriju un iecietība ir šādu cilvēku raksturīgās iezīmes. Turklāt varonim piemīt spēja pārveidoties, ieņemot dažādas lomas noteiktos gadījumos.

Jaunava

Mēness Jaunavā dod pieklājību, nervozitāti, kārtības mīlestību un analīzi. Cilvēkiem ar šādu augšupeju svarīgas ir detaļas, kas var vai nu sabojāt garastāvokli, vai dot pārliecību. Šādu cilvēku raksturs ir konsekvents, taču iekšējie pārdzīvojumi ik pa laikam var pārņemt, un tad rodas vēlme kritizēt, piespiest vidi atbilst augstām prasībām un nepievērst uzmanību apkārtējās vides viedoklim šajā jautājumā.

Svari

Mēness Svaros dod harmoniju un diplomātiju, spēju pielāgoties, lai sasniegtu līdzsvaru. Nakts gaismekļa Ascendants šajā zīmē vieno cilvēkus, kuri meklē līdzsvaru it visā, kuriem ir vajadzīgs pāris un izsmalcināta estētiskā uztvere, kā arī spēja atrast pieeju gandrīz katram cilvēkam.

Skorpions

Mēness Skorpionā ietekmē raksturu, izraisot emocionalitāti un pašpārbaudi, baiļu trūkumu. Šādiem cilvēkiem ir raksturīga iedziļināšanās galējībās, sarežģītas jūtas par šķiršanos vai kaut kā svarīga atņemšanu. Sarežģīti savā garīgajā organizācijā, cilvēki ar šo ascendentu zina, kā atrisināt problēmas savā vidē un sajust ikviena emocionālo komponentu.

Strēlnieks

Mēness  Strēlnieka zīmē rada vajadzību pēc brīvības un nekādu ierobežojumu neesamības, lielisku humora izjūtu, draudzīgu uzticību un neuzmanību pret detaļām. Šādiem cilvēkiem ir jābūt spēkam un mīlestībai, lai sniegtu padomu. Viņi izceļas ar spēju mācīt, mentorēt un vadīt, ātri uzņemt jaunas zināšanas un nodot tās pasaulei.

Lasi arī: Andželas Pērlas prognoze 2023. gada decembrim: gaidāmi notikumi, kas mainīs jūsu dzīvi uz visiem laikiem!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. decembra līdz 10. decembrim: pareizi nosakot savas prioritātes, būs iespējams uzvarēt!

Mežāzis

Mēness Mežāzī dod aukstumu, nespēju izrādīt spēcīgas emocijas, bet tajā pašā laikā atbildības sajūtu un plānošanas nepieciešamību. Šādiem cilvēkiem piemīt kritisks prāts, kas ļauj gūt panākumus izvēlētajā virzienā, kā arī piemīt dotība abstrahēties no visa, kas traucē sasniegt loloto mērķi.

Ūdensvīrs

Mēness  Ūdensvīrā dod emocionalitāti, mīlestību uz pārmaiņām un progresu un zināmu impulsivitāti. Vēlme un nepieciešamība izmēģināt ko jaunu neļauj nosēdēt uz vietas, un cilvēki ar šādu augšupeju pierod pie neatkarības. Viņi izceļas ar draudzīgumu, bet tajā pašā laikā viņi nodala savu personīgo telpu, kurā viņi nevienu nelaidīs, lai justos aizsargāti.

Zivis

Mēness  Zivīs dod nepieciešamību pēc vientulības, lai atjaunotu spēkus. Šo cilvēku raksturā ir instinktīva vēlme izvairīties no problēmas un netērēt resursus apstākļu noskaidrošanai. Cilvēki ar Mēnesi Zivīs ir līdzjūtīgi, izpalīdzīgi, sapņaini un mēdz būvēt smilšu pilis.

Mēness ietekme atstāj spēcīgu nospiedumu raksturā, tomēr tiem, kas zina par stiprajām un vājajām pusēm, būs vieglāk tikt galā ar grūtībām, izkopt sevī labāko un tiekties uz tieši to, kas piepilda dzīvi ar laimi.

Leave a Comment