Andželas Perlas horoskops 2019. gada aprīlim – būs iespēja atbrīvoties no visa, kas kavē!

Pavasara vidū ir brīnišķīgs mēnesis aktīvam darbam jūsu pašu labklājībai. Astrologa Andželas Perlas ieteikumi 2019. gada aprīlim palīdzēs atrast ceļu uz laimi un atrisināt svarīgus jautājumus, kas saistīti ar personiskajām un uzņēmējdarbības jomām.

Aprīlī planētu spēcīgā ietekme ļaus Zodiaka zīmēm sasniegt jaunus augstumus, atbrīvoties no visa, kas kavē attīstību un laimi. Eksperti iesaka iepazīties ar horoskopu no slavenā astrologa Andželas Perlas, kurā katram būs noderīgi ieteikumi. Pateicoties kompetentajām konsultācijām Zodiaka apļa pārstāvjiem, būs vieglāk izvēlēties pareizo virzienu, kas noved pie panākumiem un labklājības.

Auns

Jaunais Mēness 5. aprīlī notiks Auna zīmē, piepildot ar spēku un vēlmi radīt. Divu nedēļu laikā Auns varēs sākt kaut ko jaunu un gūt panākumus savā izvēlētajā dzīves jomā. 18. aprīlī Merkurs ieies pirmajā mājā, palīdzot Auniem apgūt jaunas zināšanas. Pateicoties planētas ietekmei, jūs varat izdarīt labus darījumus un satikt interesantus cilvēkus. 21. aprīlī Venēra nāks palīgā Aunam, palīdzot atrast  finansiālu labklājību un sākt romantiskas attiecības. 10. aprīlī Jupiters sāks reverso kustību, atgriežot Aunam kaut ko pazīstamu. Tas var būt ceļojums uz slavenām vietām, studiju atsākšana. Pilns mēness 19. aprīlī notiks attiecību sektorā, tādējādi ienesot skaidrību privātajās attiecībās.

LASI ARĪ:  Retrograda Saturns no 2019. gada 30. marta līdz 17. septembrim: sagaidāma negatīva ietekme!

Vērsis

Jaunais Mēness 5. aprīlī notiks 12. mājā, un Vērsis varēs pabeigt nepieciešamo darbu, lai sagatavotos dažiem svarīgiem notikumiem. 18. aprīlī Merkurs ieies 12. mājā, kas piešķirs telpai enerģiju, kas ir labvēlīga jaunas informācijas iegūšanai. 21.aprīlī, Venēra 12. mājā ļaus Vērsism uzlabot savu veselību, pārveidot savu tēlu un izskatu. Šai planētai ir iespējamas slepenas tikšanās un romantiskas attiecības. Visu mēnesi Marss dos Vērsim vēlmi nopelnīt, un Vērsis varēs uzlabot savu finansiālo stāvokli aprīlī. Lai izvairītos no tukšām kabatām, jāievēro piesardzība. Pilns mēness darba sektorā notiks 19. aprīlī. Vērsis saņems ziņas par viņu pozīcijām.

Dvīņi

Visu mēnesi Marss atradīsies pirmajā mājā, Dvīņiem būtu lieliska iespēja sākt kaut ko jaunu: biznesu, lielu tehnoloģiju iegādi, apmācību, projektus, ceļošanu. Jupiters atradīsies septītajā attiecību namā, un no 10. aprīļa viņš ieies atpakaļgaitas kustībā. Viņa ietekme liks strādāt pie attiecībām. Jaunais Mēness notiks 11. draugu namā. Dvīņi varēs satikt jaunus cilvēkus, pievienoties komandai vai interešu grupai. 18. aprīlī Merkurs ieies 11. mājā, un pateicoties viņa ietekmei, Dvīņi varēs iegūt jaunas zināšanas. No 21. aprīļa Venēras ietekme būs labvēlīga aktīvai komunikācijai, jauniem paziņojumiem un  romantiskām attiecībām. Mēneša beigās Dvīņi varēs tikt galā ar finansēm, saņemt aizdevumu vai saņemt maksājumus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment