Andželas Perlas horoskops 2019. gada aprīlim – būs iespēja atbrīvoties no visa, kas kavē!

Vēzis

Jaunais Mēness 5. aprīlī notiks 10. karjeras mājā un statusā. Tas nozīmē, ka Vēzis varēs reģistrēt uzņēmumu, saņemt balvu biznesa jomā, sākt kaut ko jaunu un rentablu. 18. aprīlī Merkurs, informācijas un komunikācijas planēta, ieies 10. mājā, palīdzot Vēzim nokārtot eksāmenus, slēgt darījumus un strādāt ar dokumentiem. 21.aprīlī, Venēra sola Vēžiem jaunus honorārus, iepazīšanos un veiksmi viņu personīgajā dzīvē. Aprīlī Vēžiem būs jāstrādā daudz, tāpēc ir svarīgi uzraudzīt savu veselību, lai izslēgtu Sli**bas un problēmas ar labklājību. 19. aprīlī pilnā Mēness dienā, kas notiks 4. mājā, Vēzis varēs uzlabot attiecības ar tuviem cilvēkiem, risināt ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus.

LASI ARĪ: Kas katram Zodiaka zīmes pārstāvim jāizdara 2019. gada aprīlī: astrologa padoms

Lauva

Lauvas pēc Jaunā Mēness 5. aprīlī varēs doties ceļojumā, baudīt dzīvi un ar jauniem spēkiem uzsākt plānoto biznesu. Jaunie sākumi 5. aprīlī saņems papildu atbalstu, kas nozīmē, ka Lauvām nebūs laika dīkstāves spēlei. Merkura un Venēras ietekme mēneša vidū palīdzēs izveidot jaunus paziņas, tostarp romantiskus, doties ceļojumā vai atpūsties kūrortā. Mēneša beigās Lauvas spēs risināt finanšu jautājumus, nopelnīt, sadalīt parādus un veikt ilgi gaidītās iegādes.

Jaunava

Aprīlis būs lielisks mēnesis jauniem pirmsākumiem. Saskaņā ar Andželu Perlu, Junavas varēs atrast daudzsološu pozīciju, īstenot plānus un pat reģistrēt uzņēmumu. Jaunais Mēness 5. aprīlī 8. finansu namā ļaus Jaunavām nodarboties ar naudas jautājumiem, tostarp ņemt aizdevumu lielākām iegādēm. No 18. līdz 21. aprīlim Merkurs un Venēra veicinās jaunas paziņas, romantiskas attiecības un kārtības izveidi finanšu jautājumos. Pilna Mēness laikā, 19. aprīlī, Jaunava varēs tikt galā ar pagātnes lietām, ko veicinās reversā Jupitera enerģija.

Svari

Aprīlis ir brīnišķīgs mēnesis, kad planētu ietekme ir spēcīga un pozitīva. Jaunais Mēness 5.aprīlī notiks 7. mājā, kas ir atbildīga par attiecībām. Svariem, tas nodrošinās skaidrību personiskajās attiecībās, daudzsološas paziņas biznesa aprindās. No 18. aprīļa Merkura ietekme palīdzēs koordinēt uzņēmējdarbības jautājumus, un no 21.aprīļa, Venēra dos spēku atjaunoties, ieskaitot izskatu. Marss, aktīvā planēta, ļaus jums konkurēt par savu laimi un saņemt atlīdzību par savu darbu.

LASI ARĪ: Lauru lapa makā: spēcīgs talismans, lai piesaistītu naudu

Skorpions

Planētas Skorpioniem dos daudz jaunu lietu. Jaunā Mēness dienā 5. aprīlī būs iespējams atrisināt svarīgus biznesa jautājumus un tikt galā ar veselību. Efektīvi vingrinājumi palīdzēs uzturēt svarīgu sākumu. 18. aprīlī Merkura ietekme ļaus noslēgt svarīgus darījumus un biznesa līgumus, un Venēra 21. aprīlī veicinās ienākumus. Marsa ietekmē Skorpions spēs atrisināt monetārās problēmas, sadalīt parādus un saņemt maksājumus. 19. aprīļa Pilnmēness Skorpionam ļaus atbrīvoties no visa, kas ir lieks, kas kavē attīstību, tostarp Vese***as uzlabošanu.

Strēlnieks

5. aprīlī notiks Jaunais Mēness 5. mājā, kas ir atbildīga par prieku un mīlestību. Strēlnieks varēs satikt dvēseles draugu, veidot attiecības ar laulāto. 10. aprīlī Jupiters pirmajā mājā izvērsīsies reversā kustībā. Planētas spēcīgā ietekme ļaus koncentrēties uz svarīgiem darbiem, kas palīdzēs Strēlniekam gūt panākumus uzņēmējdarbības dzīves jomā. No 18. aprīļa Merkura ietekme palīdzēs noslēgt vienošanos par darbu vai biznesu, un Venēra no 21.aprīļa ļaus Jums uzlabot savu izskatu. Viņas iespaidā Strēlnieks varēs mainīt savu stilu, sākt Vese***as vingrinājumu kursu un pārveidot to labāk. Aktīvais Marss ietekmēs vēlmi cīnīties par savu laimi.

Mežāzis

Mēnesis sāksies ar Jauno Mēnesi. Tas notiks 5.aprīlī nekustamā īpašuma 4. mājā. Tas nozīmē, ka Mežāzim būs iespēja uzlabot attiecības ar mīļajiem, lai atrisinātu problēmas ar dzīvesvietu. Merkurs, ziņu, dokumentu un komunikāciju planēta, nonāks 4. mājā no 18. aprīļa. Venēra 21.aprīlī ietekmēs lēmumu atjaunot interjeru, izrotāt savu māju. Marsa ietekme palīdzēs Mežāzim sākt jaunu dzīves periodu, kad aktivitāte un vēlme gūt panākumus izvēlētajā virzienā neatstās laiku atpūtai. Saistībā ar šo situāciju Mežāzim ir jāatrod līdzsvars, lai novērstu pārmērīgu darbu, veiktu Vese***as procedūras un pielāgotu dienas režīmu.

LASI ARĪ: Alveja mājā: auga pazīmes un burvju īpašības

Ūdensvīrs

Jaunais Mēness 5. aprīlī dos Ūdensvīrm jaunu enerģiju, ko viņiem vajadzētu nosūtīt, lai sazinātos ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem, lai mācītos un risinātu svarīgus jautājumus. 18. aprīlī Merkurs iekļausies mācīšanās un karjeras mājās, un 21. aprīlī Venēra trešajā mājā ieviesīs kaut ko jaunu personīgajā dzīvē. Viņas enerģija arī uzlabos finansiālo situāciju. 10. aprīlī Jupiters sāk savu reverso kustību un tā enerģija palīdzēs risināt gadījumus, kas traucē jauniem sākumiem, saskaņot ar ģimeni un draugiem.

Zivis

Jaunais Mēness Zivīm 5. aprīlī sniegs atjauninājumu un iespēju sākt kaut ko, kas bija plānots jau sen, bet nebija laika, lai piepildītu plānus. Venēra iekļausies naudas sektorā, un Zivis varēs uzlabot savu finansiālo stāvokli un veikt nozīmīgas iegādes. Turklāt planētas ietekmē būs iespējams mainīt tēlu, uzlabot veselību, sākt kosmētiskās procedūras. 10.-11. Aprīlis Venēra būs kopā ar Neptūnu, kas runā par augstu mīlestību un romantiku. Pēc Pilnmēness 19. aprīlī Zivis varēs sākt ceļu uz panākumiem, atstājot visu, kas kavē attīstību, tostarp manipulatorus un skaudīgos.

avots: dailyhoro

Leave a Comment