Horoskops 2.aprīlim – sagaidāmas lielas bēdas!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 2.aprīlim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Pārpratumi pakalpojumā vai attiecībās ar partneriem var negatīvi ietekmēt situāciju. Šodien pārspriegums ir īpaši bīstams, jo strauji samazinās dzīves potenciāls. Aunu vīrieši nedrīkst sākt jaunu uzņēmējdarbību, strādāt ar dokumentiem, vai braukt ātri. Iespējamās komplikācijas personiskajā dzīvē vai mīlestības vilšanās. Jums ir jātiek galā ar emocijām un pārdomājiet savas darbības. Neatstājiet radiniekus un draugus bez palīdzības un atbalsta.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 1. – 7. aprīlim – ideāli piemērota attiecību uzlabošanai!

Vērsis

Smaga un bīstama diena. Tiks pārbaudītas attiecības ar partneriem, draugiem un mīļajiem. Uzkrātās problēmas prasīs tūlītēju risinājumu. Mēģiniet sanākt kopā un netērējiet dzīvības enerģiju uz sīkumiem. Labāk ir atteikties no jauniem projektiem un līgumiem. Pacietība ir labvēlīgāka.

Dvīņi

Iespējams, sliktas ziņas. Varbūt skaudīgais cilvēks mēģinās jums kaitēt. Parādiet iedzimto aukstsirdību un pretojieties kārdinājumam atriebties – un jūs to joprojām gūsiet panākumus citu acīs. Būs iespēja pārdomāt pagātni un izveidot veiksmīgus nākotnes plānus. Ja šodien jums tiek piedāvāts ceļojums – piekrītiet: jūs gaida veiksme, piedzīvojumi, radošas, personīgas vai biznesa uzvaras. Netālu no atklātiem papildu ienākumu avotiem – steidzīgi izmantojiet šo iespēju.

Vēzis

Šodien jums jāpievērš uzmanība jūsu Vese***ai. Novērsiet fizisko slodzi: nepārspīlējiet, nesatraucieties, uzreiz neuzņemieties vairākas lietas. Klusa atpūta ar grāmatu, mērenas aktivitātes jūsu iecienītākais sporta veids, saziņa ar mīļoto personu nodrošinās nepieciešamo drošības rezervi jūsu ķermenim un piepildīs to ar enerģiju par turpmākajiem sasniegumiem.

LASI ARĪ: Retrograda Saturns no 2019. gada 30. marta līdz 17. septembrim: sagaidāma negatīva ietekme!

Lauva

Aizņemta diena, jo jums ir jātērē laiks un enerģija problēmu risināšanai attiecībās ar kolēģiem vai tuviem cilvēkiem. Diena ir saistīta ar nopietnām provokācijām, zaudējumiem, maldināšanu. Emocionālie bojājumi un nervu pārslodze ir iespējama, kas apdraud Lauvas ar hronisku slimību saasināšanos. Iespējamās garastāvokļa svārstības, uzbudināmība. Vīrieši Lauvas var kļūt par kritikas uputi. Mēģiniet izkļūt no konflikta, pārejot uz citām lietām un problēmām. Jūsu tuvie cilvēki gaida, lai jūs saprastu un izteiktu mīlestību.

Jaunava

Dzīves potenciāls tiek samazināts. Nelabvēlīga zvaigžņu atrašanās vieta var izraisīt Vese***as problēmas. Tas īpaši attiecas uz vīriešiem Jaunavām. Šodien jūs varat sajust galvassāpes, sāpes ceļa locītavās. Tā ir iespējama akūta infekcijas Sli**ba. Jūsu stūrgalvība un nevēlēšanās ievērot ārsta ieteikumus var padarīt slimību ilgstošu.

Svari

Šodien jums draud pārpratumi attiecībās ar citiem, bet, ja jūs paturat laiku, nekas nopietns nenotiks. Zvaigznes neiesaka tramdīt jaunumu un pārmaiņas. Pēcpusdienā ir iespējama romantiska tikšanās vai jauna iepazīšanās.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 1. – 7. aprīlim – virzieties uz priekšu!

Skorpions

Lai izvairītos no finansiāliem zaudējumiem vai nervu stresa, labāk ir atteikties no aktīvas darbības. Steidzami pieņemt lēmumus ir kontrindicēts. Sarunas ar partneriem būs grūtas un, iespējams, nesniegs reālus rezultātus. Iespējamās finansiālās problēmas, kas saistītas ar pirkumu vai mājsaimniecības darbiem. Var būt kaitinoši pārpratumi ar mīļajiem.

Strēlnieks

Iespējamie konflikti vai pārpratumi atņems daļu enerģijas. Varbūt jūsu atzīšanas nepieciešamība radīs jums daudz problēmu. Uzņēmējiem ieteicams pabeigt uzsākto darbu. Iespējams, ka noteiktos apstākļos būs jāparāda drosme un stingrība.

Mežāzis

Fiziski nelabvēlīga diena. Šodien Vese***as problēmas ir iespējams: traumas vai emocionāls stress. Kontrolējiet savas emocijas. Zvaigznes iesaka lietot tikai tos gadījumus, kurus jūs pilnībā saprotat. Izvairieties no darba ar griezējinstrumentiem, elektriskām ierīcēm – rīkoties tikai ar pierādītiem veidiem.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops 2019. gada aprīlim – nāksies cīnīties ar pārmērīgu emocionalitāti!

Ūdensvīrs

Testa diena un emocionālā atjaunošana. Neatvairāmi steidzīgi panākumi dos pienācīgus rezultātus. Rādīt ierobežojumu un piesardzību, strādājot ar citiem: veselais saprāts palīdzēs noteikt, kurš ir draugs un kurš ir ienaidnieks. Iespējams, ka jūs vadībavai kolēģi nepiedalīsies. Jums ir jāizvēlas starp patīkamo un nepieciešamo. Pavadiet pēcpusdienu kopā ar ģimeni. Dodiet sev mīlestību pilnībā, un jūs saņemsiet atlīdzību, jo mīļotais ir tā cienīgs.

Zivis

Nelabvēlīga diena. Viss būs grūti, priekšplānā parādīsies naudas problēmas. Liktenis jums nosūta apņēmības un noskaņojuma pārbaudi. Ārējā ietekme, nepatiesas konsultācijas vai subjektīvs situācijas novērtējums var negatīvi ietekmēt biznesa tikšanās un kontaktu rezultātus.

avots: vedmochka

Leave a Comment