Antibiotikas no aptiekas kļūst bezjēdzīgas! Šeit ir 5 dabīgas antibiotikas, kuras ir lietderīgi vienmēr turēt mājās.

Ķiploki

Ķiploki ir lieliskas zāles. Tas palīdz izvadīt no asinīm, iekšējiem orgāniem un elpceļiem kaitīgās baktērijas un vīrusus. Ja jūs regulāri lietojat ķiplokus, jūsu ķermenis tiks pilnībā attīrīts no kaitīgām vielām.

Ķiploku sastāvā esošās sastāvdaļas ir nenovērtējamas. Tie samazina “sliktā” holesterīna līmeni asinīs un attīra asinsvadus, iznīcina vēzi izraisošās šūnas, iznīcina difteriju, tuberkulozes baciļus un Helicobacter. Ķiploki lieliski cīnās ar tārpiem.

Mēs piedāvājam Jums dzērienu, kas ne tikai izārstēs dažādas infekcijas slimības, bet arī uzlabos vielmaiņu . Ar to jūs pat varat zaudēt svaru! Ķiploku liķieris ir ļoti vienkārši pagatavojams…

Caurspīdīgā pudelē ievieto 12 ķiploka daiviņas, katru sadalot 4 daļās. Ielejiet trīs glāzes sarkanvīna. Aizveriet un divas nedēļas novietojiet loga saulainā pusē. Katru dienu neaizmirstiet 2-3 reizes sakratīt liķieri. Pēc tam izkāš un ielej tumšā pudelē. Ņem brīnišķīgo liķieri 1 tējk. 3 reizes dienā mēnesi.

Baziliks

Baziliks ir ne tikai smaržīga garšviela, bet arī līdzeklis pret infekcijām!

Recepte ar baziliku pret kakla sāpēm, pievieno 4 tējk. sasmalcinātas lapas 250 ml verdoša ūdens, vāra 20 minūtes, atdzesē, izkāš un skalo ar siltu buljonu 2-3 reizes dienā.

Lasi arī: Andžela Pērla brīdina Aunus nepiņemt lēmumus, bet Skorpioniem sola liktenīgas pārmaiņas finansēs 2023.gada oktobrī!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vērsim jāuzmana savs maks, Skorpions var saņemt sodu!

Pret konjunktivītu, plakstiņu iekaisumu, 2 ēd.k. l. baziliku aplej ar 500 ml verdoša ūdens, ļauj ievilkties, līdz tas atdziest un izkāš. Uzklājiet losjonus uz acīm un lietojiet pusi glāzes iekšķīgi pirms ēšanas 2-3 reizes dienā.

Pret galvassāpēm vienādi sajauciet baziliku, salviju un melisas, pievienojiet 1 tējk. sajauc 200 ml verdoša ūdens, ļauj ievilkties 20 minūtes. Izkāš, pievieno 1 tējk. medu un dzer maziem malciņiem. Pēc 30 minūtēm viss pāries. Šis brīnišķīgais dzēriens arī nomierina un mazina trauksmi.

Mellenes

Oga satur dabisko aspirīnu, kas palīdz mazināt sāpes un novērst hroniska iekaisuma sekas. Mellenes kā antibiotika bloķē baktēriju attīstību un tādējādi palīdz izvairīties no infekciju attīstības.

Ar dabisko līdzekļu palīdzību ir iespējams un nepieciešams cīnīties ar slimībām . Tādā veidā jūs ātrāk uzlabosit savu veselību. Būt veselam ir tik svarīgi mums visiem.

Kopīgojiet šo noderīgo rakstu ar jums tuviem cilvēkiem.