Andžela Pērla brīdina Aunus nepiņemt lēmumus, bet Skorpioniem sola liktenīgas pārmaiņas finansēs 2023.gada oktobrī!

Sākas jauns mēnesis, kas noteikti kļūs par jaunu uzvaru laiku. Precīzi slavenās Andželas Pērlas ieteikumi palīdzēs Zvaigžņu zīmēm pieņemt pareizos lēmumus un noturēties uz ceļa.

Rudens vidus būs pārmaiņu laiks. Liela daļa planētu ietekmēs Zvaigžņu zīmes, un tādi notikumi kā aptumsumi radīs īpašu enerģiju, kuru svarīgi izmantot savā labā. Mēs piedāvājam iepazīties ar Andželas Pērlas prognozi, lai sekotu notikumiem, pareizi noteiktu prioritātes un viegli mainītu savu dzīvi uz labo pusi.

Auns

Oktobris iezīmēsies ar diviem aptumsumiem. No 14. līdz 28. oktobrim šaubu gadījumā nevajadzētu pieņemt svarīgus lēmumus. Šomēnes Auni varēs risināt finanšu jautājumus, lemt par attiecībām un atrast veidu, kā mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Andžela Pērla iesaka pieņemt pārdomātus lēmumus, nesteigties ar secinājumiem un nepalaist garām jaunas iespējas. Kāroto mērķi būs vieglāk sasniegt, ja savu enerģiju virzīsiet uz attīstību un sasniegumiem.

Vērsis

Oktobrī no 14. līdz 28. datumam būs aptumsumu koridors, kura laikā ir bīstami pieņemt lēmumus, ja neesat pārliecināts. Šajā periodā tas, ko jūs darāt, veido jūsu likteni 18 gariem gadiem. Kopumā mēnesis būs veiksmīgs jaunu mērķu izvirzīšanai, tēla maiņai, rūpēm par sevi un prioritāšu izlemšanai. Jebkuri lēmumi jāpieņem bez satraukuma un steigas. Zvaigznes pārstāvji varēs trāpīt džekpotu , ja ieklausīsies savā iekšējā balsī un pievērsīs uzmanību  likteņa zīmēm.

Lasi arī: Tamāra Globa devās ēterā, lai pastāstītu prognozi visām zvaigžņu zīmēm saulainajam oktobrim

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Aunu sagaida liktenīgas pārmaiņas, Jaunava liks pamatus svarīgām lietām!

Dvīņi

Dvīņiem oktobris būs izrāvienu laiks. Planētas palīdzēs īstenot jūsu plānus, kā arī mudinās pieņemt nepieciešamos un svarīgus lēmumus. Zvaigznes pārstāvji varēs atbrīvoties no negatīvisma un  atstāt aiz sevis visu, kas kavēja attīstību, laimi un finansiālas problēmas. Andžela Pērla iesaka nepieņemt nopietnus lēmumus aptumsuma koridorā no 14. līdz 28. datumam. Šajā periodā iesākto nevar atsaukt, un rezultāti būs spēkā 18 gadus.

Vēzis

Vēžus sagaida aizraujošs, pozitīviem notikumiem bagāts mēnesis. Aptumsumu koridors notiks no 14. līdz 28. oktobrim. Šajā periodā pieņemtos lēmumus nevar atsaukt, un tie tiks zaudēti gandrīz 20 gadus. Andžela Pērla iesaka noticēt saviem spēkiem, atbrīvoties no visa virspusējā un virzīties uz saviem mērķiem, nenovirzoties no ceļa. Planētu enerģija palīdzēs piesaistīt svarīgus cilvēkus, un Vēža mutei būs nepieciešama apņēmība kontrolēt savu likteni.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment