Antibiotikas no aptiekas kļūst bezjēdzīgas! Šeit ir 5 dabīgas antibiotikas, kuras ir lietderīgi vienmēr turēt mājās.

Kad esat slims, jūs vēlaties ātri izveseļoties un turpināt dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. Diemžēl mūsdienu medicīna nemaz necenšas jūs rūpīgi izārstēt. Aptieku antibiotikas , kuras tagad tik bieži izraksta ārsti, ir ļoti kaitīgas organismam.

Viņi iznīcina dabisko imunitāti, un to pārmērīga lietošana pēdējā laikā ir kļuvusi par īstu epidēmiju. Ķimikālijas nogalina labvēlīgās baktērijas zarnās un izraisa superbugs veidošanos, ar kurām ir neticami grūti cīnīties.

Rūpējamies par savu veselību un piedāvājam sarakstu ar dabīgiem produktiem, kas izārstē daudzas slimības. Tā vietā, lai turpinātu padarīt sevi vēl vājāku un izsmeltu sava ķermeņa dabiskās dziedināšanas spējas, izmēģiniet šīs dabas dāvanas kā ārstēšanu. Un ne tikai ārstēšana, bet arī daudzu slimību profilakse.

Lasi arī: Andžela Pērla brīdina Aunus nepiņemt lēmumus, bet Skorpioniem sola liktenīgas pārmaiņas finansēs 2023.gada oktobrī!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vērsim jāuzmana savs maks, Skorpions var saņemt sodu!

Mārrutki

Mārrutku sakne satur sinepju eļļu un fermentu. Ja šī sakne ir samalta, šīs divas labvēlīgās vielas veido alilisko sinepju eļļu, kas tiek uzskatīta par spēcīgu dabisko antibiotiku. Tas cīnās ar baktērijām mutē, degunā un kaklā.

Traheīta, bronhīta un ilgstoša klepus gadījumā sajauc 1 ēd.k. l. rīvētu mārrutku ar 3 ēd.k. l. medu un ļaujiet tai brūvēt. Ēd katru dienu 1 tējk. 5 reizes dienā. Masai vajadzētu izšķīst mutē.

Pret cistītu, uretrītu 1 ēd.k. l. rīvētus mārrutkus, aplej ar 1 glāzi verdoša ūdens, uz 5 minūtēm uzliek vāku. Katru dienu izdzeriet 3-4 glāzes šīs tējas.

Dzērvenes

Šī lieliskā oga ir lielisks pretvīrusu līdzeklis un brīnišķīgs antioksidants, kas cīnās pret kaitīgajiem brīvajiem radikāļiem šūnās. Ārstēt saaukstēšanos ar dzērvenēm ir prieks, jo zāles ir ne tikai efektīvas, bet arī garšīgas!

Lai pagatavotu ārstniecisko dzērveņu sulu , sasmalciniet ogas ar granulētu cukuru proporcijā trīs pret vienu. 2 ēd.k. l. maisījumu aplej ar 0,5 litriem silta ūdens. Dzer un esi vesels!

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment