Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023.gada 2.oktobra līdz 8.oktobrim: Vērsim jāuzmana savs maks, Skorpions var saņemt sodu!

Sākas pirmā pilnā oktobra nedēļa. Lai tas būtu pēc iespējas veiksmīgāks, mēģiniet pieņemt šajā rakstā aprakstītos noderīgos zvaigžņu ekspertu padomus.

Mājas enerģija šonedēļ būs ļoti svarīga, tāpēc zvaigžņu eksperti stingri iesaka uzzināt par veidiem, kā to padarīt pozitīvu. Mājās būs vieglāk domāt, atpūsties un izklaidēties, taču neaizmirstiet, ka ārpus jūsu sienām būs ne mazāk panākumu.

Auns

Auns spēs uzņemties atbildību par sevi, veltot laiku sevis attīstībai. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šis ir piemērots laiks grāmatu lasīšanai, jaunu koncepciju izstrādei un tamlīdzīgi. Tas nav nepieciešams, lai pārsteigtu citus, bet gan lai uzlabotu sevi. Ja mācīsies pēc atzinības un uzslavām, nekas labs nesanāks. Visā, kas jums nepieciešama vispatiesākā personīgā motivācija – no darba līdz mīlestībai.

Vērsis

Vēršiem noteikti nevajadzētu apspriest savas finansiālās lietas ar svešiniekiem. Personīgās dzīves pārrunāšana ar citiem cilvēkiem radīs vēl vairāk problēmu. Vērsim vajadzētu novērst uzmanību no domām par rezultātu un iegrimt pašā procesā. Tas ir ļoti svarīgi, jo procesa izbaudīšana novērš raizes par gala rezultātu. Tas ir jebkura cilvēka laimes pamats – darīt to, kas patīk.

Lasi arī: Andžela Pērla brīdina Aunus nepiņemt lēmumus, bet Skorpioniem sola liktenīgas pārmaiņas finansēs 2023.gada oktobrī!

Lasi arī: Tamāra Globa devās ēterā, lai pastāstītu prognozi visām zvaigžņu zīmēm saulainajam oktobrim

Dvīņi

Dvīņiem jārisina aktuālas lietas, īpaši, ja tās nediktē ārēja ietekme. Ir pienācis laiks ieklausīties sevī un savās vēlmēs, bet nepārvērsties par necaurlaidīgu egoistu. Jums ir jāatceras par līdzsvaru, jo pašreizējā nedēļa ir par to. Nevajag braukt tālu no pilsētas, taču arī dienām nevajadzētu sēdēt mājās. Arī vientulība ne pie kā laba nenovedīs, tāpat kā nesakārtota komunikācija.

Vēzis

Vēžiem tuvojas labvēlīgs laiks, īpaši, ja šīs zīmes cilvēki vēlas mainīt savu dzīvi un ienest tajā ko jaunu. Bailes no nezināmā var atturēt jūs no iet šo ceļu, taču jums nav jābaidās uzkāpt uz nezināma ceļa. Šeit dažreiz slēpjas laime. Ja vēlies mainīt savu dzīvi, tad nevari iedomāties labāku brīdi, jo labvēlīgi laiki nav mūžīgi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment