Apgrauzdēti pekanrieksti, kurus mājas apstākļos var pagatavot ikviens

Cukurotiem pekanriekstiem jābūt vienām no visvieglāk pagatavojamajām konfektēm. Nav jāuztraucas par kūstošu cukuru, mitrumu vai konfekšu termometriem. Pekanriekstus vienkārši pārklājiet ar olu baltuma šķīdumu un pēc tam vēlreiz ar cukuru un garšvielām. Ielieciet tos cepeškrāsnī un cepiet pusstundu.

 

Nepieciešamās sastāvdaļas:

1/2 glāzes cukura
1 tējkarote kanēļa
3/4 tējkarotes sāls
1/4 tējkarotes maltu krustnagliņu
1/4 tējkarotes malta muskatrieksta
1 olu baltums
1 ēdamkarote ūdens
1/4 tējkarotes vaniļas ekstrakta
(apmēram 2 tases) pekanriekstu

Pirmais pagatavošanas solis:

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 300 ° grādiem.

Otrais pagatavošanas solis:

Maisiņā samaisiet cukuru, sāli un garšvielas:
Ielieciet cukuru, kanēli, sāli, maltas krustnagliņas un maltu muskatriekstu plastmasas maisiņā. Sakratiet visu, lai viss kopā samaisītos.

Trešais pagatavošanas solis:

Samaisiet olu, ūdeni un vaniļu līdz vieglu kārtiņu putām. Pievienojiet pekanriekstus un samaisiet, lai labi pārklājas.

Pekanriekstus izceliet no bļodas ar šķēlējamo karoti un ieberiet maisiņā ar cukuru un garšvielām. Sakratiet pekanriekstus maisiņā, pārliecinoties, ka tie ir labi pārklāti.

Lasi vēl: Retro deserts, ko gatavoju ikkatrus svētkus

Ceturtais pagatavošanas solis:

Cepiet 30 minūtes uz pannas, kas izklāta ar silikona cepamo papīru, pergamenta papīru vai viegli ietaukotu alumīnija foliju.
Cepšanas vidū pekanriekstus ar dakšiņu samaisiet.

Pirms pasniegšanas ļaujiet pilnībā atdzist.

 

Leave a Comment