Apzinātības spēks: kā tas var mainīt jūsu dzīvi uz labo pusi

Jūs nemeklējat kādu, ko vainot . Apzināti cilvēki nekad neatrodas upura pozīcijā, jo viņi labi apzinās, ka stāvoklis, kurā viņi atrodas šobrīd, ir viņu rīcības un viņu lēmumu rezultāts. Viņi pārvar šķēršļus, nevis meklē kādu vainīgo.

Kā iemācīties apzinātību

Sāciet dzīvot pēc noteiktiem noteikumiem . Piemēram, būs noderīgi sākt ēst pareizi. Mēģiniet veidot savu diētu atbilstoši savam grafikam un dzīves ritmam. Atbrīvojieties no sliktiem ieradumiem. Dzīvot pēc noteikumiem nenozīmē ierobežot sevi ar kaut ko. Gluži pretēji, izvirzot sev nosacījumus, jūs laužat iedibinātos negatīvos stereotipus.

Mēģiniet izveidot rīcības plānu dienai, nedēļai, mēnesim . Sadaliet savus uzdevumus mazākos. Sviniet panākumus pēc dažu mērķu sasniegšanas. Neatkāpieties no noteiktā grafika. Tas palīdzēs jums pierast pie pasūtījuma.

Lasi arī: Tava veiksmīgā krāsa, lai pievilinātu veiksmi un bagātību saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju stiprās puses: slēptie talanti, kas palīdzēs gūt panākumus un kļūt veiksmīgiem!

Izmantojiet apstiprinājumus . Apziņas trūkums bieži rodas no negatīvām vīrusu programmām prātā. Piemēram, daudzi cilvēki domā:  “Es neko neizlemju”, “Es nekad nebūšu laimīgs”, “Viss būs tā, kā liktenis nolems”. Tā ir nepareiza pieeja. Centieties pēc iespējas biežāk pateikt sev un sev skaļi: “Es varu mainīt visu”, “Mana dzīve ir tikai mana izvēle”, “Es esmu savas dzīves īpašnieks”. Šī ir tikai neliela daļa no tiem apgalvojumiem, kas jau pastāv un kurus varat izdomāt pats. Sakiet to sev, cik bieži vien iespējams, un laika gaitā jūsu dzīve mainīsies uz labo pusi, pateicoties izpratnei.

Sazinieties ar gudriem cilvēkiem . Tagad jūs zināt, ka apzinīgi cilvēki ir savas dzīves saimnieki. Atrodiet šos cilvēkus un sazinieties ar viņiem. No viņiem noteikti uzzināsiet ko jaunu un noderīgu. Jūsu dzīve ļoti ātri mainīsies uz labo pusi.

Atcerieties arī, ka Visums nekad nepaliek malā, ja jums ir problēmas vai dzīves grūtības. Vietnes eksperti iesaka sekot  Visuma zīmēm, kas palīdz mainīt dzīvi uz labo pusi. Kļūstot apzinīgākam, šīs pazīmes varēsit pamanīt biežāk.

Leave a Comment