Apzinātības spēks: kā tas var mainīt jūsu dzīvi uz labo pusi

Uzmanība ir būtisks veiksmes un laimes elements. Bioenerģijas jomas eksperti stāstīja, kā noder apzinātība, kā to panākt un kā tas maina mūsu dzīvi.

Iepriekš mēs runājām par  trim efektīvām praksēm, kas var mainīt jūsu dzīvi. Kopā ar to, kas tiks apspriests šajā rakstā, šāda prakse būs vēl noderīgāka. Jums ir jāstrādā pie sevis visās frontēs vienlaikus.

Kas ir apzinātība

Apzināšanās ir tad, kad cilvēks saprot savu mērķi, mērķus, iespējas un kopumā apzinās, kas ar viņu notiek. Tā ir spēja pārvaldīt savu dzīvi un redzēt sevi no malas. Tā ir objektīva realitātes uztvere.

Dvēseles un prāta pretējais stāvoklis ir absolūts domu haoss, skaidru mērķu trūkums, savu vēlmju neizpratne.

Lasi arī: Tava veiksmīgā krāsa, lai pievilinātu veiksmi un bagātību saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju stiprās puses: slēptie talanti, kas palīdzēs gūt panākumus un kļūt veiksmīgiem!

Kā apzinātība palīdz mainīt dzīvi uz labo pusi

Jūs kļūstat produktīvāks . Jūs zināt, ko vēlaties. Kad tev ir skaidri mērķi un vēlmes, tu lieliski saproti, kam ir vērts tērēt savu laiku un enerģiju. Jūs sākat tērēt savu enerģiju daudz mērenāk. Jūsu dzīvē nav haosa un neparedzamības.

Tu kļūsti laimīgāks . Cilvēks, kurš zina, ko vēlas, nekad nezaudēs veiksmi, jo virzās uz savu mērķi. Viņš ir pilns ar motivāciju, mīlestību pret savu darbu un vaļaspriekiem. Viņš ir apzināts, tāpēc lieliski saprot, kas viņam ir labs un kas slikts.

Tu esi laimīgs . Apzinīgs cilvēks zina, kā kontrolēt savas domas. Tas nozīmē, ka šādu cilvēku dzīvē ir mazāk stresa. Stresa trūkums novērš pozitīvās enerģijas aizsprostojumus. Es gribu dzīvot, mīlēt, radīt. Tie, kas apzinās savu vietu dzīvē, ir mazāk agresīvi pret citiem. Viņa Vese***a un miegs necieš, tāpēc dzīve kļūst patīkamāka.

Jūs mācāties mīlēt . Apzināšanās attiecībās ir tad, kad cilvēks zina, kā sevi nostādīt cita vietā. Viņš pārstāj visu vērtēt tikai no “labā” vai “sliktā” viedokļa, pārstāj darboties automātiski. Līdz ar to paaugstinās savstarpējās uzticēšanās līmenis. Strīdi un skandāli gandrīz pilnībā izzūd. Sarežģītās situācijas, kas parādās, ātri pazūd.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment