Asiņainā Mēness un lielā Marsa pretestība 2018. gada jūlijā

Astroloģiskie “asiņainā” Mēness elementi

Ezoterikas pasaulē sarkanajam Mēnesim pieiet ar lielu piesardzību. Visā cilvēces vēsturē burvji un ekstrasensi ir pamanījuši paaugstinātu negativitātes līmeni pasaulē, pateicoties Mēness aptumsumam. Šoreiz aptumsums būs neticami ilgs, un tādēļ tā briesmas būs visaugstākajā līmenī. Ekstrasensi apgalvo, ka šādos laika posmos, tumšā enerģija palielinās. Lielākā daļa visnegatīvāko rituālu vienmēr ir bijuši tādā laikā, jo cilvēka enerģija ir visneaizsargātāka pret ārējiem uzbrukumiem.

Lasi arī: 20 frāzes, ar kurām nolikt pie vietas jebkuru

Astrologi piekrīt ekstrasensu viedoklim, ka cilvēkiem As**is-sarkanā Mēness laikā ir liegta aizsardzība. Fakts ir tāds, ka aptumsums nozīmē maksimālu “Mēness deaktivizēšanu”. Tas ir Zemes ēnā, tāpēc viņas spēks ir nulle. Tā kā tas ir Mēness, kas cilvēkam sniedz lielāko daļu enerģijas aizsardzības, tad tās vienkārši nebūs. Daudzi cilvēki tiks pakļauti emocijām un negatīvām emocijām. Tas jo īpaši attiecas uz Zivi, Vēzi un Vērsi, jo Mēness ir viņu tiešais asistents un mentors. Citu cilvēku gadījumā tas arī ir taisnība, bet daudz mazākā mērā.

Tie, uz kuriem Mēness, gluži pretēji, arī būs apdraudēti. Kad tas ir spēcīgs, Skorpions, Mežāzis un Lauva ir pietiekami jutīgi, neaizsargāti un nomākti. Eklipses laikā viss kļūst otrādi, tāpēc šo Zodiaka zīmju pārstāvji var kļūt ļoti nežēlīgi un nejūtīgi. Vājais Mēness viņiem atņems diplomātiju un mieru. Tas var būt bīstami mīlestībā un jebkura līmeņa un veida attiecībās.

Visām pārējām Zodiaka zīmēm sarkanā Mēness laiks, kas ir visilgākais tuvākajā simtgadē, būs bīstams, bet mazliet mazākā mērā. Eklipse notiks Mežāzī, tāpēc negatīvā ietekme visvairāk ietekmēs finanšu jomu. Problēmas būs ļoti nopietnas, jo aptumsuma dēļ radīsies cilvēka alkatība, sīkumainība un savtīgums. Astrologi un eksperti uzskata, ka komandas darbs šajā dienā būs mazāk produktīvs nekā parasti. Negaidiet, ka kāds palīdzēs jums bez ieinteresētības, bet, ja tas notiks, jūs varat būt gandrīz par simts procentiem pārliecināts, ka kolektīvs jūs novērtē.

Lasi arī: 7 noteikumi, lai kļūtu laimīgi

Astrologi par Marsa konfrontāciju 2018. gadā

27. jūlijs ir Marsa uz Zemes satuvošanās kulminācija. Acīmredzot tuvināšana nozīmē stiprināšanu. Tā kā šis process aizņēma daudz vairāk nekā vienu dienu, Marss uzkrāja spēku, lai izlietu savu enerģiju cilvēkiem. Cilvēce 27. jūlijā izdzīvos spēcīgāko “stresu”, jo aktīvā Marsa enerģija ir pilnībā savienota ar Mēness aptumsumu. Mēness padarīs cilvēkus aizkaitināmus, un Marss pielies eļļu ugunij, padarot mūs nežēlīgus un spītīgus.

Vienkāršāk tiks galā ar šo uzbrukumu, tās zīmes, kurām Marss ir mentors un patrons: Mežāzis, Skorpions, Auns. Šie cilvēki, visticamāk, spēs uzturēt piesardzību, strādājot ar citiem, tāpēc pārējiem astrologi iesaka saglabāt pēc iespējas tuvāk šos trīs zīmju pārstāvjus.

Sarežģītākā daļa ir tiem, kurus Mars ietekmē slikti: Svari, Vēzis un Vērsis. Šie cilvēki var just neticamu iekšēju disonansi. Viņiem būs vajadzīga palīdzība, ko daudzi noraidīs. Nemēģiniet tiem palīdzēt, ja vien tie nelūdz to darīt. Uzmanieties no strīdiem un konfliktiem, kuros piedalīsies šīs zīmes. Var rasties nopietns skandāls, par ko visi nožēlos.

Avots

Leave a Comment