Astro prognoze 2018. gada augustam

Vēzis

8.augusts būs mīlestības un naudas problēmu diena. Šajā dienā negatīva enerģija radīsies gandrīz visur. 10. augusts var izrādīties krīze, gausa un vilšanās. No 26. augusta līdz 29. augustam tās būs visbīstamākās četras dienas augustā. Šajos datumos labāk neplānot braucienus, pirkumus un biznesa tikšanās. No 3. līdz 7. augustam šīs dienas mēneša pirmajā pusē var uzskatīt par vislabvēlīgākajām. Šajās dienās Vēžiem var būt liela vēlme kaut ko darīt, entuziasmu un radošu dedzību var pamodināt. Pēdējā vasaras diena būs tikpat enerģiski spēcīga. Šīs dienas var tikt veltītas svarīgiem gadījumiem un uzdevumiem.

Lasi arī: 7 veidi, kā piesaistīt veiksmi. Padomi no Jeļenas Jasevičas

Lauva

1. un 2. augustā, un no 7. līdz 11. un no 25. līdz 28. augustam, šajās dienās jūs varat gaidīt vislielākos panākumus. Jūs varat droši veltīt šīs dienas atpūtai vai, gluži pretēji, smagam darbam. Šobrīd ieteicams iedvesmoties, neko neplānot uz priekšu. Turklāt ir nepieciešams piešķirt vēl 6 pozitīvas dienas. No 21. līdz 23. augustam un no 16. līdz 18. augustam šīs dienas ir vērts pilnīgi veltīt darbam un mīlestībai, jo nebūs asas domāšanas un šaubu svārstības. 4., 5. un 31. augustā – šīs trīs dienas būs ļoti bīstamas. Jūs varat kļūt dīvains un pat neaizsargāts. Šajās trīs dienās var rasties jaunas bailes, var atgriezties vecā pieredze, un pretinieki un ienaidnieki var kļūt aktīvāki. Atjaunojot spēku un enerģiju pēc nepatīkamas tikšanās ar tevi, palīdzēs fiziskie vingrinājumi un nodarbošanās pēc jūsu iecienītā akta,

Jaunava

No 5. augusta līdz 11. augustam un 18., 27., 28. un 29. augustam Jaunavas būs veiksmīgas gandrīz visos jautājumos un centienos. Kopš 19. augusta atlikušās augusta dienās var droši pavadīt apmācībā, iegūt jaunas prasmes, braucienos un mainīt situāciju. 18. augusts ir mīlestības diena. 7. augustam būs slikts efekts uz jūsu garastāvokli: tas bieži var mainīties bez iemesla. Centieties izvairīties no nesaskaņām ar mīļajiem no 7. līdz 31. augustam. 19. augusts būs ļoti bīstama diena. Šis aspekts var radīt nopietnus finansiālus zaudējumus. Šajā dienā labāk neiegādāties neko, nepārdot, netērēties.

Lasi arī:  7 Senas pazīmes par spoguli

Svari

1., 2., 7.-12., 21. un 22. augustā, kā arī 25.-28. augustā, tās būs ļoti bīstamas dienas, kuras vajadzētu veltīt tikai vissvarīgākajiem pienākumiem. Centies neveikt risku, netērēt daudz naudas un neuzticēties svešiniekiem. 18. augustā jums tiks atņemta radošā enerģija, vēlme virzīties uz priekšu. 7.augustā tiks atzīmēts labvēlīga laika sākums mīlas piedzīvojumiem. 23. un 31. augustā šajās dienās ir vērts plānot nākotni, risināt mājokļu problēmas un meklēt dvēseles draugu. Ir vēlams atbrīvoties no negatīvām attieksmēm, lai nepieļautu nevajadzīgas problēmas.

Skorpions

4., 5., 8. un 9. augustā šajās dienās var būt ļoti negatīva ietekme uz Skorpioniem, liekot tiem censties izolēt, mainīt prioritātes, kas pašlaik neveicinās dzīves uzlabošanos. No 25.augusta līdz 28.augustam situācija būs līdzīga, kā arī 31. augustā – šī mēneša visbīstamākā diena. Tas var radīt plānu pārtraukumus, radīt nopietnas noskaņas problēmas. Ir pienācis laiks panākt pozitīvas pārmaiņas. 10. augusts, 11. un 16.-18., 21. un 23.augusts – šīs dienas būs visnoturīgākās: nekas neliecinās par jūsu potenciālu.

Strēlnieks

No 6. līdz 11. augustam jūs sagaidīs laime visās dzīves jomās. Mēģiniet atbrīvoties no apspiešanas domām un pieskaņoties pozitīvajam noskaņojumam. Labs garastāvoklis būs veiksmes katalizators. 19. augustā šī diena var palīdzēt Strēlniekiem paplašināt ietekmes zonu, stiprināt intuīciju. Labākā mīlas diena būs 23. augusts. Laimes noslēpums būs panākt pilnīgu harmoniju ar mīļoto. 18. un 29. augustā šīs divas dienas vajadzētu pavadīt izolācijā, dzimtajās sienās, mājās.

Lasiet arī:  7 noderīgi ieradumi katrai dienai: maina mūsu dzīvi uz labo pusi

Mežāzis

1., 2., 8., 9., 10., 22., 23. un 31. augusts, šajās dienās visās jomās var rasties daudzi svarīgi notikumi. Jūs varat mēģināt atrast jaunas intereses un vaļaspriekus, vai arī šīs dienas veltīt monotonam un smagam darbam. No 26. augusta līdz 29. augustam mēneša beigas būs ideāls vērtēšanas sistēmas pārskatīšanai, jaunu uzdevumu izvirzīšanai un dziļam pašnovērtējumam. 6. un 7. augusts būs visneveiksmīgākās visa mēneša dienas. Šīs dienas tiks saistītas ar protestu, nežēlību un neierobežojošām kaitinošām problēmām. 4. un 5. augustā var izraisīt plāna pārkāpšanu mīlas jomā. Veiksme var atstāt tos Mežāžus, kuri meklē viņu dvēsele draugu.

Ūdensvīrs

Visvairāk nesaskaņotās augusta dienas Ūdensvīram var uzskatīt par periodiem no 1. līdz 2., no 7. līdz 12. no 21. līdz 22. no 25. līdz 29.augustam. 12. un 29. augustā Ūdensvīri var kļūt ļoti karsti. Tātad, jūsu veiksme neatstās, un tuvie cilvēki nezaudēs jūsu cieņu, jums būs jāpārliecinās par emocijām un jāpārskata situācija. Pat ja tas nav viegli izdarāms, ir vērts mēģināt mainīt savu attieksmi pret parastajām lietām. No 8. līdz 10. augustam jūs varat pārvarēt dažas problēmas. Aizskaršanās palīdzēs sasniegt vērienīgāko un radošo dabu. No 26. līdz 29. augustam jūs varat atbrīvoties no negatīvām domām. To var izdarīt arī ar efektīvas meditācijas palīdzību.

Zivis

No 5. līdz 11. augustam – visbīstamākais periods Zivīm. Katra no šīm 7 dienām var būt neticami sarežģīta. Varbūt baumas un tenkas tiks izbeigtas par tevi. Pastāv konfliktu un skandālu risks. Ceļojumus ir labāk atlikt uz citām dienām. Iepazīšanās arī var radīt problēmas un vilšanos jums. No 27. augusta līdz 29. augustam situācija būs gandrīz tāda pati. 19. augustā problēmas mīlas sfērā kļūs iespaidīgākas un sāpīgākas. Atlikušās mēneša dienas būs diezgan pozitīvas. Īpaši jāatzīmē 1., 4. un 31. augusts. Fiziskā aktivitāte no 7. augusta līdz mēneša beigām būs labs veids, kā atbrīvoties no jūtām un agresijas. 19. augustā jūs varat noņemt akūtas problēmas un gūt panākumus darbā, uzvarēt jaunus augstumus, uzvarēt nepilnības un vājās puses, pielāgot pareizo ceļu.

Leave a Comment