Astro prognoze 2018. gada jūnijam – nebūs viegli

Vasara jau ir tuvu. Iespējams, ka tā jau ir sākusies, bet jūs tikko sākāt lasīt šo astro prognozi jūnijā. Nav svarīgi, kad sākat. Svarīgi ir tas, kā jūs to darāt. Klausieties ekspertu padomus, lai nezaudētu savu veiksmi.

Lasi arī: Zodiaka zīmes zīme Lauva: darbs un finanses

Jūnijs ir viens no grūtākajiem mēnešiem gadā, neskatoties uz to, ka daudzi cilvēki šajā periodā sāk atpūsties vai atvērt otro elpu. Jūnijs ir ļoti īslaicīgs, neuzkrītošs un ļoti dinamisks. Viņš nestumdīs tevi no vienas puses uz otru, tāpat kā maijā, nē. Viņš centīsies ātri vadīt jūs caur visiem jūsu slazdiem. Tas ir labi, ka visi ir redzams ilgi pirms parādīšanās horizonta pusē. Jūnijā jūsu vēlēšanās nav tik vienkāršas, bet ir iespēja daudz vairāk tuvināties, lai kļūtu laimīgāki. Jūnijs var atvērt acis daudzām apkārtējām lietām, kuru nozīme ir dziļa un ne vienmēr skaidra. Tas ir sava veida ļoti garīgais mēnesis.

19. jūnijā Neptūns sāks savu retrograda kustību. Daudziem cilvēkiem ir problēmas ar problēmām, tādēļ mēneša beigās labāk neveikt risku. Izbaudiet standarta procesus savā dzīvē.

Auns

Kļūt bagātam, tas nav labākais jūnija sapnis. Mēģiniet pārtraukt domāt tikai par naudu, jo tas ir patiesi burvīgs laiks nākotnes plānošanai un garīgo plānu īstenošanai. Tas ir lielisks laiks svētceļojumam, pārdomātām darbībām, kas palīdzēs jums saprast jūsu dzīves jēgu. Jūlijam ir piemērota arī svētku un garīga, jebkura mēroga meklēšana.

Mēģiniet ignorēt pirkumus, finanšu cīņas, darbu. Ja jūs nevarat iegūt labi pelnītu atvaļinājumu, tad mēģiniet to vismaz neizmantot. Katru vakaru jūnijā, patīkamā atmosfērā mēģiniet pavadīt kopā ar jaukiem cilvēkiem. Ja tas nenotiek, īsā laika periodā uzkrāsies liels negatīvs raksturs. Un nebūs iespējas šo negatīvo uzvarēt ar standarta metodēm. Rūpējieties par savu spēku.

Lasi arī: 50 ieradumi: slaidam, skaistam un laimīgam ķermenim

Vērsis

Prognozes sapņi jūnijā būs līdzeklis, lai jūs varētu izglābties no lielām problēmām. Neaizmirstiet vienmēr analizēt savus sapņus, jo tie parādīs nākotni, kā risināt iekšējos un ārējos konfliktus. Psiholoģiski jūnijs jums var būt grūts mēnesis, tomēr astrologi iesaka lauzt jūsu šaubas par jūsu dzīves pieredzes cieto virsmu.

Mēģiniet realizēt visus savus plānus, pienācīgi plānojot lietas, jo viss, kas notiks spontāni, var novest pie sabrukuma. Vēlme pēc miera būs īpaši noderīga mīlas jomā. Ja pēkšņi notiek kaut kas neticami neprognozējams, jūsu aukstā galva varēs atrast risinājumu jebkurai problēmai bez īpašām grūtībām.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment