Astro prognoze 2018. gada jūnijam – nebūs viegli

Dvīņi

Līdz 19. jūnijam viss būs labi, bet tad, kad Neptūns sāk atpakaļejošu periodu, jūs sajutīsiet, ka jūs darbojaties aiz līdzjūtības pret cilvēkiem, jūs kļūsiet egocentriski. Mainīt savu dzīvi uz labo pusi varēsiet tikai jūs, jo Merkurs līdz 11.jūnijam būs stiprs tavā zīmē. Bet tad viņa ietekme uz jums vājinās, kad viņš ieiet Vēža zīmē. Nebaidieties komunicēt ar cilvēkiem un meklēt jaunus kontaktus. Izmantojiet padomu – tie nemaldinās.

Jūs gaida ļoti labi braucieni mēneša pirmajā pusē. Tas nozīmē, ka nevajadzētu atlikt jūsu atvaļinājumu vēlāk. Jums vajadzēs pēc iespējas ātrāk pieņemt svarīgu lēmumu par atpūtu. Jūs varat palikt mājās, bet jūs varat iet ļoti tālu, uz raktuvēm vai uz kalniem pēc jūsu izvēles. Jūs varat apmeklēt tēva māju vai apmeklēt tālus radiniekus, vecus draugus. Nebaidieties būt starp cilvēkiem – tas tev dos labu.

Lasi arī: Aktīvā atpūta kopā ar ģimeni

Vēzis

Esiet priecīgi, ka jūs jūnijā novērsīsiet, gandrīz nekas nenotiks. Ar mīlestību nedaudz riskanti. Ja jūs vēlaties, izkļūt no pastāvības un pelēkās ikdienas dzīves, jums nav jābaidās no izmaiņām, kas ieskauj tevi. Dzīve ir dinamika un pastāvīgs darbs, pastāvīgas izmaiņas. Ja jūs nesaprotat, kāpēc viss notiek tā, un ne citādi, jums būs iespēja, lai novērstu cēloni jūsu problēmās, un tas ir svarīgi ilgtermiņā.

19.jūnijs sāk parādīt viltību jautājumos, kas jums ir ļoti svarīgi. Mēģiniet iemācīties paskatīties uz saviem ienaidniekiem, lai saprastu, kas jūs vēlāk gaida. Jums varat saasināties negatīvās atkarības, piemēram, smēķēšana, alkas pēc alkohola. Līdz 19.jūnijam dzīve šķitīs paradīzes idille, un tad viss var pēkšņi kļūt par vienu lielu problēmu. Mēneša otrajā pusē jums nevajadzētu saskarties ar šķēršļiem.

Lauva

Lauvai būs jācīnās par savu laimi, bet process pats par sevi dos jums milzīgu naudas summu. Saule, jūsu patrons būs stabils visu mēnesi. Pat pāreja uz Vēža konstelāciju nemaina tā ietekmi. Jums viss izdosies: nopelnīt naudu dzīvē, mīlestībā, laime. Tagad galvenais ir uzskatīt, ka viss ir iespējams, jo pat retrograda Neptūns jums dos pozitīvas lietas.

Jāatzīmē, ka spēcīgākais Marss 27. jūnijā arī sāks savu atpakaļgaitu. Un šīs izmaiņas pozitīvi ietekmēs jūs. Jūsu agresivitāte palīdzēs jums uzvarēt ikvienu. Jebkurš jūsu ienaidnieks bēgs, kad redzēs jūsu drosmi un prāta spēku. Iegūstiet maksimālu prieku no dzīves un nebaidieties darīt kaut ko, par ko citi var tik spriest.

Jaunava

Iespējams, ka jūnijā jūs gaidīs diezgan nepatīkami notikumi mīlas sfērā. Vienlaikus atbrīvojoties no problēmām, nesanāks, tomēr nekas nav neiespējams, kamēr kāds nepierāda pretējo. Šī persona var būt jūs, tāpēc nepaaugstiniet sevi savās šaubu bedrēs. Tiklīdz jūs sākat apšaubīt sevi, visi jūsu sapņi var sabrukt kā kāršu nams.

Jūs varat ne tikai darīt to, ko jūs vēlaties, bet jūs varat izvēlēties pareizo ceļu. Daudzi cilvēki un notikumi to vadīs, un pret viņu attieksies tikai jūsu apkārtējās pasaules sajūta. Netaupiet laiku, ja tas ir par jūsu sapņiem vai pienākumiem. Nebaidieties izdarīt labus darbus jūnijā, it īpaši no 3. līdz 15. jūnijam, jo Mēness, jūsu palīgs, ir spēcīgs.

Lasi arī: Pagatavo naturālu tīrīšanas līdzekli ar patīkamu smaržu

Svari

Izmainiet savu dzīvi jūnijā pēc iespējas īsākā laikā. Tas nav tik grūti, jo šajā mēnesī jums būs vieglāk radoši domāt. Kopš 27.jūnija Marss kļūs par retrograda, tāpēc visas sliktas lietas iegūs neticami pozitīvu nokrāsu. Grūtības pārvarēšana būs daudz vieglāka jūnija otrajā pusē, jo Neptūns ieies retrograde periodā.

Stabilitāte, savtīgums un fiziskās aktivitātes palīdzēs jums izturēties pret savu personību mīlestības un finanšu cīņās. Nebaidieties iesaistīties konfrontācijā, jo jums ir nepieciešams iegūt pieredzi. Jūsu rētas papildinās visu – visi zaudējumi kļūs tuvākajā nākotnē par uzvarām, par kurām jūs sapņojāt. Neskaudiet un nepievērsiet uzmanību garastāvokļa svārstībām.

Skorpions

Jūsu enerģija jūnijā ļoti uztvers ārējās izmaiņas. Astrologi iesaka ļoti atbildīgu pieeju talismanu, apģērbu, apkārtnes un profesiju izvēlei. Nevelciet zeltu jūnijā, daudz sarkanā krāsā. Jūsu garastāvoklis var būt atkarīgs no tik daudziem faktoriem, no kuriem katru nevar kontrolēt. Novērojiet, kas jūs ieskauj. Lielākā daļa problēmu rodas no cilvēkiem.

Visu mēnesi Venēra būs stabila, tādēļ būs ļoti maz problēmu. Centies neievietot visus savus spēkus vienā lietā. Tas nav ļoti labi, ja jūsu diplomātija un vēlme panākt kompromisu ir pretrunā veselajam saprātam. Jūsu enerģijas rezerves tiks pastāvīgi papildinātas, bet nevajadzēs tērēt enerģiju pārāk smagi – viss, kas jums tagad ir prioritārs. Aizmirstiet pārējo.

Strēlnieks

Strēlniekiem būs jāpieņem, ka cilvēki var jūs izklaidēt vairāk nekā parasti. Neuztraucieties, jo šis mēnesis kopumā būs ārkārtīgi labvēlīgs visiem finanšu darījumiem. Vai iepirkšanās, ja jūs nevēlaties saburzīties pelēcībā un sliktā garastāvoklī. Ļaujiet sev kaut ko darīt patīkamu. Neveidojiet ilūzijas par nākotni un nedomājiet par pagātni – dzīvojiet šodien jau jūnijā.

Visas problēmas būs tā, it kā slēgtā lokā, jums pēc iespējas ātrāk jāizkļūst no tā. Likteņa komplicētība dos jums 24 stundas diennaktī, bet nedomājiet par to, kā tas izrādījās – baudiet to, kas tevi pozitīvi rada. Darbs nav tas, par ko gaisma ir apvienojusies. Uzziniet, kā dzīvot pozitīvām emocijām – pienācīgi atpūtieties starp cilvēkiem vai atsevišķi, bet vienmēr darot to, kas jums patīk. Tas ir lielisks laiks, lai atrastu jaunus vaļaspriekus.

Lasi arī: Ko vīrieši mīl sieviešu manikīrā

Mežāzis

Tas būs labs laiks ilgtermiņa attiecību stiprināšanai, mīlestības konfesijām un romantikai kopumā. Iesaistīt naudu pilnībā jūnijā nedarbosies. Tāpēc koncentrējieties uz mīlestību un uz visu, kas ar to saistīts. Astrologi iesaka jau savā pirmajās vasaras dienās nodot kaut ko jaunu savai dzīvei. Ja vēl neesat atradis savu dvēseles draugu, tad jūnijā tam vajadzētu strādāt pie jums. Bieži vien dodieties uz randiņiem un flirtējiet bez bailēm, bez kauna un šaubām.

Sakaujiet kautrību, kas mīlestībā ir liels šķērslis, tas palīdzēs mācīties no visām stundām. Ja jums jau ir attiecības, tad jums būs jāatbilst otrajai pusei, jo šis periods būs diplomātijas periods un nesavtīga palīdzība vienam pret otru. Nemēģiniet iegūt priekšrocības vienkāršā laipnībā.

Ūdensvīrs

Mīliet saderību ar citām Zodiaka zīmēm, kurām šajā periodā būs vislabāk. Tās tieši saka, ka jums nevajag sēdēt un gaidīt šo brīnišķīgo sajūtu, kas starp jums un personu, kas jums patīk, briest. Jūnijā cilvēkiem ir daudz vieglāk sadarboties ar visām kompānijām. Tas nozīmē, ka kolektīvs darbs būs laba ideja tiem, kam nekur nav kur meklēt motivāciju.

Ja jūs jau esat attiecībās vai laulībā, tad izbaudiet patīkamu pārsteigumu otrajā pusē. Jūs noteikti atstāsiet iespaidu uz mīļoto cilvēku un iemīlēsiet jaunu dzīvi. Attiecībā uz darbu un finansēm šajās jomās vērojama neliela stagnācija. Ja jūs atļausiet radoši risināt problēmas, ar nedaudz viltu, tad jums izdosies.

Zivis

Zivīm, lai saglabātu viņu garastāvokļa jaunību, palīdzēs smags darbs, par kuru jūs varat saņemt pienācīgu atlīdzību. Ja jūs dodaties sportā un nesēdiet, tad jūs izjutīsiet apātiju un depresiju. Ja jūs strādājat intelektuāli, jūs saņemsiet lielu prieku no procesa un rezultātiem. Nebaidies iesaistīties. Jūnijā labāk nogurt no darba nekā no sīkumiem.

Šis mēnesis būs neticami bagāts gan jums, gan ļoti polārs. Garastāvoklis var mainīties ļoti ātri. Nebaidieties dalīties emocijās ar tiem, kas tevi mīl un saprot. Ja, pēkšņi, šādu cilvēku nav, tad visbiežāk mēģiniet darīt to, kas jums patīk. Baudiet dzīvi jūnijā, jo nav nekā, kas tagad varētu padarīt jūs laimīgāku.

Avots

Leave a Comment