Astro prognoze 2018. gada maijam- dinamiski uzlabojumi

Dvīņi

Jūs varat izpildīt vēlmes, kas jums ir prioritāte maijā, bet tikai līdz 15.maijam. Protams, pēc tam jūs spēsiet to, tomēr Urāns kļūs vājš, kas ietekmēs jūsu likteni. Fakts ir tāds, ka šīs neparastās planētas pavājināšanās nozīmē jūsu saziņas prasmju samazināšanos. Diemžēl daudzi jautājumi jums jāatrisina vienatnē. Iepazīties ar jauniem cilvēkiem būs daudz grūtāk, jo tev būs sliktākas pozitīvas īpašības. Ja jūs meklējat otro pusi, tad meklēšana nenodrošinās vēlamo rezultātu tādā pašā trieciena līmenī. Jums būs jāpalielina.

Lasi arī: Aizdomās par noziedzīgiem nodarījumiem maksātnespējas procesa laikā Valsts Pol***ja aizturējusi četras personas

Vēzis

Izmantojiet savus iecienītos talismanu akmeņus, lai normalizētu enerģijas plūsmu ap jūsu auru. Sudraba rotaslietas arī noderēs. Ja jums nav akmens piekariņi, tie būs jāpērk. Izmēģiniet šo jau maija pirmajā pusē. Tie palīdzēs jums kļūt aizsargātākiem un veiksmīgākiem. Urāns vājinās saķeri, palielinās jūsu interesi, intelektu. Domas “ātrums” būs nedaudz lielāks. Svarīgu lēmumu pieņemšana nedaudz paātrināsies. Nebaidieties no sarežģītiem uzdevumiem, jo ​​sākas jūsu laiks. No 15. maija dodieties uz frontes līniju.

Lauva

Lauvas ir radījušas veiksmi radošajos centienos. Tas ir tas, kā Urāns ietekmēs jūs, jo tas vājināsies no 15. dienas, paplašinot savu redzesloku. Jūtieties brīvi sākt jaunas lietas un meklēt jaunus vaļaspriekus. Mīlestībā tam arī būs pozitīva atbilde – jūs un jūsu puse varēsiet uzzināt, vai jūs esat saderīgi viens ar otru. No otras puses, Venēra būs stiprāka 19. maijā. Tas novedīs pie diplomātijas zaudēšanas no jūsu puses. Dzīve būs nedaudz sarežģītāka tiem, kas nezina, kā veikt koncesijas. Problēmas ar naudu sāksies tiem, kas nezina, kā pareizi to tērēt. Kredītus neņem, nedod kredītus – maija beigās tas ir bīstami.

Jaunava

Jūsu galvenā taisnība ir saprātīgums. Jūs varat mirgot, bet ļoti reti pārsniedz atļauto. Lai saglabātu visu savā vietā, nebalstieties tikai uz vienu labu veiksmi. Centieties atcerēties, ka Urāns nespēj jūs atbalstīt tā, kā to darīja. Kopš 15. maija viņa spēks samazināsies, tāpēc izlases veiksme tev nebūs tik bieži. Negadījumi jums kļūs mazāk pozitīvi, tādēļ nedomājiet, ka visas problēmas pazudīs. Maija vidū spēcīgs Mēness ļaus jums dubultot jūsu izredzes uzvarēt kādā no dzīves sfērām. Līdz 15. maijam Urāns jums joprojām būs pozitīvs jebkurā nozīmē.

Lasi arī: Saeima konceptuāli atbalsta likumprojektu Likteņdārza attīstībai

Svari

Jums būs ļoti pozitīvs laiks, jo Saule paliks mierīga un mērena, neskatoties uz pāreju uz Dvīņu zīmi. Vissvarīgākais – Venēra kļūs spēcīgāka, pārejot uz Vēža konstelāciju. Visā dzīve būs daudz patīkamāka, jo īpaši mīlas lietās, jo jūs varat atrast mīlestību. Jūsu seksuālā enerģija palielināsies, un enerģijas potenciāls kļūs spēcīgs. Iespējams, jūs vēlaties strādāt, sadarboties, mīlēt, klausīties mūziku, skatīties filmas, baudīt dzīvi. Jūs kļūsiet par sevi atkal, bet līdz šim brīdim esiet mierīgs un uzmanīgs. Mēneša pirmā puse būs sarežģīta.

Skorpions

Skorpioniem būs nedaudz vairāk laika domāt par pagātni un nākotni. Veiciet biznesa plānošanu, kā arī pašnovērtējumu. Jūsu kļūdām jāsagatavojas tūlīt, maijā, savukārt zvaigznes un planētas papildina intelektuālās darbības pieaugumu. 19.maijā Urāns vājināsies. Tas nozīmē, ka revolucionārais gars nedaudz vājināsies. Līdz ar to emocijas arī izzudīs. Jums būs iedvesma, iekšējās emocionālās pilnības sajūta. Nemainiet vērtību sistēmu mēneša pirmajā pusē. Pirmās pāris nedēļas atbilst iepriekš izstrādātajiem plāniem. Izvairieties no greizsirdības mīlošās un draudzīgās attiecībās.

Strēlnieks
Strēlniekiem vajag nedaudz vairāk laika, lai pieskaņotos pozitīvam noskaņojumam. Tas ir saistīts ar faktu, ka visas izmaiņas notiks ar negatīviem kosmosa objektiem. Maija sākumā un beigās Mēness būs vājš. Šīs būs neticami pozitīvas dienas. No 1. līdz 7.maijam un no 19. maija līdz mēneša beigām jums vajadzētu strādāt tik daudz, cik vien iespējams. Jūs varēsiet kļūt stiprāki visās sfērās. Vājš Urāns palīdzēs izvairīties no grūtībām maija otrajā pusē. Līdz 15. maijam mēģiniet būt pēc iespējas saprātīgāki un diplomātiski. Pārdzīvojumi sasniegs jaunu līmeni, ja jūs tos savlaicīgi nenodzēsiet.

Lasi arī: “Ceriņu brīnums” – koncerts Raiņa un Aspazijas vasarnīcā

Mežāzis

Maija enerģētikas situācija jums būs diezgan stabila, bet spēcīgā Mēness laikā no 7. līdz 19.maijam labāk nemēģināt mainīt savus principus. Finanšu plūsmas un mīlestības panākumi tiešā veidā būs atkarīgi no tā, cik pārliecināts esat. Fakts ir tāds, ka tagad nekas nav neiespējams. Esiet tikai jūs un jūsu vajadzības, kas kaut kā ir jāapmierina. Esi pats un nemēģiniet pretoties spēcīgā Urāna gribai līdz 15. maijam. Pēc 15. maija dzīvība sāks apgūt diezgan patīkamas krāsas.

Ūdensvīrs

Atriebīgie Ūdensvīri iepazīs savu vājumu maijā un redzēs daudz negatīvās sajūtas no apkārtējās vides. Jūsu negatīvisms būs jūtams pa kilometru, jo Saule joprojām ir stabila, un tā paliks vēl 2 mēnešus. No otras puses, jūs kļūsiet aktīvāki, jo palielināsies Venēras enerģija. Jūsu mūžs var ļoti mainīties pozitīvā virzienā mēneša beigās, kad Urāns kļūs vājāks. Viņa spēks padarīs visu tev patīkamāku. Dzīve kļūs spilgta un neatkarīga, kā arī nestandarta. Tas izpaudīsies, pirmkārt, mazās lietās.

Zivis

Jūs varēsiet uzzināt savu nākotni. Precīzāk, jutīsiet to ar visām dvēseles šķiedrām. Maijā visas jūsu pieredzes kļūs skaidras, kas var izcelties. Jūsu kompleksi un bailes parādīsies sarežģītās situācijās. Tas viss būs īpatnējs tikai maija otrajā pusē. Pirmajā pusē Urāns joprojām būs mēreni aktīvs, tāpēc līdz 15.maijam ir jāsaglabā vēlme strādāt un uzplaukt visur. Tad jums ir vairāk jāpaļaujas uz vides palīdzību. Kolektīvs darbs ir panākumu atslēga mēneša beigās. Situācijas maiņa arī dos jums labu rezultātu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta graudiņa

Leave a Comment