Astro prognoze 2024. gada septembrim: sāciet ieviest disciplīnu, lai septembrī noturētos virs ūdens!

Tātad sākas rudens. Laiks atvadīties no vasaras un uzzināt, kā jauno sezonu sagaidīs nakts gaismekļi, kāda būs viņu enerģija. Tagad svarīgākais ir iesaistīties biznesā un nesākt ciest no rudens depresijas.

2024. gada septembrī vislabāk veiksies uzticamām un atbildīgām Zvaigžņu zīmēm, jo ​​daudziem šis ir laiks, kad beidzas atvaļinājumi un lielākā daļa brīvdienu un jāsāk strādāt.

Kas attiecas uz zvaigznēm un planētām, tad ne visas no tām šogad septembrī būs labvēlīgas. Marss neļaus mums virzīt enerģiju pareizajā virzienā, paliekot Vēzī no 4. septembra.

Tāpat mēneša beigās Venēra kļūs negatīva, kādēļ piedzīvosim spēka zudumu un problēmas mīlas sfērā.

Auns

Septembrī Aunam var būt jauni nelabvēļi, īpaši darbā un biznesā. Visticamākie pārpratumi būs mēneša vidū. Nav nepieciešams nostāties līdz galam, jo ​​tas ne pie kā laba nenovedīs.

Humors, smaids un pozitīvisms palīdzēs iepriecināt pretējo dzimumu vai iekarot kāda labvēlību. Svarīgākais septembrī ir saglabāt pozitīvu, optimistisku un labsirdīgu.

Vērsis

Vērsim šis ir ļoti noslēpumains un dīvains laiks. Zvaigznes un planētas slēps dažas svarīgas lietas no šīs zīmes cilvēkiem, dodot viņiem tikai dažus mājienus.

Savukārt nakts gaismekļi varēs sniegt atbildes uz dažiem liktenīgiem un svarīgiem jautājumiem. Septembris būs labs iepirkšanās un ceļojumu veikšanai.

Ikvienam, kurš tikko uzsāk jaunas attiecības, labāk nav sasteigt lietas.

Dvīņi

Viss, kas Dvīņiem šobrīd vajadzīgs, ir maza mīlestība. Iemīlēšanās palīdzēs atbrīvot ķermeņa slēptās rezerves un saņems neticamu enerģijas lādiņu un palielinās radošumu.

Septembris ir ideāls laiks sportošanai, palielinātai fiziskajai slodzei, ceļojumiem un ainavu maiņai. Tas viss ļoti ietekmēs Dvīņu veiksmi un enerģiju.

Šis ir arī lielisks laiks, lai atjauninātu savu garderobi.

Lasi vēl: Zemenes augustā: sadaliet un pārstādiet. Lai nākamgad būtu ar ogām

Vēzis

Šis ir piemērots brīdis Vēžiem, lai strādātu pie sava izskata un stila. Negatīvā Marsa dēļ zvaigžņu eksperti stingri iesaka nesazināties ar toksiskiem cilvēkiem un tiem, kuriem Vēzis nepatīk.

Pirmajā rudens mēnesī daudzi vientuļie Vēži varēs atrast sev dvēseli un uzsākt jaunas attiecības. Ikvienam, kurš jau ir iemīlējies, būtu labi pavadīt vairāk laika ar savu mīļoto.

Lauva

Ja pēkšņi Lauvas plāni iet uz leju, neesiet sarūgtināts. Jums ir jātic sev un jāvirzās uz priekšu neatkarīgi no izmaksām.

Ļoti noderēs intuīcija, īpaši, ja Lauvas to izmantos īstajā brīdī. Laimi atņems ne tikai negatīvas domas, bet arī daži bīstami ieradumi.

Finanšu jautājumi un problēmas darbā tiks atrisinātas ļoti ātri, taču ne bez konfliktiem.

Jaunava

Septembris Jaunavām būs ideāls iepirkšanās laiks, taču zvaigžņu eksperti iesaka uzmanīties, cīnoties ar kārdinājumiem.

Mēneša otrajā pusē ir vieglāk atrast kopīgu valodu ar citiem. Septembra pirmajās desmit dienās Jaunavas spēs labot daudzas personiskas problēmas un nepilnības un pārvarēt iekšējās barjeras.

Zvaigžņu eksperti iesaka nedzenāt vieglu naudu, bet paļauties tikai uz smagu darbu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment