Astroloģija par seksu: kas patīk gultā dažādām zodiaka zīmēm

AUNS

seksualas-fantazijas-horoskops-auns

Sievietes

Sievietes – Auni ir īstas diktatores gultā. Viņām patīk uzņemties iniciatīvu un turēt vadības grožus savās rokās. Bez visa šī, Auni ļoti novērtē savu vīriešu romantiskās rīcības. Kā balvu par to, partneris saņems patiešām neaizmirstamas sajūtas. Jo Auni ļoti bieži ir samērā attapīgi, tiem patīk eksperimentēt ar intīmajām spēļmantiņām un aizraujošām lomu spēlēm.

Vīrieši

Vīrieši, kas dzimuši zem šī Zodiaka zvaigznes, atšķiras ar zināmu steigu. Tie dod priekšroku izlaist priekšspēli un uzreiz pāriet pie galvenā. Tai pat laikā vīrieši – Auni ir ļoti uzticīgi savās attiecībās. Tomēr viņa sirdi iekarot nav nemaz tik viegli.  Lai to panāktu, meitenei ir jāsajauc viņam galva, jāspēlējas ar viņa jūtām un jābūt gatavai visdrošākajiem eksperimentiem gultā.

VĒRSIS

seksualas-fantazijas-horoskops-versis

Sievietes

Šīs zīmes meitenes atšķiras ar maigumu, romantiskumu un secīgumu. Viņām nepatīk steiga, un viņas ļoti ciena priekšspēli. Sievieti – Vērsi vajag savaldzināt ar romantiskām vakariņām, izmantojot afrodiziakus. Un nekādā gadījumā nevajag skopoties ar skūpstiem. Pie tam īpaša uzmanība jāveltī kaklam, jo tā šai Zodiaka zīmei ir svarīga erogēnā zona.

Vīrieši

Vērši – vīrieši arī tikpat ļoti ciena priekšspēli. Viņi paši atšķiras ar lielisku izdomu šajā jomā un ir gatavi iemidzināt meiteni ar saviem skūpstiem visnegaidītākajās vietās. Bet viņiem pašiem arī patīk, kad viņus priekšlaicīgi iesilda. Vislabākais veids, kā tos uzbudināt – veikt taizemiešu masāžu. Par to viņi apbērs meiteni ar komplimentiem un dāvās īstu mīlestību.

DVĪŅI

seksualas-fantazijas-horoskops-dvini

Sievietes

Teiciens “sievietes mīl ar ausīm” vistiešākajā mērā attiecas uz Dvīņiem. Viņas burtiski kūst no komplimentiem, tāpēc nevajag kautrēties tos izteikt pēc iespējas biežāk. Meiteni var iepriekš “iekvēlināt”, aizsūtot viņai dažas pikantas īsziņas. Intīmajā dzīvē Dvīņi pārsteidz ar savu fantāziju. Ir jābūt gatavam uz spontānu seksu negaidītās vietās, pie tam tādam gadījumam sievietes somiņā var atrasties rezerves seksuāla spēļmantiņa.

Vīrieši

Vīrieši-Dvīņi mīl papļāpāt par seksu. Uzbudināt viņus var vienkārši uzturot ar viņiem sarunu par pikantu tēmu. Īpašu baudu tiem sagādā atzīšanās par erotiskajām fantāzijām. Un nevajag aizmirst par komplimentiem, šīs zodiaka zīmes vīriešiem tie patīk tikpat ļoti kā sievietēm. Gultā Dvīņu kaislība ir pārdroši eksperimenti un tiem patīk izmantot seksa – spēļmantiņu pakalpojumus.

VĒZIS

seksualas-fantazijas-horoskops-vezis

Sievietes

Meitenes, kuras dzimušas zem šīs Zodiaka zīmes, ir romantiskas, sentimentālas un nedaudz konservatīvas. Nevajag izdomāt neko neparastu – Vēžiem patīk nodarboties ar seksu ērtos apstākļos. Viņas ciena galantus un pieklājīgus vīriešus. Pie tam, viņu partnerim ir jābūt ietiepīgiem un izlēmīgiem. Iniciatīvai ir jānāk no vīrieša. Vispirms viņam ir jāiekaro meitenes sirds ar romantiskām darbībām, un nodarbošanās ar seksu jāsākas ar ilgstošu priekšspēli.

Vīrieši

Vīrieši – Vēži lieliski izmanto savas savaldzināšanas spējas. Viņi prasmīgi radīs vajadzīgo atmosfēru, izmantojot romantisku mūziku, samazinātu apgaismojumu vai aromātiskās sveces. Tāpat kā sievietēm, šīs Zodiaka zīmes vīrieši ļoti novērtē priekšspēli. Vēži ir kā traki pēc masāžas. Pie tam vēlams īpašu uzmanību pievērst kaklam, mugurai un gurniem. Jo ilgāka būs priekšspēle, jo spilgtāks un piesātinātāks būs sekss pēc tās.

Izlasi arī: Viena lieta, ko katrs Zodiaka zīmes pārstāvis uzskata par daudz pievilcīgāku savā partnerī nekā seksualitāti

 

LAUVA

seksualas-fantazijas-horoskops-lauva

Sievietes

Sievietēm – Lauvām patīk sajusties izlēmīga un spēcīga vīrieša varā.  Pie tam partnera statusam arī ir samērā svarīga loma. Intīmās tuvības laikā “lauvenes” cenšas pēc iespējas vairāk izbaudīt procesu. Tāpēc viņām ļoti patīk guļamistabā izvietot ap sevi spoguļus, lai starp citu gūtu arī vizuālu baudu, vērojot ķermeņu harmoniju.

Vīrieši

Lauvas – vīrieši augsti vērtē priekšspēli. Bet gultā atšķiras ar spēju gūt daudzkārtējus orgasmus. Tā kā nevajag skumt par priekšlaicīgu partnera ejakulāciju. Lauvām tas ir tikai sākums, un priekšā vēl ir daudzas neaizmirstamas emocijas. Bez tam šīs zodiaka zīmes puiši ir samērā neizvēlīgi partneres izvēles ziņā, un neprasa nekādus uzmanības apliecinājumus sev.

JAUNAVA

seksualas-fantazijas-horoskops-jaunava

Sievietes

Jaunavas seksuālais potenciāls pilnā mērā atklājas tikai ar to cilvēku, kuram viņa pilnībā uzticas. Tā kā vīriešiem, kuri aplido šīs meitenes, ir jāapbruņojas ar pacietību. Vai maz ir vērts pieminēt, ka Jaunavas lielu uzmanību pievērš priekšspēlei. It īpaši viņas uzbudina skūpsti un glāsti vēdera rajonā.

Vīrieši

Šīs zīmes vīrieši ir uzņēmīgi un izlēmīgi. Ja tāds puisis ir ieraudzījis meiteni, tad no viņas jau vairs netiek prasīts nekas pārcilvēcīgs, lai savaldzinātu partneri. Bet tai pat laikā viņi ir diezgan prasīgi pret vizuālo tēlu. Tā kā nepieciešams ne tikai rūpēties par savu ārējo izskatu, bet arī spēt lēni un skaisti izģērbties. Tas uzbudina puišus gandrīz vairāk par visu pārējo. Gultā vīriešiem – Jaunavām patīk izpētīt savas partneres un atrast jaunas erogēnās zonas.

SVARI

seksualas-fantazijas-horoskops-svari

Sievietes

Sievietes, kuras dzimušas zem šīs Zodiaka zīmes, ir ļoti jūtīgas un maigas. Viņām ir svarīgi zināt, ka viņas nav tikai seksa rotaļlietas, bet nozīmē ko vairāk viņu vīriešu dzīvē. Šādas meitenes ir jāiekaro lēnām. Pie tam, īpaši piepūlēties nevajadzēs, jo Svariem ir svarīgi vienkārši sajust siltumu un rūpes par viņām.

Vīrieši

Vīrieši – Svari ir īsti džentlmeņi. Viņi ir ļoti galanti un pieklājīgi, un ir īsti savaldzināšanas meistari. Viņiem ir svarīgi zināt, ka viņu centieni nav velti, tāpēc ar komplimentiem nevajag skopoties. Īpašu uzmanību Svari velta estētiskām sastāvdaļām. Tāpēc ir ļoti rūpīgi jāpieiet apakšveļas un smaržu izvēlei. Toties visi meiteņu centieni tiks pilnībā atmaksāti. Svari izdarīs visu, kas vien ir viņu spēkos, lai sniegtu partnerei īstu baudu.

SKORPIONS

seksualas-fantazijas-horoskops-skorpions

Sievietes

Meitenēm patīk drošas un spilgtas darbības. Viņas bieži uzņemas iniciatīvu un viņām patīk piemest “pipariņu” attiecībās. Sievietēm – Skorpioniem patīk dominēt, bet kopā ar to viņām tāpat ir vajadzīgs drošs un varošs partneris. Tāpēc tuvība ar tādām sievietēm slēpj sevī visīstāko drāmu, piedzīvojumus un neprātīgu kaisli.

Vīrieši

Šīs Zodiaka zīmes puiši ir īsti izmeklētāji gultā. Viņiem patīk izpētīt savu partneru ķermeni, meklējot jaunas erogēnās zonas. Meitenes viņiem ir īsts noslēpums, kas viņiem noteikti ir jāatmin, tai skaitā arī ar erotiskiem aksesuāriem. Īpaša vājība skorpioniem ir pret orālo seksu.

STRĒLNIEKS

seksualas-fantazijas-horoskops-strelnieks

Sievietes

Strēlnieku drosme liek par sevi manīt. Šīs zodiaka zīmes meitenēm patīk nodarboties ar seksu neparastās vietās un pat eksotiskās vietās. Viņas ir ļoti drosmīgas un izdomas bagātas. Sievietēm – Strēlniekiem patīk dalīties ar savām erotiskajām fantāzijām un tās bieži tās izsaka seksa laikā. Tāpat viņas ir samērā romantiskas un ļoti augstu vērtē viņu savaldzināšanas procesu.

Vīrieši

Strēlnieki ir īsti mīlas lietu meistari un nekaunas atklāti dalīties ar savu pieredzi. Viņu viedoklī vajag ieklausīties, jo tad viņi var īstenot savas vispārdrošākās seksuālās fantāzijas. Tiesa, iepatikties Strēlniekam nav nemaz tik viegli – parasti viņš pats izvēlas sev partneri. Bet pat tad, kad esi kļuvusi par viņa izredzēto, nevajag atpūsties uz lauriem. Strēlniekus vajag uzbudināt, tai skaitā ar pikantu īsziņu palīdzību. Viegls flirts, daži nejauši mājieni, un viņš savai meitenei sniegs viskarstāko seksu, kādu viņa jelkad ir baudījusi.

MEŽĀZIS

seksualas-fantazijas-horoskops-mezazis

Sievietes

Šīs Zodiaka zīmes sievietes ir nedaudz kautrīgas, bet tai pat laikā ļoti jūtīgas un visai prasīgas seksuālajā ziņā. Viņas neaizraujas ar gadījuma seksa partneriem, toties viņu izvēlētajam vīrietim atdod sevi visu. Meitenes – Mežāži dievina priekšspēli. Īpašu uzmanību vēlams pievērst kājām un ceļu iekšpusei. Šo vietu glāstīšana padara viņas trakas.

Vīrieši

Mežāžiem – Vīriešiem nepatīk kompromisi intīmajā sfērā, tāpēc viņus ir grūti pierunāt pamēģināt gultā kaut ko jaunu. Dažreiz viņi liekas auksti un attālināti, bet tas ir tikai tāpēc, ka pilnībā atklāties viņi var tikai ar to sievieti, kurai pilnība uzticas. Uzticēties viņi var tikai tad, kad jūt pret sevi rūpes. Un, protams, meitenei ir jābūt maigai un romantiskai.

ŪDENSVĪRS

seksualas-fantazijas-horoskops-udensvirs

Sievietes

Meitenes – Ūdensvīri intīmajā dzīvē atšķiras ar drosmi un tieksmi uz eksperimentiem. Viņas dievina kaislīgas priekšspēles un asas sajūtas seksa laikā. Sievietes nevilcinās izmantot intīmās spēļmantiņas vai izklaidēties ar lomu spēļu palīdzību. Priekš tā viņām ir nepieciešams partneris, kurš pilnībā atbalsta viņu kaisli uz eksperimentiem un ekstrēmo gultā.

Vīrieši

Ūdensvīri seksam pieiet ar izdomu un radoši. Bieži iedvesmas avotus viņi var atrast pornogrāfiska rakstura filmās. Vīrieši dievina izmēģināt jaunas pozas, nodarboties ar seksu dažādās vietās un eksperimentēt ar erotiskām spēļmantiņām.

ZIVIS

seksualas-fantazijas-horoskops-zivis

Sievietes

Sievietes- Zivis ir neticami romantiskas. Pirmā vietā viņām ir mīlestība, bet sekss ir patīkams pielikums tai. Zivis ļoti ciena priekšspēli. Viņu kaisli vajag iekvēlināt ar ilgstošiem skūpstiem un maigu masāžu. Īpaša uzmanība ir jāpievērš meitenes kājām – tā ir spēcīga viņu erogēnā zona. Bez tam viņām patīk nodarboties ar seksu skaistās vietās. Viņām svarīgs ir skaists skats aiz loga vai arī romantiska vieta dabā ar elpu aizraujošu skatu.

 

Izlasi arī: Viena lieta, ko katrs Zodiaka zīmes pārstāvis uzskata par daudz pievilcīgāku savā partnerī nekā seksualitāti

 

Vīrieši

Vīrieši, kuri dzimuši zem šīs Zodiaka zīmes, ir īsti savaldzināšanas meistari. Īpaši labas Zivis ir runas žanrā, burtiski apberot savas draudzenes ar komplimentiem. Viņiem patīk eksperimentēt ar lomu spēlēm un tematiskiem kostīmiem, bet rīkojas viņi piesardzīgi, lai priekšlaicīgi neaizbiedētu partneri.

dieviete

COMMENTS

Leave a Comment