Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Svari

Svariem nāk mēnesis, kad vissvarīgākais ir izvairīties no ilūzijām un palikt reālistiskiem. Šajā brīdī novembra miglas būs ne tikai ārpusē, bet arī iekšienē – šaubas, nepatiesas domas, izgudrotās problēmas slēpsies Svaru galvās. Astrologi iesaka būt skeptiskākiem par šādām domām, jo īpaši tādēļ, ka novembrī pastāv liels risks kļūt par Krā***ku upuri. Ir nepieciešams domāt racionāli un neuzķerties uz negodīgu cilvēku ēsmas.

Mēneša sākumā un līdz pat 16. novembrim, Svariem ir ārkārtīgi svarīgi arī atlikt jebkādus strīdus un necensties izskaidrot attiecības. Sakarā ar retrograda Venēru, viņi var sākt piedzīvot koncentrēšanās trūkumu, obsesīvas domas un negatīvas emocijas. Astrologi iesaka vairāk pastaigas svaigā gaisā, lasot labas grāmatas un runājot tikai par vieglām tēmām. Kad Venēra virzās uz parastu kustību, enerģija stabilizējas – ilūzijas pazudīs, un viņu labā veiksme un labs garastāvoklis notiks. Bet tas viss ne agrāk kā 16.novembrī.

Lasi arī: Mīlas horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – būs jārisina problēmas attiecībās!

Skorpions

Skorpioniem nākamajā mēnesī būs ļoti viegli iemācīties, apgūt jaunu informāciju, gūt pieredzi un iemaņas. Šādu iespēju nevar ignorēt, jo īpaši, ja Skorpions jau sen plāno iegūt augstāko izglītību, apgūt jaunu darbības jomu vai apgūt svešvalodu. Sakarā ar to, ka 8.novembrī Jupiters pāries uz Strēlnieka zīmi, Skorpionu garīgās spējas palielināsies. Pašizglītība un pašizaugsme ir tieši tas virziens, kādā šīs zīmes pārstāvjiem ir jāiegulda spēks, laiks un resursi.

Novembrī Skorpioniem būs liels potenciāls, tāpēc viņiem ieteicams maksimāli pielikt pūles, lai parādītu savas spējas un talantus. Drīz jaunās zināšanas, kas iegūtas novembrī, būs noderīgas gan viņu personiskajā, gan profesionālajā dzīvē. Galvenais ir būt praktiskākam un saprātīgākam, lai mēģinātu iegūt maksimālu labumu no katras situācijas.

Strēlnieks

8. novembrī Jupiters pāries uz Strēlnieka zīmi, un tas vienmēr nozīmē izmaiņas, veco problēmu risināšanu un jaunu rezervju veidošanu. Diemžēl, taču šī kardinālā pārstrukturēšana notiks citu retroplanētu fona apstākļos, kas Strēlniekam sarežģīs izmantot pašreizējo veiksmīgo situāciju. Liela kļūdu un neveiksmju iespējamība būs mākonis pat vislabvēlīgākajiem plāniem.

Astrologi iesaka Strēlniekiem nezaudēt dūšu un mēģināt uzlabot viņu dzīves mazliet savādāk. Jums jāsāk ar plānu izstrādi, stratēģiju izstrādi un nelielu mēģinājumu. Turpiniet – pārdomājot savu vietu dzīvē, pārkārtojot mērķus. Un beidzot – reformācija un rīcība. Tiesa, novembra izmaiņas nav iespējams pilnībā īstenot, bet tas nenozīmē, ka jums nevajadzētu mēģināt.

Mežāzis

Mežāžu zīmes pārstāvji ir karjeristi, kuri izvirza augstus mērķus un risina sarežģītus uzdevumus. Novembris nav izņēmums no noteikuma. Par laimi, planētu reversā kustība nemaisīs Mežāžiem izveidot savu likteni. Saturna pozitīvā ietekme, kas ir viņu zvaigznājā, bloķēs citu planētu negatīvo ietekmi. Mēnesis var radīt daudz pārsteigumu situāciju veidā, kuru rezultāts būs atkarīgs ne tikai no Mežāža, bet arī no apkārtējiem cilvēkiem.

2018. gada novembrī cilvēkiem, kas pārstāv šo zīmi, ir svarīgi pareizi izstrādāt rīcības plānu. Astrologi apgalvo, ka galvenais ierocis, kas ļauj redzēt pieņemto lēmumu rezultātu un prognozēt notikumus, būs intuīcija. Sestā sajūta palīdzēs jums atrast pareizos risinājumus un jaunas idejas, kas veicinās karjeras virzību un naudas plūsmu.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 22. līdz 28. oktobrim – dažiem nāksies saskarties ar finansiālām grūtībām!

Ūdensvīrs

Novembris Ūdensvīra pārstāvjiem būs materiālās labklājības un naudas panākumu mēnesis. Pateicoties stabilai Marsa enerģijai, Ūdensvīriem ir izcilas karjeras un biznesa perspektīvas. Jūs varēsiet sasniegt savus mērķus, palutiniet sevi un savus mīļotos ar jauniem pirkumiem un vērtīgām iegādēm. Daudzi šīs zīmes pārstāvji varēs atrast papildu ienākumu avotus, citi saņems algas palielinājumu vai vienreizēju atlīdzību par paveikto darbu. Vienā vai citādā veidā, laime būs Ūdensvīra pusē, ļaujot viņiem uzlabot savu finansiālo dzīvi.

Briesmas rodas sarežģītajās emocijās, ko izraisa Merkura un Venēras reversā būtība. Jutīgumu, pēc astrologu domām, ir vēlams vadīt radoši. Šajā mēnesī radošums un iedvesma ir vērtīgi rīki plānu un  vēlmju izpildīšanai.

Zivis

Patīkamas emocijas un pozitīvi notikumi nedaudz maldina Zivis, ja tie, kas paļaujas uz nepatiesām izjūtām, skar vētras karjeras augstumus. Faktiski pašpārliecinātība un visvarenības sajūta var radīt pretēju efektu. Laiks nostiprinājies, bet līdz 16.novembrim, reversā Venēra ir diezgan bīstama un pretrunīga. Pārsteidzoši, veiksme nenodrošina pārliecību, bet kritiski aplūkos sevi un visu, kas notiek apkārt. Tāpēc sākums un novembra vidus joprojām nav labākais laiks nozīmīgām izmaiņām un būtiskām izmaiņām.

Uzlabot savu dzīvi vai vismaz paplašināt to citā, patīkamākā gaitā, Zivīm izdosies laikposmā no 16. līdz 30. novembrim. Šajā laikā Venēra vairs nebūs retrograda un ļaus veikt izmaiņas Zivju dzīvē. Astrologi iesaka tam sagatavoties, atbrīvojoties no apgrūtinājuma, šaubām un neapmierinātības ar sevi.

Avots: dailyhoro

COMMENTS

Leave a Comment